x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2023. Taurii sunt mai atenți la cheltuieli. Fecioarele ies în evidență. Balanțele vor să călătorească

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2023. Taurii sunt mai atenți la cheltuieli. Fecioarele ies în evidență. Balanțele vor să călătorească

de Moira Dună    |    06 Apr 2023   •   18:00
Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2023. Taurii sunt mai atenți la cheltuieli. Fecioarele ies în evidență. Balanțele vor să  călătorească
Sursa foto: Hepta

Planeta Venus din Gemeni face trigon cu Pluto din Vărsător pe 11 aprilie. În aceeași zi, Soarele din Berbec se alătură Marelui Benefic, planeta Jupiter.

Berbec

Se întrezărește o oportunitate

Un prieten și-ar putea dezvălui accidental adevăratele intenții. Ai astfel ocazia să vezi partea întunecată a acestei persoane și să nu fie prea fericită că s-a dat de gol. Tu decizi dacă această revelație vă va afecta prietenia.

Ești ambițios și poți astfel depăși orice obstacol. Nimic nu va sta în calea acțiunilor tale. 

Taur

Îți faci planuri

Îți transformi modul în care gestionezi banii. Acest lucru s-ar putea datora unor cheltuieli prea mari din ultima vreme. Vrei să verifici achizițiile, pe care nu le mai poți returna. Te întrebi ce te-a determinat să le cumperi și să-ți risipești veniturile. Ești hotărât să faci economii și chiar investiții. 

Simți că un înger păzitor are grijă de tine. Vei găsi, până la urmă, un articol pe care îl poți da înapoi, ceea ce te va ajuta să te menții pe linia de plutire. Poți folosi această energie la serviciu sau într-o situație de viață. 

Gemeni

Înțelegi un lucru important

O idee nouă poate schimba modul în care vezi lumea. S-ar putea să găsești această idee într-o carte pe care ai citit-o, un videoclip sau un dialog într-un film. În programarea neurolingvistică, aceasta se numește „recadrare”. Modul în care vezi lumea se schimbă și acum vezi lucrurile altfel. Ai putea avea o experiență care îți deschide ochii.

Ai o dorință bruscă de a te alătura unui grup de oameni cu preocupări asemănătoare. Vrei să te conectezi cu acesta imediat. Și astfel îți vei face rapid câteva conexiuni utile.

Rac

Obstacolele dispar

Lucrurile care ți-au stat în cale până acum vor dispărea. Ezitarea pe care ai simțit-o și chiar piedicile se vor dizolva.

Poți programa un interviu sau o ofertă de muncă. La actualul serviciu, șeful tău te poate avansa. Ori aplici tu la un alt departament cu o echipă mult mai bună. Dacă ai propria ta afacere, ai oportunitatea de a te dezvolta.

Leu

Ești ajutat

Un prieten te ajută dacă soliciți acest lucru, Acesta este un moment în care trebuie să permiti cuiva să vadă că ai momente vulnerabile. Așa relația voastră va fi mai bună. 

Ai putea avea planuri mari, mai mari decât le-ai avut de foarte mult timp. Deodată vezi cum se poate rezolva totul. Însă nu trebuie să faci lucruri singur. Odată ce stăpânești arta de a cere ajutor și de a deschide brațele pentru a primi, nimic nu te va opri. Și asta ar putea duce la o aventură uimitoare.

Fecioară

Pășești în lumina soarelui

Ieși în evidență deși nu dorești. Te menții în umbăr pe rețelele sociale iar la apelurile video de la serviciu nu pornești camera. Însă acum lucrurile se schimbă. Este moemntul să ieși din ascunzătoare. 

Deoarece pășiți în lumina soarelui, este foarte posibil să ai parte de o explozie. Poate că cineva te-a căutat să-ți facă un cadou. Este posibil să obții un interviu de angajare sau o ofertă de muncă mult mai bună decât cea pe care o ai acum. 

Balanță

Cauți o aventură

Decizi că nu mai vrei să stai acasă. După luni sau poate ani în care ai stat aproape de casă, ești pregătit pentru o nouă aventură. asta te-ar putea face să-ți revizuiești alegerile de viață în mod real.

Împărtășești unei persoane apropiate intențiile tale și va dori să te însoțească. 

Scorpion

Ești inspirat să mergi pe drumul către bogăție

S-ar putea să fii destul de concentrat pe crearea unor venituri pasive. Acest lucru ar putea însemna că investești în acțiuni pentru a primi dividende sau construiești o afacere. Acest interes pentru investiții ar putea schimba modul în care cheltuiești banii, precum și atitudinea ta față de finanțe în general.

S-ar putea să te trezești mai devreme ca să poți lucra la o idee de afaceri. Sau să-ți faci pachet pentru serviciu, astfel încât să nu cheltui luând masa în oraș. S-ar putea să vezi cum micile modificări făcute în fiecare zi vor aduce o schimbare importantă în viața ta.

Săgetător

Ceva ți-ar putea zgudui lumea

Ai putea întâlni pe cineva care îți zguduie lumea. Este posibil să fie vorba despre o relație de dragoste ori cineva care îți deschide mintea către noi posibilități. 

Ești entuziasmat de noile posibilități și ești gata să treci în acțiune. Cauți toate informațiile de care ai nevoie, fie citind, fie urmărind videoclipuri, orice te poate ajuta. Te simți de neoprit.

Capricorn

Faci față provocărilor

Ai putea realiza că rutinele tale (sau lipsa acestora) aduc probleme în viața ta. Ai nevoie de schimbări în organizarea zilelor pentru a fi mai sănătos și mai eficient. Micile modificări vor aduce rezultate grozave. 

Depui multă energie pentru a afla lucruri despre strămoșii tăi. Te întorci în timp și cauți faptele lor de vitejie. Iar acum simți sprijinul, dragostea și toată experiența lor bătând în inima ta.

Vărsător

Ceva minunat a înflorit

Ai putea întâlni pe cineva de care te îndrăgostești brusc. Sau poate că tu și partenerul tău ați intrat într-o nouă fază a relației în care te simți mai deschis și explorați pasiunile 

Creierul tău ar putea exploda cu idei noi. Este posibil să fi găsit unele dintre acestea în cărți sau să fi fost inspirat din filme. Acum ai ambiția să le încerci pe toate. Te simți liber să îți imaginezi ce vrei și să încerci  ceva nou. 

Pești

Te eliberezi de un tipar de familie

Ai o dorință foarte puternică de a te elibera de tiparele familiei. Recunoști că poți face lucrurile altfel decât părinții tăi. S-ar putea să realizezi că ai făcut multe lucruri în trecut doar pentru a-ți mulțumi familia și prietenii. Acum descoperi că ai câțiva membri ai familiei care te sprijină complet în a face o schimbare.

Primești bani ori un ajutor neprețuit iar asta te va ajuta să te eliberezi de un model vechi în care ai rămas blocat. Această energie vine pentru a-ți stimula ambiția. Gândește-te la ce ai mai multă nevoie. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop