x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 10 - 16 decembrie 2018, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Se anunță o săptămână care începe foarte bine

Horoscop saptamanal 10 - 16 decembrie 2018, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Se anunță o săptămână care începe foarte bine

09 Dec 2018   •   16:03
Horoscop saptamanal 10 - 16 decembrie 2018, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Se anunță o săptămână care începe foarte bine

Horoscop săptămânal. Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 previziunile astrale pentru perioada 10 – 16 decembrie 2018.

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Săgetătorii sunt orientați către bani, mai ales luni, pentru că au o zi foarte fructuoasă, rezolvă multe lucruri, scapă de o taxă, eventual sau bagă niște bani în buzunar. În tot cazul, își pun averea la adăpost. Au chef de călătorii la mijlocul săptămânii, dar există tot felul de surprize și, eventual, încurcături, așa că e bine să aibă o agendă flexibilă, ca să se poată adapta la situațiile suprinzătoare care vin. Nu se sincronizează cu trenul sau cu persoana cu care trebuie să călătorească sau pe care trebuie să o întâlnească. În familie este însă minunat joi, vineri și sâmbătă. Este consens, dar dacă ei lasă de la ei și pun pe altcineva pe primult plan, nu nevoile lor.

HOROSCOP CAPRICORN. Capricornii sunt în atenția astrelor încă de luni, fiindcă Luna le trece prin semn și e posibil să tragă concluzia că trebuie să se schimbe sau trebuie să schimbe ceva major în viașa lor sau că nu pot continua pe drumul pe care sunt acum. Nu vor face schimbări radicale de luni, dar se gândesc că încheie o etapă și că trebuie să intre în altă etapă a vieții lor, cu alt comportament și altă dispoziție. Cheltuiesc, nu de dragul lor, ci de dragul altcuiva și cam mult, după gustul lor, marți și miercuri, dar le revine inima la loc pentru joi, vineri și sâmbătă, când sunt aspecte foarte frumoase și întâlnini minunate.

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Vărsătorii este posibil să fie nevoiți ca luni să rezolve o treabă mai veche, de care nu le place să se ocupe, dar trebuie să facă pentru că e și o zi foarte eficientă și ar putea să rezolve mai simplu și mai repede o sarcină complicată sau supărătoare. Însă, sunt destul de capricioși marți și miercuri. Aproape că nu se poate conta pe ei, au dispoziții schimbătoare, poate sunt meteosensibili și nu trebuie să ia decizii și nici să tragă concluzii despre persoane. Foarte bine joi, vineri și sâmbătă, mai ales pentru bani.

HOROSCOP PEȘTI. Este o săptămână în care luni se bazează pe un suporter sau pe un protector. Este foarte activată zona protecțiilor la ei și e bine să știe să profite de lucrul acesta, fie că primesc un sfat, o urechiere sau un ajutor. Însă, marți și miercuri greșelile sau excesele pe care le-au făcut s-ar putea să îi prindă din urmă și trebuie neapărat să le corecteze, să-și recunoască vina sau să amelioreze lucrurile cumva. Vor să pară poate mai buni decât sunt într-o situație anume, ca lumea să nu se prindă de erorile lor. Altfel, finalul de săptămână este minunat și sunt în mare formă. 

HOROSCOP BERBEC. Se anunță o săptămână care începe foarte bine. Pot conta pe ziua de luni, pentru că au autoritate, au și curaj și își rezolvă foarte multe treburi, dar trebuie să fie harnici. Marți, pot considera că li se forțează mâna. Probabil că un prieten le cere lucruri pe care nu au de unde sau nu vor să le dea. Pe de altă parte, au sentimentul că celălalt nu dă ceea ce ei cer: mai mult respect. În schimb, la final de săptămână, mai ales pentru Berbecii care vor să iasă din oraș, voiaje lungi și foarte plăcute. Atenție, totuși, la volan.

HOROSCOP TAUR. Taurii au de rezolvat, mai ales la început de săptămână, aspecte legate de acte sau o colaborare, un parteneriat. Fie că va continua sau se va rupe, trebuie să treacă prin niște acte și niște aranjamente, eventual niște promisiuni și ordonări care trebuie neapărat să exista între parteneri. Vor fi destul de tensionați marți și miercuri pentru că au nevoie de mai multă autoritate și putere. O exercită, dar este posibil ca nu tuturor să le convină. Pot conta însă pe prieteni, de joi încolo. Vineri și sâmbătă sunt zile foarte frumoase sub aspect relațional și amical - le prinde bine și un sfat.

HOROSCOP GEMENI. Gemenii pun accentul pe bunuri, pe câștigare banilor sau pe conservarea averii. Au în acest moment o săptămână cu o Lună în creștere, deci pot acumula sau pot aranja interesele lor materiale foarte bine, mai ales dacă se bazează pe comunicare. Marți și miercuri, toate calitățile lor de comunicatori sunt mult și foarte intens folosite.Lucrează și în weekend: vineri și sâmbătă sunt zile foarte eficiente de lucru pentru Gemeni sau sunt preocupați de lucrurile de la muncă.

Citeste aici horoscopul integral

×