x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 10-16 septembrie 2018, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Berbecii au lucruri de rezolvat la locul de muncă

Horoscop saptamanal 10-16 septembrie 2018, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Berbecii au lucruri de rezolvat la locul de muncă

09 Sep 2018   •   18:05
Horoscop saptamanal 10-16 septembrie 2018, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Berbecii au lucruri de rezolvat la locul de muncă
Sursa foto: captura Antena 3

HOROSCOP. Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru toată săptămâna 10-16 septembrie pentru fiecare zodie în parte. 

HOROSCOP Berbec. Sunt puși pe treabă. Au lucruri de rezolvat la locul de muncă. Pot exista și tensiuni. E nevoie de niște discuții miercuri. Trebuie să fiți mai atenți să nu faceți o aluzie nejustificată la adresa cuiva. 

HOROSCOP Taur. O săptămână bună pe plan sentimental. Dar pot suferi din cauza unor persoană care le interpretează greșit gesturile. 

HOROSCOP Gemeni. Discuții foarte multe în cămin bune sau mai puțin bune. Sunt tensiuni sentimentale la mijlocul săptămânii. 

HOROSCOP Rac. Se anunță o săptămână cu foarte multe întâlniri și discuții. Au multe de aflat și discutat.

HOROSCOP Leu. Câștigă bani. Au multe discuții profesionale. Se mulțumesc să câștige bani mai puțini, dar din mai multe surse. Au nevoie de confort și liniște. 

HOROSCOP Fecioară. Trebuie să se bazeze pe propriile lor forțe. N-au timp să se plângă. 

 

Citeste aici horoscopul integral

×