x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 11 – 17 martie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână cu preocupare pentru bani

Horoscop saptamanal 11 – 17 martie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână cu preocupare pentru bani

10 Mar 2019   •   09:14
Horoscop saptamanal 11 – 17 martie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână cu preocupare pentru bani

HOROSCOP.  Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 11-17 martie.

Fecioară - o săptămână bună, mai ales dacă au legătură cu străinătatea. Dacă nu au fost pregătite pentr un test, acum e timpul să îl dea. Marți și miercuri, reușită financiară în urma susținerii unui test. Joi și vineri au parte de victorie. În weekend e rost de distracție și sărbătoare.

Balanță - discuții parteneriale de colaborare. Au nevoie de oameni pentru a ajunge la rezultate bune. Marți și miercuri discută despre bani, nu vo să cheltuiască foarte mult. Trebuie să găsească soluții economice. Joi și vineri legea le vine în ajutor. În weekend, au timp pentru familie.

Scorpion - o săptămână în care sunt hotărâți să motiveze pentru cineva. Marți și mirecuri discuții foarte bune cu colaboratorii lor. Discută mai mult despre idei și bani. Au de corectat anumite lucruri. În weekned este rost de călătorii.

Săgeătător - o săptămână de joacă. Obțin rezultate bune la locul de muncă, marți și miercuri. Le va aduce bani. Au colaborare foarte bună. Joi și vineri discuții parteneriale cu o persoană apropiată. În weekend e rost de odhină și trebuie să stea pe lângă casă.

Capricorn - o săptămână care aduce grijă pentru viața lor personală. Marți și miercuri au un interes mare față de o persoană tânără și asta le schimbă modul de gândire. Joi și vineri caută soluții inovative.

Vărsător - au o săptămână în care trebuie să se mobilizeze. Dacă nu se întâmplă asta este posibil să rămână codași. Mobilizarea interioară se va întâmpla marți și miercuri. Joi și vineri vor fi într-o formă splendidă. Ideile curg ușor și au realizări minunate. Atenție la sănătate în weekend.

Pești - o săptămână cu preocupare pentru bani. Banii sunt gândiți pentru a avea cele mai bune soluții. Nu fac cheltuieli inutile. Se documentează foarte mult la mijlocul săptămânii. Trag o concluzie după analizele făcute joi și vineri. Distracție în weekend.

Citeste aici horoscopul integral

×