x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 12 - 18 iulie 2021. Leii vor avea parte de o oportunitate extraordinară

Horoscop săptămânal, 12 - 18 iulie 2021. Leii vor avea parte de o oportunitate extraordinară

08 Iul 2021   •   11:04
Horoscop săptămânal, 12 - 18 iulie 2021. Leii vor avea parte de o oportunitate extraordinară
Sursa foto: Hepta

Berbec

Pentru cea mai mare parte a săptămânii, există un sentiment de calm, până când nu mai există. Luni, 12 iulie, cu Mercur în Rac făcând un trigon cu Jupiter în Pești, în casa ta de abilități psihice. În această zi, înțelegi gândurile și motivațiile oamenilor. Poți să vezi diferitele strategii pe care le folosesc oamenii pentru a obține ceea ce doresc. Astfel că poți să îi ajuți pe ceilalți și, în același timp, să ai și tu de câștigat. Marți, 13 iulie, Venus în Leu formează o conjuncție cu Marte în casa aventurii și romantismului. Este posibil să te simțiți ciudat. Te gândești la iubire și iei în calcul o nouă legătură romantică, așa că poți face pași în acest sens.

Taur

Ai pace în cea mai mare parte a acestei săptămâni, mai ales dacă ai încredere în tine. Luni, 12 iulie, cu Mercur în Rac făcând un trigon către Jupiter în Pești, în casa prietenilor. Astăzi, primești vești bune de la un prieten, frate sau văr. Îți fac un compliment și îți mulțumesc pentru sprijin. Acest lucru te va înveseli. Marți, 13 iulie, Venus în Leu formează o conjuncție cu Marte, în casa familiei. Tu și partenerul vă pregătiți să vă mutați împreună. Dacă locuiți deja în aceeași casă, vreți să redecorați sau discutați despre mutarea într-un alt loc. Sfârșiți prin a vă distra împreună.

Gemeni

În această săptămână vei fi mai liniștit. Ești ca un surfer care stă pe scândura lui în pauza valurilor. Luni, 12 iulie, cu Mercur în Rac făcând un trigon către Jupiter în Pești, în casa carierei. Astăzi, munca poate merge foarte bine. Îți vor fi recunoscute meritele mai ales pentru un proiect greu sau pentru modul în care ai gestionat un client dificil. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, ai putea avea succes la un interviu și chiar primești o ofertă de muncă pe loc. Marți, 13 iulie, Venus în Leu formează o conjuncție cu Marte, în casa comunicării. S-ar putea să ai emoții când citești un mesaj de la persoana iubită. Este posbil ca relația ta să devină mai profundă și mai intimă. 

Rac

Energia ta crește și se ivește oportunitatea pe care ai așteptat-o. Luni, 12 iulie, cu Mercur, în propriul tău semn al Racului, făcând un trigon către Jupiter în Pești, în casa înțelepciunii. Este posibil să primești informații importante sau oamenii îți vor sări în ajutor. Dacă ești antrenor sau consultant, aceasta ar putea fi o săptămână destul de încărcată pentru tine, deoarece vei avea noi clienți. Este timpul să apelezi la medicină alternativă și la exerciții fizice pentru a te menține sănătos. Marți, 13 iulie, Venus în Leu formează o conjuncție cu Marte în casa banilor.  Deși, în general, acest aspect este despre dragoste, acum te va atrage un obiect. Poate îți dorești o Tesla roșie și mergi la showroom și plătești un avans. Însă gândește-te bine înainte de a face achiziții impulsive deorece este posibil să te îndatorezi pentru mult timp.

Leu

Planurile tale merg bine. Luni, 12 iulie, cu Mercur în Rac făcând un trigon către Jupiter în Pești, în casa resurselor. S-ar putea să auzi de o oportunitate extraordinară, care îți va aduce o sursă iimportantă de venituri pentru o peroadă lungă de timp. pare prea ușor dar ai grijă să nu o pierzi. Acordă o atenție deosebită la ce se întâmplă în jurul tău. Marți, 13 iulie, Venus, în propriul tău semn al Leului, formează o conjuncție cu Marte în casa încrederii. Toate privirile sunt îndreptate către tine oriunde te duci așa că poți să-ți găsești iubire. Fii deschis să cunoști oameni noi, fie personal, fie online.

Fecioară

Lucrurile se întâmplă mai încet. La începutul acestei săptămâni ai timp să petreci cu prietenii. Luni, 12 iulie, cu Mercur în Rac făcând un trigon către Jupiter în Pești, în casa relațiilor. Astăzi, un prieten îți poate oferi o perspectivă specială asupra relației tale sau a iubirii. Este bine să asculți ce are de spus, mai ales că mintea ta poate analiza informațiile destul de repede. Însă primește acest sfat înainte să răspunzi. Marți, 13 iulie, Venus în Leu formează o conjuncție cu Marte în casa magiei și a abilitățlor psihică. Universul te ascultă acum, așa că pune-ți dorințe. Te ajută să porți bijuterii cu pietre prețioase, diamant pentru putere, rubin pentru dragoste, citrin pentru bani sau ametist pentru pace.

Balanță

În această săptămână poți vei obține recunoaștere. Luni, 12 iulie, cu Mercur în Rac făcând un trigon către Jupiter în Pești, în casa munci. Vei avea o oportunitate extraordinară pentru afacerea sau cariera ta, cum ar fi o ofertă de muncă sau o promovare pentru a conduce o echipă. Dacă ai aplicat pentru un loc de muncă, acum vine momentul să mergi la interviu. Marți, 13 iulie, Venus în Leu formează o conjuncție cu Marte, în casa prietenilor. Iubirea este acolo pentru tine. Dacă ești în căutarea dragostei, acum vei lua legătura  c u persoana care te interesează sau le poți cere prietenilor să vă facă cunoștință. Inima ta este mai puternică decât frica ta. Abandonează-ți temerile și vei vedea dragostea stând chiar în fața ta.

Scorpion

În această săptămână ai nevoie de răbdare. Luni, 12 iulie, cu Mercur în Rac făcând un trigon cu Jupiter în Pești, în casa ta distracției și aventurii, așa că îți vei găsi un partener pe măsură. Totodată, este momentul potrivit să concepi un copil. Marți, 13 iulie, Venus în Leu formează o conjuncție cu Marte în casa carierei. Planeta dorinței, Venus, se întâlnește cu Marte orientat spre acțiune, punând accentul pe vocația ta. Este momentul să-ii spui șefului tău ce dorești să faci. Și dacă nu obții ce dorești, aplică la alte joburi sau începe propria afacere.

Săgetător

Ve avea o perioadă mai liniștită. Luni, 12 iulie, cu Mercur în Rac făcând un trigon către Jupiter în Pești, în casa familiei. Asta înseamnă că vei avea parte de fericire acasă. Este posibil să te împaci cu o rudă cu care te-ai certat. Totodată, este un moment bun să-ți găsești o nouă locuință. Marți, 13 iulie, Venus în Leu formează o conjuncție cu Marte, în casa călătoriilor. Dacă nu poți face înconjurul lumii, turcă-te în mașină și vizitează împrejurimile. 

Capricorn

Este o săptămână favorabilă unei noi relații. Luni, 12 iulie, cu Mercur în Rac făcând un trigon către Jupiter în Pești, în casa ta de comunicare, ceea ce îți aduce un rezultat favorabil cu un contract sau o chestiune juridică. Ai putea fi pe punctul de a semna un nou acord de angajare și poți negocia mai multe beneficii, cum ar fi mai multe ziile libere sau un program de lucru flexibil. Marți, 13 iulie, Venus în Leu formează o conjuncție cu Marte, în casa resurselor. În timp ce acest aspect ar putea să-ți aducă o relație de dragoste magică, fii atent la eventuale neplăceri financiare. În același timp, vei avea noi oportunități de a câștiga bani. 

Vărsător

Ai tot ce îți trebuie pentru a merge mai departe. Luni, 12 iulie, cu Mercur în Rac făcându un trigon cu Jupiter în Pești, în casa banilor. Poți primi un discount fără să depui niciun efort. Ține ochii deschiși pentru oportunități de afaceri, vânzări sau investiții. Este posibil ca cineva să-ți dea un pont. Marți, 13 iulie, Venus în Leu formează o conjuncție cu Marte, în casa relațiilor. În dragoste lucrurile merg foarte bine, iar dacă ești singur vei găsi o nouă iubire. 

Pești

În această săptămână poți răsufla ușurat. Vei avea o pauză binemeritată. SLuni, 12 iulie, cu Mercur în Rac făcând un trigon cu Jupiter în propriul tău semn al Peștilor, în casa încrederii. Vei avea un noroc extraordinar și vei cunoaște oameni influenți. Totodată, îți poți întâlni iubirea. Gândește-te ce vrei. Marți, 13 iulie, Venus în Leu formează o conjuncție cu Marte, în casa muncii. Deși acesta este un aspect bun pentru relații, te poate face extrem de productiv. Concentrează-te pe munca pe care vrei să o faci și poți realiza o etapă importantă în proiect.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop