x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 12-18 iunie 2023. Berbecilor și Scorpionilor le cresc veniturile. Taurii ajung în centrul atenției

Horoscop săptămânal, 12-18 iunie 2023. Berbecilor și Scorpionilor le cresc veniturile. Taurii ajung în centrul atenției

de Moira Dună    |    08 Iun 2023   •   16:00
Horoscop săptămânal, 12-18 iunie 2023. Berbecilor și Scorpionilor le cresc veniturile. Taurii ajung în centrul atenției
Sursa foto: Hepta

Soarele face semi-opoziție cu Jupiter din Taur. Totodată, planeta Venus din Leu face inconjuncție cu Saturn din Pești.

Berbec

Venituri mai mari 

S-ar putea să fi lucrat la o afacere secundară pentru a aduce niște venituri pasive iar acum ai mai multe sarcini de îndeplinit pentru a-ți maximiza profitul. 

Amânarea este legată de perfecționism. Dacă te abții să lucrezi la ceva, ar putea fi pentru că ți-e teamă că nu vei reuși. Dar dacă nu-ți asumi riscul, nu veț avea datele pentru a vă da seama ce trebuie să faci pentru a obține rezultatele dorite. Gândește-te la asta în termeni de experiment.

Taur

Ajungi în centrul atenției

Atragi multă atenție, indiferent dacă îți place sau nu. S-ar putea să primești complimente, chiar dacă nu crezi că arăți cel mai bine. Cineva ți-ar putea lăuda pantofii sau pălăria. Este posibil ca cineva să-ți pună un microfon în mână și să te împingă pe scenă.

S-ar putea să fie nevoie de reparații în casă dar îți va fi dificil să găsești un meseriaș bun. Și asta nu pentru că ești tu exigent, dar fie întârzie, fie nu apare deloc. 

Gemeni

Comunicare deficitară

Este posibil să fii în vacanță și departe de responsabilitățile obișnuite. Chiar dacă nu este cazul, tot ai nevoie să te deconectezi. Poate vrei să meregi într-un mall dintr-un alt oraș. 

O comunicare greșită între tine și un șef este foarte posibilă . Dacă trebuie să vă întâlniți, poate vrei să asculți cu atenție ceea ce îți spune înainte de a comenta. Dacă ai programat un interviu, amână-l.

Rac

Beneficii ascunse

Lasă-i pe alții să facă lucruri pentru tine. Le-ai putea cere copiilor tăi să-ți facă micul dejun. Sau partenerului tău să spele vasele. Sau ai putea spune nu atunci când alți oameni îți cer să faci lucruri. Este o zi bună pentru o pauză.

Analizează-ți finanțele și pentru a-ți calcula veniturile și cheltuielile. S-ar putea să descoperi că plătești prea mult pentru asigurarea ta sau plătești dublu pentru aplicații. Poate că ai nevoie de un singur serviciu de streaming. Dacă acorzi atenție banilor tăi, vei descoperi că poți economisi mai mult. 

Leu

Norocul vine sub forme surprinzătoare

S-ar putea să fii interesat de cineva, dar circumstanțele dintre voi doi fac întâlnirile dificile. Este posibil să existe o diferență mare de vârstă, sau amândoi lucrați la o companie care nu acceptă relații apropiate între angajați. Sau poate locuiți destul de departe unul de celălalt. Acum s-ar putea să te fi resemnat să vorbiți telefon sau prin videoconferință.

Îți place să fii generos dar uneori contul tău bancar nu acceptă. În loc să oferi cuiva un cadou, ai putea dori să acorzi timpul și atenția ta. Este un moment bun pentru a oferi ajutorul și serviciile tale cuiva pentru a-ți arăta dragostea și aprecierea.

Fecioară

Faci alegerile potrivite

S-ar putea să postezi fotografii cu ultima ta vacanță și să primești comentarii pozitive. Sau poate spui celorlalți despre realizări tale la locul de muncă ori doar ai terminat de scris un scenariu. Ai putea fi admirată chiar dacă asta te face să te simți puțin inconfortabil.

Ai nevoie de o pauză, iar asta ar putea însemna că trebuie să spui nu unei obligații sociale. S-ar putea să-ți fie dificil să participi la o petrecere sau un eveniment de networking. Sau trebuie să refuzi o invitație de la un prieten că nu poți participa l una recital, spectacol de improvizație, etc.

Balanță

Sincronizare

Ești dornic să te aventurezi. Va trebui să gândești creativ pentru a-ți da seama cum să faci acest lucru cu resurse și timp limitate. Faci brainstorming cu un prieten și puteți găsi activități interesante care se potrivesc calendarului și bugetului tău.

Ai putea avea unele conflicte legate de program. S-ar putea să-i fi promis unui prieten că vei merge la concert sau că îl vei lua de la aeroport, dar acum trebuie să lucrezi până târziu. Ai putea avea atât de multe obligații și responsabilități încât nu poți face tot într-un timp scurt. 

Scorpion

Oportunități de câștiguri

Este posibil să-ți fie disponibile resurse suplimentare printr-o linie de credit. Sau poți completa o cerere online pentru pentru a-ți refinanța ipoteca. Sau cineva apropiat să îți dă un împrumut fără dobândă.

Continui sa fii recunoscut pentru treaba bună pe care o faci, în timp ce te intrebi daca iti place această meserie. S-ar putea să nu implice suficientă creativitate pentru gusturile tale sau să-ți ofere o cale clară către avansare. Sau poate ai vrea doar puțin mai multă autonomie. Este posibil să-ți folosești abilitățile într-o altă carieră. Poate că nu este momentul să decizi, dar oportunități se vor deschide pentru tine în curând.

Săgetător

Modalitate mai bună de a face lucrurile

Cuiva din viața ta îi place foarte mult să fie în centrul atenției. În mod normal nu-ți place să joci rolul adversarului, dar s-ar putea să trebuiască să o faci, având în vedere personalitatea acestui individ.

S-ar putea să fii într-un conflict între ceva în care crezi și ceea ce spune înțelepciunea convențională. Poate că ai căutat fapte într-o situație, dar este nevoie să continui. Este momentul să-ți examinezi procesul de gândire și să ai mai multă încredere în tine și în abilitățile tale.

Capricorn

Descoperire

S-ar putea să citești o carte care îți va schimba viața sau să asculți un podcast care îți oferă o perspectivă complet nouă asupra sănătății. S-ar putea să îmbrățișezi complet acest nou stil de viață și să fii entuziasmat să sari în ceea ce ar putea fi o descoperire a bunăstării pentru tine.

S-ar putea să-ți apară în ale un posibil nou partener dar numai dacă poți ieși dintr-o obligație anterioară. Sau i-ai promis iubitului tău că ieșiți în oraș tar trebuie să lucrezi până târziu. Este bine să fii flexibil cu programul tău.

Vărsător

Ai ceea ce au nevoie ceilalți

Dacă te afli în căutarea dragostei, una sau mai multe dintre rudele tale ar putea încerca să-ți stabilească întâlnirile. Un prieten sau un membru al familiei ar putea sugera să mergi la o întâlnire fără să cunoști persoana. În loc să te împotrivești, gândește-te să accepți această experiență. 

S-ar putea să decizi dacă un parteneriat merită continuat. Este posibil să contribui cu mai mult la asta decât partenerul tău. Este posibil să ai nevoie de o discuție pentru a continua cu acest acord. Este un moment bun pentru a negocia, deoarece alții ar putea fi mai receptivi la cerințele tale.

Pești

Ești lider

Este posibil să ai mai multe evenimente de familie la care să participii. Este posibil să duci unul dintre copiii tăi la antrenamente sportive sau balet. S-ar putea să lași un alt copil în tabăra de vară. Ar putea fi o petrecere pentru o zi de naștere ori apare un nou membru în familia extinsă.

S-ar putea să lucrezi la un proiect de amploare dar instrucțiunile sunt neclare. Este posibil ca șeful tău să nu fie disponibil pentru a clarifica lucrurile sau, atunci când pui o întrebare, ceilalți răspund ridicând din umeri. Ai nevoie să-ți folosești inspirația pentru a-ți da seama cum ar trebui să arate produsul final, dar poți să o faci. 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal