x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 12-18 septembrie 2022. Leii își schimbă atitudinea. Fecioarele pornesc pe un nou drum

Horoscop săptămânal 12-18 septembrie 2022. Leii își schimbă atitudinea. Fecioarele pornesc pe un nou drum

11 Sep 2022   •   09:38
Horoscop săptămânal 12-18 septembrie 2022. Leii își schimbă atitudinea. Fecioarele pornesc pe un nou drum
Sursa foto: Unsplash.com

Soarele din Fecioară face trigon cu planeta Uranus din Taur. Luni, 12 septembrie, Soarele face cuadratură cu Saturn în Vărsător.

Berbec

Ești gata să explorezi. Ești gata să-ți strigi preferințele lumii. S-ar putea să fii gata să le spui oamenilor că îți plac clătitele, că urăști să gătești unele feluri de mâncare sau că vrei să călătorești. Ești o carte deschisă. Bucuriile prieteniei și dorința de a fi într-un grup vin cu responsabilități, iar acestea ar putea fi evidențiate acum. Este posibil să fie rândul tău să găzduiești seara de poker sau să alegi restaurantul în care vă întâlniți toți weekendul viitor. Este o idee bună să te întâlnești cu prietenii, chiar dacă eștiocupat, obosit sau puțin iritat. Poți crea relații mai apropiate.

Taur

Ai idei mari. Ești mai dispus să te implici în activități noi. Dacă cineva vrea să-și petreacă ziua culegând căpșun, să ia un caiac pentru două persoane pe râu sau să meargă la observator pentru a vedea marele telescop, îl însooțești. Cauți să faci ceva diferit și asta ar putea atrage o conexiune romantică. Dacă ești deja într-o relație de dragoste, găsește ceva nou și distractiv de făcut. La serviciu, șeful tău ar putea să-ți spună că vrea să-ți asumi mai multe proiecte. S-ar putea să te simți deja suprasolicitat de responsabilități și termenele limită pe care le ai. Pe de o parte, s-ar putea să nu fii mulțumit de acest post. Dar, pe de altă parte, obținerea unui nou loc de muncă este dificilă. Ai o alegere de făcut.

Gemeni

Îți verifici opțiunile. Săptămâna începe duminică, S-ar putea să renunți la orice este obișnuit, de rutină sau blocat în tradiție. Ai putea începe să muți mobilierul sau poate amenajându-ți dormitorul în birou și biroul în dormitor. Cu această energie vrei să faci ceva diferit. Cunoscându-te,  rezultatele ar putea fi spectaculoase. Le-ai putea spune copiilor tăi că trebuie să învețe dacă vor să se descurce bine la școală. Dar poți să întorci oglinda către tine și să privești unde trebuie să îți asumi o responsabilitate pentru a învăța ceea ce trebuie să știi. Poate că este vorba despre creșterea abilităților tale tehnologice, îmbunătățirea capacității de negociere sau financiare. 

Rac

Găsești puțină pace și echilibru. Vrei ca ceilalți să audă exact ce ai în minte. Nu dorești să fii diplomat ori să te abții de la exprimarea sentimentelor tale. Cauți pe cineva care să asculte prin ce ai trecut. Găsește-ți cel mai plin de compasiune prieten sau membru al familiei și roagă-i să asculte ceea ce ai de spus. Dacă ai tânjit după securitate financiară, acum este momentul să joci un rol activ în economiile și investițiile tale. Acest lucru ar putea însemna că trebuie să verifici mai întâi declarațiile, să vezi în ce ai investit și să înțelegi cum merg piețele. Te poți întâlni cu brokerul tău. 

Leu

Atitudinea ta se schimbă, mai ales cu privire la bani. Dacă în mod normal ești cumpătat, meticulos cu evidența contabilă și gata să câștigi un ban ori de câte ori poți, acum s-ar putea să faci ceva cheltuieli. Dacă îți este greu însă să-ți ții banii în buzunar, acum vei economisi pentru a-ți câștiga independența financiară în viitor. Totodată, ai parte de o energie destul de controversată și s-ar putea să simți o iritare legată de partenerul tău. Este posibil ca atitudinile tale să se schimbe și să vrei să faci ceva diferit, dar partenerul tău nu este de acord. Acesta este momentul să îți expui dorințele cu blândețe și poate obții un compromis. Luarea unei poziții dure va duce la dezamăgire.

Fecioară

Creezi împreună cu Universul. Acum îți începi noul an solar și, din cauza aspectului armonios cu Uranus, vrei să faci lucrurile altfel. Poți face schimbări anul acesta care te catapultează într-un stil de viață complet diferit. Nu trebuie să acceptați lucrurile care nu -ți plac sau care te-au iritat în trecut. Poți deschide o nouă cale. Bogăția și securitatea financiară provin din luarea unor alegeri bune în fiecare zi. Sănătatea bună vine din luarea unor decizii înțelepte în fiecare zi. Este grozav să ai obiective. Întrebarea mai importantă este ce vei face în următoarele cinci minute. Ai de gând să lucrezi la afacerea ta? Ai de gând să ajungi la acea relație de dragoste pe care o dorești? Acestea sunt acțiuni care pot duce la ceva minunat.

Balanță

Bați la ușile potrivite. Vrei să fugi de toate și poate să trăiești pe o insulă pustie. Vrei o mare pauză în rutina ta. Îți dorești să faci lucruri noi. Și, deși este greu să faci o schimbare atât de mare într-o singură zi, ai putea începe prin a face un lucru diferit. Chiar și un lucru mic ar fi bine, cum ar fi să-ți schimbi marca de pastă de dinți. Adesea, oamenii vor spune că vor să fie artist, muzician sau scriitor, dar apoi așteaptă inspirație, gândindu-se că inspirația le va ușura drumul. Dar, de fapt, adevăratul artist este cel care lucrează la meseria lui în fiecare zi. Muzica și scrisul sunt la fel. Toate acestea necesită practică. Acum este despre asumarea responsabilității pentru a face acest lucru în viața ta zilnic. Așa îți dezvolți meșteșugul și îți schimbi viața.

Scorpion

Găsești echilibrul. S-ar putea ca cineva să te laude și asta te surprinde.. Există destul de multe lucruri care trebuie îngrijite acasă. Cele mai multe dintre acestea sunt mici și poate ai fost prea ocupat pentru a te ocupa de ele. Dar este timpul să fai o listă de reparații minore, întreținere sau pur și simplu dezordine. Dacă nu, unul sau mai multe dintre aceste lucruri ar putea deveni o problemă mare în viitor. Ai grijă de picături, scurgeri și lucruri pe care vrei să le returnezi în magazine. Este momentul să-ți faci viața de acasă puțin mai bună, ducând la bun sfârșit aceste lucruri.

Săgetător

Ești inspirat. S-ar putea să-ți dorești să poți face altceva pentru a-ți câștiga existența. S-ar putea să fii plictisit de meseria ta, frustrat de încetineala ritmului sau de lipsa de apreciere. Deși nu poți schimba totul, poți să-ți pregătești CV-ul, să-l postezi pe un site de angajare sau chiar să aplici pentru un loc de muncă care este foarte diferit de ceea ce faci în mod normal. Una dintre cheile pentru a avea viața pe care ți-o dorești este calitatea întrebărilor pe care ți le pui. Dacă îți schimbi gândirea de la „de ce nu pot merge înainte?” la „Cum pot câștiga o sută de lei în plus astăzi?”, poți descoperi cum creierul tău găsește oportunități peste tot. 

Capricorn

Cauți o evadare. Poate că nu ai apucat să călătorești în timpul verii. Acesta este un moment bun pentru a vedea dacă poți să faci o excursie, chiar dacă este doar pentru un weekend. Alege o destinație nouă. Pregătește totul pentru a putea decola imediat. Este momentul să faci ceva impetuos. Dacă vrei libertate financiară în viața ta, ești foarte conștient că trebuie să-ți asumi responsabilitatea și să-ți controlezi finanțele. Asta înseamnă că nu poți lăsa asta doar unui contabil sau broker. Notarea fiecărei cheltuieli poate să nu fie ideea ta de acum, dar poți găsi mecanisme pentru a ține evidența cheltuielilor.

Vărsător

S-ar putea să ai o descoperire intimă. S-ar putea să ai parte de romantism sălbatic. Și acest lucru este atât de intrigant și poate surprinzător încât nu te poți gândi la nimic altceva. S-ar putea să fie într-o locație diferită sau ai făcut lucrurile cu adevărat diferit. Este posibil ca acest partener să fie nou și astfel totul este interesant. Aceasta ar putea fi o descoperire intimă pentru voi doi. Pe plan profesional, s-ar putea să nu te simți atât de încrezător pe cât ți-ai dori. Acest lucru se poate datora lipsei de pregătire. Poate că mergi la o întâlnire și nu ești sigur de fapte și cifre. Sau urci pe scenă și ți-ai dori să mai fi repetat de câteva ori. Dacă ai ocazia, acordă-ți timp pentru a te pregăti mai bine și vei trece cu brio prin această activitate.

Pești

Te pui în acord cu tine însuți, atât în interior cât și în exterior. Acum este un aspect al schimbării și s-ar putea să direcționezi acea dorință de schimbare către partenerul tău. Dar una dintre cele mai rapide moduri de a face pe altcineva să se schimbe este să te schimbi pe tine însuți. Privește ce poți face diferit, cum îți comunici sentimentele diferit sau cum îți schimbi programul. Ia în considerare ce te pune în ape dificile și schimbă direcția. Lucrurile se pot îmbunătăți. S-ar putea să ai un sentiment sâcâitor că ceva nu este în regulă. Mergi prin casă și verifici încuietori sau faci ajustări ici și colo. În schimb, oprește-te un moment și întreabă Universul ce se întâmplă. Întoarce-te la orice făceai și concentrează-te pe altceva. Informațiile lipsă îți vor apărea în minte. Ar putea fi o factură neplătită, un apel telefonic pe care trebuie să-l dai sau o întâlnire pentru prânz.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal