x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 14-20 noiembrie 2022. Taurii trebuie să pună limite în chestiunile financiare

Horoscop săptămânal 14-20 noiembrie 2022. Taurii trebuie să pună limite în chestiunile financiare

13 Noi 2022   •   15:22
Horoscop săptămânal 14-20 noiembrie 2022. Taurii trebuie să pună limite în chestiunile financiare
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop 14-20 noiembrie 2022. Planeta Mercur se află în Scorpion și face careu cu Marte, retrograd în Gemeni. Soarele din Scorpion face trigon cu Neptun în Pești.

Berbec

Răsfăț cu lucruri mai frumoase

Uneori este dificil să găsești oameni care să discute deschis. Primești informații complicate despre termeni, rate ale dobânzii sau prețuri. Ia în considerare evitarea cumpărăturilor pentru lucruri mari, precum o mașină sau o casă. Pe de altă parte, speculațiile pe cursul valutar te-ar putea duce într-o direcție nouă.

În plan personal, s-ar putea să fii rafinat romantismul în mintea ta. Este timpul pentru o cină cu șampanie, trandafiri, căpșuni în ciocolată. Gândește-te la o baie cu spumă parfumată cu uleiuri esențiale. 

Taur

Găsești locul unde să tragi linie

S-ar putea să fii provocat să găsești compromisul între obiceiurile tale financiare și modul în care partenerul tău gestionează banii. Sunteți pe poziții opuse cu privire la cheltuieli iar asta va duce la discuții serioase. Începeți cu ceea ce aveți în comun unul cu celălalt înainte de a aborda subiectul financiar.

S-ar putea să lași munca deoparte, astfel încât să poți avea ceva timp liber. Este posibil să trebuiască să lucrezi peste program, după ce ai fost de serviciu în weekend. Încearcă să pui o limită între viața personală și carieră. 

Gemeni

Ești apreciat la locul de muncă

S-ar putea să fii frustrat de faptul că lucrurile se desfăoară prea încet. Este timpul să-ți automatizezi și simplifici munca pentru a o face mai productivă și, eventual, mai distractivă. Micile schimbări sunt și ele utile. Ia în considerare găsirea unor soluții pentru a scurta timpul de pregătire a meselor zilnice sau pentru a merge regulat la sală. 

Uneori, planurile tale bine gândite se dizolvă pur și simplu. Înainte să-ți dai seama, jumătate din timp a trecut fără să faci lucrurile pe care credeai că le vei face. Este bine să fii flexibil, iar flexibilitatea este unul dintre darurile tale.

Rac

Stii când să vorbești

S-ar putea să te aventurezi puțin în afara zonei tale de confort, în timp ce faci ceva care este riscant din punct de vedere fizic. Asta ar putea însemna că sari pe skateboard-ul nepotului tău sau încerci să faci parașutism în interior! IA lucrurile încet și vei observa că ești mai bun la această activitate decât credeai.

S-ar putea să călătorești în locuri grozave, să întâlnești prieteni și să încerci câteva alimente noi. Sau poți cunoaște oameni din țări străine. Mergi la un festival internațional sau implică-te într-o activitate culturală. 

Leu

O schimbare poate aduce beneficii

Un vechi punct de dispută ar putea izbucni din nou cu un membru al familiei. Poate ai crezut că s-a rezolvat, dar cealaltă parte nu este pregătită să renunțe. Este posibil să fii obiectul iritației lui, dar este mai probabil să fii atras într-un dezacord. S-ar putea să ți se ceară să joci rolul de mediator și să decizi cine are dreptate.

Probabil cauți puțină pace și liniște. Este posibil să ai ceva de făcut și să-ți folosești biroul de acasă sau doar ești fericit că ai scăpat de copii și de partenerul tău. Este un moment bun pentru a bea o ceașcă de ceai.

Fecioară

Descoperi că totul merge bine

Ar putea exista provocări în legătură cu dispozitivele de comunicare, cum ar fi apelurile telefonice. Este o idee bună să fii cu ochii pe telefon, astfel încât să nu-l pierzi. Fiți atent mai ales când te afli în preajma apei, inclusiv în baie.

Semnarea contractelor este dificilă. Atenție dacă ți se prezintă orice bucată de hârtie plină cu caractere mici. S-ar putea să nu vezi clar termenii sau să nu înțelegi efectele clauzelor pe care le semnezi. Chiar și să dai clic pe „Sunt de acord” cu privire la termenii și condițiile online, ar putea fi riscant astăzi.

Balanță

Găsești răspunsuri

Este posibil să apară o cheltuială neașteptată și neplanificată care să-ți răstoarne bugetul. S-ar putea să plătești factura din fondul de urgență. 

Uneori poți atrage oportunități financiare punându-te în armonie cu energia banilor. Dacă te gândești la prosperitate s-ar putea să atragi resurse către tine. Aceasta este o zi bună pentru a-ți revizui abilitățile și resursele, inclusiv câți oameni cunoști care te-ar putea ajuta să obții un loc de muncă sau să împrumuți bani.

Scorpion

Provocările aduc creștere și rezultate bune

În general, nu-ți place să fii remarcat până când nu ești prergătit. Îți place să scanezi camera și să evaluezi oamenii înainte să faci un pas înainte, dar s-ar putea să nu ai această opțiune acum. S-ar putea să fii nevoit să vorbești pe scenă.  Te descurci bine.

Unii spun că delirul este un lucru rău, în timp ce alții vor spune că majoritatea oamenilor de succes ar putea fi diagnosticați ca deliranți. Ești mândru că înțelegi realitatea, dar acum ar fi o idee bună să te uiți la posibilități chiar dacă le consideri abstracte sau suprarealiste.

Săgetător

Trebuie să taci pentru a păstra pacea

S-ar putea să cazi în vechiul obicei de a te uita la televizor de dimineața până seara. Ori crezi că joci un voc video timp de o jumătate de oră și ajungi să petreci ore întregi în poveste.

Al treilea ochi este larg deschis și conștient. S-ar putea să primești mesaje de la îngerii și ghizii tăi. Este o zi grozavă pentru a te uita la cărțile de tarot sau pentru a urmări mișcările pendulului pentru a găsi răspunsurile la întrebări. Ești în armonie cu forțele spirituale ale Universului.

Capricorn

Ai putea fi tentat să apelezi la vechiul romantism

Ai probleme cu dispozitivele electronice, computerul, tableta, telefonul. Toate îți dau bătăi de cap. Așteaptă înainte de a cumpăra unul nou. 

S-ar putea să sărbătorești cu un prieten. Poate că este ziua lui de naștere sau unul dintre voi tocmai a fost promovat. Și ar putea fi un moment bun., cu multe calorii și alcool. 

Vărsător

Privește înainte să sari

Este posibil să fii frustrat de răspunsul pe care îl primești de pe rețelele sociale. Poate că vrei să vinzi ceva dar ai probleme în obținerea algoritmului pentru a-ți promova postările. Însă lucrurile se schimbă și ceea ce ai postat ar putea fi văzut de mai mulți oameni.

Se poate vorbi despre o posibilitate de promovare. Este bine să plantezi semințele, discutând cu șeful tău despre ce vrei să faci în companie. 

Pești

Îți faci timp să ai grijă de tine

Ai un proiect creativ de finalizat dar întâmpini un obstacol, independent de tine. Pentru a-l depăși, fii flexibil și încearcă o nouă abordare. 

S-ar putea să te simți destul de conectat cu cei din jurul tău, chiar mai mult decât de obicei. Ai putea avea o conversație intimă cu un membru al familiei. Ai putea petrece timp cu un nepot sau cu unii dintre prietenii copilului tău. S-ar putea să realizezi o conexiune profundă.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop