x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 15 - 21 noiembrie 2021. Eclipsa de Lună influențează diferit fiecare zodie

Horoscop săptămânal, 15 - 21 noiembrie 2021. Eclipsa de Lună influențează diferit fiecare zodie

14 Noi 2021   •   12:12
Horoscop săptămânal, 15 - 21 noiembrie 2021. Eclipsa de Lună influențează diferit fiecare zodie
Sursa foto: Allef Vinicius Unsplash.com

Berbec

Eclipsa de Lună îți activează casa banilor așa că este timpul să-ți faci un plan. S-ar putea să ai o idee genială. Acum este timpul să-ți aduni resursele pentru a realizat ce dorești. Există două obstacole pe care trebuie să le depășiți. Unul este graba, iar celălalt este amânarea. Succesul vine atunci când faci cercetări și executi planul. Poate vrei să faci schimbări la locul de muncă. Caută să automatizezi sau să eficientizezi ceva ce faci, în mod constant, pentru a avea mai mult timp liber.

Taur

O eclipsă de Lună în propriul tău semn luminează cerul în această săptămână. Ești în lumina reflectoarelor. Vrei să te reconectezi cu prietenii și să petreci mai mult timp cu partenerul. Totul se rezumă la programare. În acest moment, timpul tău liber poate fi consumat prin derularea sau vizionarea videoclipurilor care nu sunt de fapt relevante pentru viața ta. Renunță la acest obicei. Sună un prieten și programează o întâlnire pentru cină. Trăiești după reguli, dar dacă nu ești conștient de ele, acestea ar putea să-ți controleze viața. Este un moment bun pentru a-ți defini principiile directoare. Dacă ești conștient de sănătate, nu vei mai consuma alimente proaste. Dacă te consideri ambițios, atunci vei lucra și sâmbăta.

Gemeni

Eclipsa de Lună din această săptămână călătorește prin casa spiritualității. Poți face o conexiune profundă. Ia în considerare o schimbare a rutinei. Calculează-ți veniturile și vezi unde trebuie să acționezi. Poate te decizi să investești în monede virtuale. Însă informează-te serios înainte pentru că aici nu este vorba neapărat de noroc. 

Rac

Eclipsa de Lună îți aduce schimbări în viață. Poți întâlni o persoană pe care ai tot căutat-o pentru a-ți satisface dorințele intime. Vei explora și latura psihologică a relației tale, analizând ultimele mesaje. Te consulți și cu prietenii pentru a vedea ce părere au. Dacă acorzi atâta importanță laturii emoționle, ar fi indicat să te menții în realitatea prezentă. Ia o pauză și fii mai blând cu tine. 

Leu

Săptămâna aceasta, eclipsa de Lună te face mai vizibil. Tu și partenerul tău de viață veți discuta despre locuință. Poate vă mutați împreună, ori vreți să vă mutați, sau să renovați. Aceasta este oportunitatea ta de a obține ajutor din partea Universului, vizualizând ceea ce ți-ai dori înainte de a începe să faci bagajele. Se ivesc și o oportunitate de afaceri. Poți obține o poziție mai bună în companie. Este esențial să iei măsuri pentru atingerea obiectivului tău. 

Fecioară

Planurile de călătorie se pot schimba odată cu eclipsa de Lună și s-ar putea să ai nevoie de un plan de urgență. Vei petrece ore întregi golind căsuța de email, răspunzând la apeluri telefonice și la mesaje. O serie nesfârșită de întrebări ți-ar putea înghiți timpul. Vei accepta o întâlnire cu o persoană care se dovedește uimitoare. Poate fi iubitul ideal și se arată interesat de tine. 

Balanță

Eclipsa de Lună îți evidențiază casa resurselor și îți găsești echilibrul. Pentru a avea bani îți trebuie un anumit nivel de asumare a riscurilor. Banii de sub saltea nu acumulează dobândă. Pe de altă parte, banii într-o investiție periculoasă te-ar putea face să-ți pierzi somnul. Există o cale de mijloc. Caut-o.  S-ar putea să-i întrebi pe membrii familiei dacă vor canapeaua ta, vechiul tău laptop sau balansoarul bunicii. Până la sfârșitul zilei este posibil să avi mai puține lucruri și mai mult spațiu în casa ta.

Scorpion

Eclipsa de Lună îți favorizează casa parteneriatului. Oamenii din jur aruncă lumina reflectoarelor asupra ta. Ei cred că merită sărbătorit. În general, nu-ți place să fii în centrul atenției, dar acesta poate fi momentul tău. Zâmbește și acceptă-le complimentele. Totodată, ai parte de un moment potrivit pentru afaceri. Poți cere o mărire de salariu sau să aplici pentru o poziție de conducere. Dacă dorești un nou loc de muncă, trimite-ți CV-ul.

Săgetător

Eclipsa de Lună ți-ar putea perturba rutinele. Vei face îmbunătățiri progresive. Ești destul de intuitiv. Pe parcursul zilei este posibil să vezi simboluri și semne. Dacă nu știi ce înseamnă, caută pe internet. Un ritual ți-ar putea crește veniturile.  

Capricorn

Eclipsa de Lună te îndeamnă către aventură. Și dragostea este o posibilitate. Înțelegi ce înseamnă rresponsabilitatea. Poate faci acte de caritate și te implici în problemele comunității.  Poți vorbi cu șeful despre schimbările pe care vrei să le faceți în birou și acesta te va asculta. Ori vei merge la un protest pentru a-ți face cunoscute opiniile.  

Vărsător

Aranjamentele tale de locuit ar putea fi afectate de eclipsa de Lună. Vezi ce opțiuni ai. Șeful te poate lăuda la o întâlnire. Sau câștigi un premiu pentru vânzări mari sau servicii excelente.  Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, cere ajutor prin magie. Poate vrei să scrii câteva paragrafe despre viața ta ideală și să aprinzi o lumânare galbenă (galbenul reprezintă fericirea). Poartă o bijuterie de aur deoarece îți amintește să cauți ceea ce este valoros.

Pești

Eclipsa de Lună îți favorizează comunicarea. Ai putea să te răzgândești într-o problemă. Absorbi cunoștințe precum un burete. Vei întâlni o persoană interesantă, cu experiență. Sau este posibil să fi găsit un canal YouTube care răspunde exact la întrebarea ta. Îți poți extinde cercul de prieteni participând la o petrecere. Aceasta este o oportunitate pentru tine. Vei realiza câteva conexiuni importante.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop