x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 15-21 octombrie 2018, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Leii au parte de tensiuni în cuplu

Horoscop saptamanal 15-21 octombrie 2018, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Leii au parte de tensiuni în cuplu

14 Oct 2018   •   17:10
Horoscop saptamanal 15-21 octombrie 2018, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Leii au parte de tensiuni în cuplu
Sursa foto: captura Antena 3

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 cum va fi săptămâna 15-21 octombrie pentru fiecare zodie.

HOROSCOP. Berbec: Pot fi geloși pe succesul cuiva sau pe partenerul de viață, au nevoie și luptă pentru asta de foarte multă atenție sau de servicii din partea persoanelor care le solicită. Miercuri sau joi sunt mai tensionate, au parte de surprize, de unele refuzuri, au cine știe ce situații spontan create îi obligă să se adapteze. Dacă își tempereaza nervii și renunță la gelozie sau la competiție, atunci în weekend au toate șansele să se împace și să se calmeze,

HOROSCOP. Taur: Pun accentul pe relații în această săptămână, multe planete în zona legăturilor parteneriale, fie vorba de un contract, discuții cu șefii, potfi unele tensiuni miercuri și joi, fie pentru că li se cer răspunsuri sau trebuie să se adapteze sau să facă ceva ce li se cere, dar unde nu au foarte multă expertiză. Le-ar prinde bine sfaturi sau o persoană pe care să se bazeze. O găsesc spre vineri sau sâmbătă și duminică.

HOROSCOP. Gemeni: Activitate intensă, știu să delege, poate e mai bine așa, să nu se bage în activități pe care nu le stăpânesc. Să aibă naturalețea de a recunoaște calitățile oamenilor, acte miercuri și joi, trebuie să fie deschiși la diverse influențe, o agenda flexibila și atitudine maleabilă

HOROSCOP. Rac: Mult spirit de independență, idei care le vin și care sunt bine de pus în practică, proiecte pe lângă profesie, informații. Au nevoie de suport, nu trebuie să se bazeze pe banii altora, ci prin propriile eforturi, sunt tensiuni miercuri și joi, mai ales dacă se bazează pe banii altora.

HOROSCOP. Leu: Pun accentul pe interesul lor, pe comoditatea lor sau pe confortul lor, se bazează pe familie să fie protejați, mai multă relaxare, pot primi musafiri, se pot pregăti pentru eveniment ceremonios. Partenerial sunt tensionați. Zile periculoase miercuri și joi, când nu-și stăpânesc nervii, mai ales dacă sunt provocați.

HOROSCOP. Fecioară: Au foarte multe de învățat sau de transmis, unele vorbesc, alte scriu, arta comunicări este importantă și  felul cum își ambalează mesajul. În rațiunea lor nu intră așa ceva cum să stabilim lucruri pe care nu le respectăm. Discuții la mijlocul săptămânii, trebuie să fie atente cum critică miercuri și joi.

 

Citeste aici horoscopul integral

×