x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 16 - 22 mai 2022. Taurii vor să iasă în evidență. Leii întâmpină obstacole în carieră

Horoscop săptămânal 16 - 22 mai 2022. Taurii vor să iasă în evidență. Leii întâmpină obstacole în carieră

15 Mai 2022   •   17:19
Horoscop săptămânal 16 - 22 mai 2022. Taurii vor să iasă în evidență. Leii întâmpină obstacole în carieră
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop. Soarele se află în Taur și face careu cu planeta Saturn din Vărsător. Eclipsa de Lună se petrece în semnul Scorpionului pe 16 mai.

Berbec

Săptămâna aceasta, lucrezi pentru a restabili echilibrul financiar. S-ar putea să te cerți cu un prieten pentru bani. Poate te aștepți să-ți restituie împrumutul sau îți cere o plată pe care o datorezi. Este însă o perioadă grea pentru negocieri, niciunul dintre voi nu vrea să facă compromisuri. Dar este o energie perfectă să începeți o afacere împreună. De asemenea, eclipsele aduc schimbări așa că este timpul să-ți cunoști mai bine partenerul.

Taur

Toți ochii sunt ațintiți asupra ta. Este posibil să vorbești în public ori să-ți lansezi blogul personal sau să-ți publici romanul. Dar întâmpini și ceva opoziție. Ocolește obstacolul dacă nu vine din partea unor oficialități. De asemenea, vrei să fii mai intim cu partenerul tău. Dacă te afli într-o relație lungă iar conexiunea dintre voi este fragilă de la un timp, este mai bine să vă oferiți reciproc puțin spațiu. Asta nu înseamnă să vă despărțiți neapărat, dar aveți nevoie de o pauză. 

Gemeni

Al treilea ochi al tău se deschide și te conectezi spiritual. Explorezi capacitatea psihică într-un mod foarte serios. Vrei să înveți tehnici de meditație iar ceea ce îți apare în cale îți poate schimba biața. Dacă iei lucrurile astea în serios, ai putea obține beneficii incredibile. La serviciu ai parte de o schimbare. Poate un coleg pleacă sau decizi ce vrei să faci în continuare. Vei lua o decizie care ți-ar putea schimba viața. 

Rac

După o pauză pentru a-ți trage sufletul, mergi din nou înainte. Un prieten vrea să se apropie mai mult de tine dar poate nu ești pregătit. Dacă ai copii, este posibil ca unul dintre ei să aibă nevoie de îndrumarea și de iubirea ta necondiționată. Ori poate că trebuie să te dedici unui proiect creativ. Ai răbdare și manifestă bunătate față de cei apropiați. 

Leu

Deciziile pe care le iei îți vor deschide calea către un viitor mai luminos. Mișcarea în carieră pe care vrei să o faci pare să fie blocată. O persoană îți stă în cale. Aceasta ar putea fi un șef, un coleg de muncă care vrea aceeași poziție cu tine sau un partener de afaceri care nu-ți înțelege viziunea. Așează-te și scrie-ți planul pe un an. Ia decizii cu privire la casă și la persoanele cu care locuiești. Poate este timpul unei schimbări.

Fecioară

Există un timp pentru a merge înainte și un timp pentru a te odihni. Le primești pe amândouă săptămâna asta. Tu sau unul din copiii tăi vă dedicați unui proiect. Și învățarea este eficientă iar tehnicile de studiu la care lucrezi acum ar putea deveni obiceiuri utile pentru viitorul tău. Ai putea primi și o veste uimitoare. Cineva ți-ar putea mărturisi un secret, unul despre care nu aveai nicio idee. Dar acum că pisica a ieșit din sac, s-ar putea să te întrebi cum de nu ai știut. Relația ta cu această persoană va fi probabil diferită. 

Balanță

Este timpul să privești lucrurile dintr-o nouă perspectivă.Te-ai putea simți blocat să faci ceea ce vrei din cauza lipsei de resurse. Trebuie să schimbi această situație. Pe măsură ce pornești în aventură, resursele apar. Este vorba despre încrederea în proces. Urmărirea viselor tale îți va da de furcă la început dar apoi vei descoperi că ai o plasă de siguranță mai sigură decât credeai. Acordă mai multă atenție banilor. Probabil vei d escoperi o greșeală în contul tău pe care o poți însă corecta. Ai putea lua legătura cu cineva care îți datorează bani și să-l rogi să ți-i returneze. Există o oportunitate de a câștiga bani dintr-o afacere secundară acum, dacă îți faci timp pentru a o pune în mișcare. Oportunitățile financiare sunt în lucru.

Scorpion

Ai ocazia să-ți reconsideri poziția. Ar putea exista o ceartă între tine și partenerul tău. Fiecare aveți motive temeinice în spatele gândirii voastre, ceea ce face dificilă găsirea unui compromis. Este mai bine să vedeți ce puteți construi împreună. Este posibil ca viața ta de zi cu zi să fie atât de plină încât să nu afi avut niciun moment să te oprești și să te gândești la ceea ce îți dorești cu adevărat. Dar acum este important să decizi direcția în care vrei să mergi. Te poți sfătui cu prietenii, ori să scrii într-un jurnal sau să-ți imaginezi ce dorești. 

Săgetător

Iei măsuri pentru a-ți conserva energia. La locul de muncă vei avea mult de lucru și prea puțin timp liber, mai puțină flexibilitate și reguli draconice. Aceste lucruri te nemulțumesc profund și vrei să ripostezi dar mai bine concentrează-te mai bine să-ți planifici acțiunile. Relaxează-te ascultând muzica care îți place, fredonând versurile, vizionând un film sau citind o carte. AȘa vei simți că lumea are mai mult sens și vei putea să iei decizii cu privire la serviciu, la relația în care te afli sau în schimbarea locuinței. 

Capricorn

Dacă alegi drumul greu vei avea succes. Vrei să faci ceva distractiv pentru a întâlni oameni noi, dar resursele tale sunt limitate. Este timpul să fii creativ și cumpătat. Gândește-te la lucruri distractive pe care le poți face gratuit. Ia în considerare să organizezi o petrecere în jurul unui foc de tabără pe plajă, să participi la un spectacol de improvizație local sau să mergi la o grădină botanică. Totodată, este posibil să te fi certat recent cu un prieten. Acum este timpul dacă decizi să vă despărțiți sau nu. Dacă rămâi în relație, trebuie să fii clar cu privire la limitele tale. Dacă ieși cu cineva și te simți epuizat după aceea, ar putea fi timpul să spui stop.

Vărsător

Energiile se schimbă pentru a-ți aduce noi oportunități. Vrei să faci schimbări prin casă și te informezi online despre cum să renovezi locuința singur. Este timpul să faci și curățenie și să scapi de lucrurile vechi. La locul de muncă vor fi schimbări care te vor afecta în următoarele luni. Posibil ca firma la care lucrezi să fi fost vândută ori să aibă loc o fuziune. Schimbările în management ar putea aduce noi reguli și restricții. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, există câteva oportunități grozave la orizont.

Pești

Iei măsuri pentru a-ți proteja viața personală. Poate vrei să schimbi parolele sau să-ți instalezi un antivirus. S-ar putea să te uiți la cât de mult ai încredere în ceilalți când vine vorba despre informațiile tale private. De asemenea, îți regândești educația în viitor. Poate te gândești să te întorci la școală pentru a-ți termina studiile sau poate vrei să urmezi un curs. Eclipsele aduc schimbare și o vei vedea derulându-se în următoarele câteva săptămâni.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop