x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 17 - 23 decembrie 2018, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână agitată și încărcată pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal 17 - 23 decembrie 2018, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână agitată și încărcată pentru toate zodiile

16 Dec 2018   •   17:02
Horoscop saptamanal 17 - 23 decembrie 2018, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână agitată și încărcată pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal. Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 previziunile astrale pentru perioada 17 – 23 decembrie 2018.

HOROSCOP Săgetător - au sentimentul că de ei depinde buna desfășurare a lucrurilor. Depinde de ei ca lucrurile să decurgă bine cu oamenii cu care se întâlnesc. Este recomandabil să aibă tact, să își măsoare cuvintele. Sunt zgârciți, cadourile lor sunt limitate. Pot compensa cu o încurajare.

HOROSCOP Capricorn - pun accent pe suflet, tihnă și liniște. Sunt mai atenți la durerile și nevoile celor din jur, multe cadouri inspirate. Pentru joi, vineri, sâmbătă - multe întâlniri și activități. În weekend sunt cu ochii numai la partener și la cei din jur.

HOROSCOP Vărsător - au nevoie de sănătate, trebuie să cântărească bine tot ce fac, mai ales activități gospodărești. Au o dispoziție casnică, sunt foarte eficienți. Joi, vineri, sâmbătă, întâlniri amuzante și întâmplări pline de haz, sunt într-o dispoziție foarte prietenoasă și au replici foarte inspirate, încât devin foarte populari.

HOROSCOP Pești - fac o cheltuială compulsivă, mai ales luni. Marți, miercuri și joi - multe drumuri, multe vorbe, toate cu rost. Reușesc să câștige ceva. În weekend, multă iubire și dragoste, este important să ofere iertare unei persoane pe care o iubesc.

HOROSCOP Berbec - au șansa să rezolve lucruri, spor, eficiență. Foarte multe drumuri și discuții, au agenda încărcată și au foarte multe lucruri de făcut. Un weekend care activează relația cu familia.

ADVERTISING

HOROSCOP Taur - sunt intuitivi, au fler, știu cum să se descurce, dar și foarte atenți la partenerul de viață. Este important să ajungă la un consens, destul de zgârciți, dar fac cadouri pline de inspirație.

HOROSCOP Gemeni - sunt cu ochii la partener, au multe lucruri de spus, trebuie să îi asculte pe cei apropiați. Vor trage alte concluzii ca până acum. Sunt preocupați de bani și foarte economi. Fac cadouri inteligente, pline de semnificație. Marți, miercuri și joi sunt zile importante pentru sănătate.

 

 

Citeste aici horoscopul integral

 

×