x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 17 - 23 decembrie 2018. Urmeaza o saptamana cu cheltuielile excesive

Horoscop săptămânal 17 - 23 decembrie 2018. Urmeaza o saptamana cu cheltuielile excesive

12 Dec 2018   •   14:03
Horoscop săptămânal 17 - 23 decembrie 2018. Urmeaza o saptamana cu cheltuielile excesive

Horoscop. Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toată săptămâna 17 - 23 decembrie 2018.

Horoscop SAGETATOR: Se mentine haosul din jurul casei, mai ales datorita renovarilor, a unor miscari rezidentiale sau a vizitelor unor oaspeti. Un lucru este sigur: va bucurati de compania unor prieteni, iar relatiile vor fi pline de afectiune.

Horoscop CAPRICORN: Vreti sa va ascundeti de ceva. Preferati sa lucrati singuri pentru a cerceta.  Succesul este rasunator si veti prinde curaj sa va avantati in noi proiecte. Aveti si cateva circumstante favorabile pentru discutiile cu sefii.

Horoscop VARSATOR: Prieteni din trecut intra in contact cu dumneavoastra in aceste zile. Oamenii vor apela la sfaturile intelepte pe care le puteti da. In weekend, va avantati la cumparaturi pentru toti cei dragi. Fiti prevazatori cu cheltuielile excesive.

Horoscop PESTI: Aveti suficienta energie pentru a finaliza o multime de proiecte incepute. Ceva neasteptat se va ivi vineri. Un dar si o favoare de la cineva va vor insenina sfarsitul de saptamana.

Horoscop BERBEC: Faceti tot ce va sta in putere sa va largiti orizonturile si sa intrati in legatura cu lucruri care depasesc domeniul dumneavoastra de activitate. Vreti sa fiti Maestri Universului! La sfarsitul saptamanii asteptati o surpriza...

Horoscop TAUR: Exista multa activitate in sectorul finantelor. Poate fi vorba despre o mostenire, bani primiti inapoi de la stat sau posibilitatea de a obtine cu usurinta un imprumut mai consistent de la o institutie bancara. La locul de munca sunt sanse sa castigati mai multi bani.

Horoscop GEMENI: Continuati sa puneti accentul pe parteneriate. Veti socializa mai mult ca de obicei si este posibil sa va implicati in rezolvarea unei probleme a unui fost partener sau prieten. Perioada este prielnica reincarcarii bateriilor, asa ca odihniti-va mai mult!

Citeste aici horoscopul integral

 

×