x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 17 - 23 noiembrie 2019, prezentat de Mariana Cojocaru. Soarele din Scorpion pune presiune asupra casei, familiei

Horoscop saptamanal 17 - 23 noiembrie 2019, prezentat de Mariana Cojocaru. Soarele din Scorpion pune presiune asupra casei, familiei

16 Noi 2019   •   13:07
Horoscop saptamanal 17 - 23 noiembrie 2019, prezentat de Mariana Cojocaru. Soarele din Scorpion pune presiune asupra casei, familiei
Sursa foto: pixabay.com

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru săptămâna 17 - 23 noiembrie 2019. 

 

Horoscop Leu- Cred că ați citit acest horoscop și pe cele dinainte, ca să înțelegeți că destinul dvs. este cel mai important și nu ține doar de previzional. De aceea am creat și brățări talisman de protecție, ca să țină la distanță spiritele inferioare. Mercur Rx cu Soarele din Scorpion pune presiune asupra casei, familiei. E liniștea dinaintea furtunii, că urmează o perioadă de cutremure existențiale dure. Schimbări bruște.

 

Horoscop Fecioara- Sunt Fecioare care aparțin Fecioarei Maria (8 Septembrie-Nașterea Maicii Domnului)-Spirite Superioare și Fecioare care nu fac cinste acestui semn zodiacal-spirite inferioare. De aceea e important să vă studiez destinul, ca să vă pot îndruma spre calea corectă, de lumină. Altfel riscați să coborâți 9 trepte în Infern și nu cele 9 trepte către Cer(Rai). Mercur Retrograd vă dă unele avertismente reale.

 

Horoscop Balanța- V-ați întrebat vreodată cu ce misiune karmică ați venit pe Pământ și cum trebuie să evoluați corect în această viață? Aceste lucruri le văd doar în astrograma voastră karmică, că multe sunt criptate, secrete, nu le pot descifra decât eu. Să nu fiți spirit inferior ca cei care schimbă femeile ca pe șosete și, clar, nu au suflet…doar pasează. Sunt și femei care fac acest lucru, să nu credeți că nu sunt.

 

Horoscop Scorpion- Sunt puține Spirite Superioare în această zodie, că mulți și-au făcut de cap și or să-și facă de cap și pe viitor. Cum Soarele este în rezonanță cu Mercur Retrograd, Universul le arată cartonașe galbene și chiar cartonașe roșii. E drept că mulți nu veți înțelege la ce mă refer, că lucrurile importante le văd pe analiza karmică. Cele mai multe căi de deblocare le studiez pe viețile voastre anterioare.

 

Citeste aici horoscopul integral

×