x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 18 - 24 aprilie 2022. Gemenii află secrete interesante. Balanțele au oportunități interesante

Horoscop săptămânal, 18 - 24 aprilie 2022. Gemenii află secrete interesante. Balanțele au oportunități interesante

17 Apr 2022   •   15:40
Horoscop săptămânal, 18 - 24 aprilie 2022. Gemenii află secrete interesante. Balanțele au oportunități interesante
Sursa foto: Bailey Burton Unsplash.com

Planeta Mercur în Taur face conjuncție cu Uranus. Totodată, Venus în Pești face sextil cu Uranus în Taur.

Horoscop Berbec

Oportunitățile financiare abundă, dar asta nu este tot. Există puțin timp și pentru romantism. Primești niște bani neașteptați. Poate nu este o sumă mare, dar este suficientă pentru a vedea în ea un semn despre o sursă de venit pe termen lung. Evită însă să iei decizii pripite. Cheltuielile excesive îți consumă energia și banii din buzunar. Ai noroc și în dragoste, unde un jar mocnit ia foc brusc. Trebuie doar să-ți faci timp pentru întâlnire.

Horoscop Taur

Atragi oameni interesanți care te susțin. Cineva te poate surprinde spunându-ți cât de echilibrat și de puternic ești. Îți poate complimenta prezența pe scenă sau modul în care conduci o întâlnire. Este posibil să se simtă atrasă de tine această persoană. Și odată ce gândul îți trece prin cap, e greu să te mai preocupe altceva. Dar cel mai important mesaj este că ceilalți te văd mai impresionant decât crezi că ești. Unul dintre prietenii tăi încearcă să te convingă de ceva, dar astăzi nu se pare că vrei să te clintești. Însă aceasta ar putea fi o idee grozavă pentru tine, dar ego-ul tău nu te lasă. Sau s-ar putea să fii puțin nervos în legătură cu ceea ce sugerează ei, așa că te încăpățânezi. Acest lucru îți va împiedica avansarea, inclusiv oportunitățile pe care le dorești. 

Horoscop Gemeni

Secretele sunt dezvăluite și afli lucruri interesante dar trebuie să nu spui mai departe. Însă informația se poate răspândi de la o persoană la alta foarte rapid. Și acest proces te face să te simți destul de ușurat. Totodată, acum ai un bun simț cu privire la spre ce te îndrepți în cariera ta. Poate compania este pe cale să facă o rundă de finanțare sau să fuzioneze cu un rival pentru  o operațiune mai mare și mai puternică. Pot exista inovații în domeniul tău sau tehnologia preia locuri de muncă similare cu ale tale. Este timpul să arunci o privire asupra vocației tale pentru a vedea unde ar putea fi lucrurile peste 5 ani. Intuiția îți vorbește. Ia-ți puțin timp liniștit și ascultă.

Horoscop Rac

Întâlnești oameni interesanți care vor să te cunoască. Cercul tău de prieteni poate deveni mult mai mare. S-ar putea să te alături unei organizații de oameni cu gânduri similare. Sau poate mergi la biserică și mergi apoi la înghețată. O persoană te invită la cină. Acesta este un moment minunat pentru a-ți găsi grupul de care ai nevoie. În zilele noastre este necesar un anumit nivel de cunoștințe tehnice pentru a te descurca. Dacă aceasta este o zonă în care ai rămas în urmă, este timpul să recuperezi  puțin. Poate mergi la un curs despre cum să te descurci online, să te ferești de virușii informatici sau chiar să înveți un program de editare. 

Horoscop Leu

Devii mai vizibil și asta îți aduce noi oportunități. S-ar putea să ai o explozie bruscă de notorietate. O filmuleț pe TikTok sau Instagram ar putea ajunge la mult mai mulți oameni decât postările tale obișnuite. Este un moment excelent pentru a adăuga un articol pe blog, pentru a încărca cartea de poezie pe Amazon sau pentru a adăuga melodiile pe Spotify. Este timpul tău pentru faimă. Totodată, ești interesat de investiții însă există riscuri așa că este timpul să devii informat.

Horoscop Fecioară

Mergi în direcții noi. Este posibil să ați o dorință bruscă de a părăsi orașul, să vrei să sari într-un tren sau să iei un zbor rapid către un oraș din apropiere, unul care este foarte distractiv și deschis toată noaptea. Ori o drumeție pe munte. Poți explora sălbăticia și descoperi o cascadă ascunsă. Chiar dacă doar planifici următoarea vacanță, poți folosi această energie pozitivă pentru a-ți trimite spiritul într-un loc nou. Dacă ești în căutarea dragostei, ai putea să te lovești de cineva care își dorește un angajament pe termen lung, o persoană care își caută sufletul pereche, ceea ce ar putea fi ceva ce cauți și tu. Acum poți avea o conversație lungă despre obiectivele viitoare. 

Horoscop Balanță

Se deschid noi căi pentru tine. Ai o întâlnire neașteptată de tip romantic. Poate fi complet neplanificată dar deodată lucrurile avansează. Va fi o întâlnire fierbinte și memorabilă. De asemenea, poți avea  câștiguri mai mari datorită unei vânzări, a unui comision sau a unor ore în plus la birou. Este timpul să-ți crească veniturile pe termen lung. 

Horoscop Scorpion

Întâlnirile interesante cu oamenii îți aduc multe oportunități. Cunoști o persoană de la care nu poți să-ți iei gândul. Probabil și ea simte la fel pentru tine. Poate  proveni dintr-un mediu diferit și aveți astfel o mulțime de lucruri de povestit. Astfel puteți deveni prieteni sau chiar iubiți. O cunoștință sau un partener de afaceri îți propune să faci ceva în afara zonei tale de confort, dar este de fapt destul de benefic. Poate  te sfătuiește să trimiți un CV la un alt loc de muncă sau să te înscri pentru o prelegere, ori chiar să lansezi un site. Cineva te provoacă  spre succes.

Horoscop Săgetător

Mici ture duc la rezultate excelente. S-ar putea să adopți un nou obicei de dragul sănătății tale. Începi ziua cu smoothie-ul de proteine ​​sau poți sări peste micul dejun pentru a încerca postul intermitent. Ori faci joggind dimineață ori fugi la sală. Sau te înscrii la cursul de yoga.  Poate dorești să schimbi ceva în casă. S-ar putea să muți mobilierul pe baza principiilor Feng Shui pentru a obține acea energie qi. Îndepărtezi tapetul din baie doar pentru a descoperi că dedesubt există un alt tapet albastru strălucitor din anii 70. S-ar putea să ajungi să pictezi baia.

Horoscop Capricorn

Ae întâmplă lucruri interesante care ți-ar putea întoarce lumea pe dos. O întâlnire rapidă ar putea deveni romantică. Poate ai cunoscut această persoană într-o altă viață. Ar fi înțelept să obții numărul de telefon. La serviciu faceți să faci brainstorming. Se revarsă un tsunami de idei pe care nu le poți nota suficient de repede. Acestea ar putea fi idei pentru videoclipuri YouTube, proiecte de artă, versuri de cântece sau cum vrei să ai un peisaj în grădină. Nu-ți face griji în legătură cu timpul și banii pentru aceste proiecte. Este important este să surprinzi ideea și să abordezi problema resurselor, timpului și energiei la o dată ulterioară.

Horoscop Vărsător

Când vorbești, alții te ascultă. Este posibil să se schimbe ceva acasă. Este posibil să te fi mutat recent și să despachetezi. S-ar putea să faci niște renovări, iar acum tot ce era în bucătărie se află în sufragerie și nu poți găsi acea pungă de boabe de cafea când ai nevoie. Aceasta este o zi bună pentru a lua în considerare planuri, schițe. Dai peste o piesă grozavă de mobilier vintage sau ceva de atârnat pe pereți, care este sculptural și din metal. Poate că amenajezi o cameră de meditație cu perne mari, o statuie a lui Quan Yin sau a altor maeștri spirituali și un castron tibetan pentru a curăța energia cu sunet.

Horoscop Pești 

Reușești să pui în practică idei noi care te vor duce la succes. Poți descărca idei din Univers . Fă acest lucru expunând problema ta, lucrul pe care încerci să îl rezolvi. Și apoi acordă-ți un spațiu fără distragere pentru a permite ideilor să vină la tine. Uneori este bine să faci o baie sau să te plimbi printr-un parc, în timp ce asculți ce are de spus Universul. Răspunsurile vor veni timp de mai multe zile. Cineva te poate suna pentru o intalnire. Săptămâna  aceasta este favorabilă dragostei. 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop