x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 19-25 decembrie 2022. Leii și Vărsătorii se pregătesc de distracție. Scorpionii își vor spori veniturile

Horoscop săptămânal, 19-25 decembrie 2022. Leii și Vărsătorii se pregătesc de distracție. Scorpionii își vor spori veniturile

de Moira Dună    |    15 Dec 2022   •   15:55
Horoscop săptămânal, 19-25 decembrie 2022. Leii și Vărsătorii se pregătesc de distracție. Scorpionii își vor spori veniturile
Sursa foto: Hepta

Săptămâna începe cu Soarele în Săgetător. Totodată, planeta Venus în Capricorn face careu cu Marte din Gemeni.

Berbec

Te concentrezi asupra unui obiectiv 

Nu ești prea des preocupat de ceea ce cred alții. Acum este însă o excepție. Simți că trebuie să faci concesii unui coleg care ți-a provocat neplăceri în trecut. Lucrurile sunt destul de iritante dar nu este momentul să alegi rezolvarea lucrurilor printr-un conflict. O înțelegere bruscă și uimitoare a lucrurilor te va face să vezi viața diferit. Va fi ca și cum s-a aprins lumina și întunericul a dispărut. 

Taur

Descoperi noi resurse

Dacă ești pe drum, ar putea să ți se pară toate prețurile prea mari. Benzina este prea scumpă, sandvișul din aeroport sau din gară costă enorm. Așa că totul te irită. Este însă mai important să te concentrezi pe motivul pentru care ai plecat. Însă lucrurile nu sunt așa rele. Ai parte de noroc la bani, poți cere o mărire de salariu ori un împrumut cu dobândă scăzută. Sau poate aduni resurse pentru o cauză umanitară. 

Gemeni

Faci conexiuni valoroase

Nu ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul, poate că nici măcar nu vă aflați în același loc. Sau poate vrei să petreceți o seară romantică împreună când el vrea să iasă în oraș. Pe de altă parte, ai putea să te întâlnești cu un prieten din copilărie și să depănați amintiri până târziu în noapte. 

Rac

Ai mai multe întâlniri minunate

Probabil ți-ai ținut până acum relația de dragoste departe de familie. Însă cumva a aflat și acum este timpul să îți prezinți partenerul. Pe plan profesional, speri să termini ce ai de făcut înainte de  sărbători. 

Leu

Lucrurile ar putea fi destul de dulci 

Este posibil să fiți chemat la birou deoarece cineva nu își poate da seama cum să folosească noua platformă sau computerul i-a blocat accesul. Sau este posibil să înlocuiești pe cineva care nu poate să ajungă. Vei merge însă la o petrecere unde te vei distra grozav ori ieși cu partenerul la un concert extraordinar. 

Fecioară

Situația îți este favorabilă

Problemele de la locul de muncă ți-ar putea întrerupe planurile. Vei fi nevoie să lucrezi în plus chiar dacă ți-ai terminat treaba. Sau să răspunzi la mailuri pentru a-ți ajuta colegii. Însă rudele îți vor veni în vizită ori va trebui să-ți aștepți prietenii la aeroport. Încerci să-ți faci mai mult timp pentru a le arăta celor dragi cât de mult îi iubești. 

Balanță

Ai parte de emoții puternice

S-ar putea să afli o veste nu prea bună despre un accident sau lucruri care s-au stricat. Planurile tale vor fi astfel întrerupte pentru că trebuie să faci reparații. Totodată, membrii familiei tale au nevoie să îi însoțești pentru a-și rezolva treburile. 

Scorpion

Te afli într-un loc mai bun

Ai de depășit unele obstacole legate de construcții, vreme, trafic, etc, așa că ai nevoie de multă răbdare. Veniturile tale ar putea să crească anul viitor, așa că vrei fi mai încrezător. Îți vei dezvolta abilități și vei găsi oportunități de a câștiga mai bine. 

Săgetător

Progresele făcute vor fi apreciate

Vrei să cumperi un anumit obiect, pe care însă nu-l găsești dar nu este vina ta. Poți să-ți extinzi căutările în mediul online sau să mergi în mai multe locuri. Primești multe complimente ca urmare a progreselor pe  care le-ai făcut în acest an, iar prietenii și rudele îți vor spune ce treabă bună ai făcut. Aceste sentimente sunt autentice, așa că deschide-ți brațele pentru a le primi cu bucurie. 

Capricorn

Răbdare și spiritualitate

Ai putea să exagerezi. Probabil alegi direcția greșită și te simți brusc dezorientat. Ia lucrurile încet și cu răbdare. Aprinzi lumânări de binecuvântare pentru familia și prietenii tăi. Ai putea participa la o slujbă de sărbători sau la un ritual spiritual. 

Vărsător

Găsești răspunsurile pe care le cauți

Ai putea fi puțin obosit din cauza entuziasmului și a activităților din ultima perioadă. Ai nevoiede mai multă odihnă dar nu vrei să ratezi niciun moment de distracție. Te întâlnești cu un grup mare de prieteni la o petrecere în oraș și dintr-o dată sunt mulți oameni în jurul tău. Este o ocazie excelentă să cunoști persoane noi și interesante. 

Pești

Dai și primești

Trebuie să fii în două locuri deodată dar pentru că așa ceva nu este posibil, vei  dezamăgi pe cineva. Poate prietenii care vor să te vadă, un copil dorește să se joace cu tine sau un membru al familiei care are nevoie de ajutor pentru pregătirea sărbătorilor. Totodată, vei primi laude de la șeful tău. S-ar putea să-ți ofere un cadou pentru efortul tău. Dacă îți cauți un nou loc de muncă, acum vei primi o ofertă tentantă. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal