x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 2 - 8 mai 2022. Gemenii au succes financiar. Fecioarele își depășesc limitele

Horoscop săptămânal, 2 - 8 mai 2022. Gemenii au succes financiar. Fecioarele își depășesc limitele

01 Mai 2022   •   15:32
Horoscop săptămânal, 2 - 8 mai 2022. Gemenii au succes financiar. Fecioarele își depășesc limitele
Sursa foto: Eli Defaria - unsplash.com

Planeta Venus în Pești face sextil cu Pluto din Capricorn. Totodată, și Jupiter, Marele Benefic, se află în Pești și face sextil tot cu Pluto.

Berbec

Acțiunile mici pot duce la rezultate excelente. Este timpul să-ți trimiți dorințele în plan spiritual prin meditație, vizualizare sau rostindu-le cu voce tare. Abia atunci când îi ceri Universului ce vrei, acesta începe să-ți aducă oportunități de succes dar și lecții, pentru că fiecare cadou vine cu o lecție. Acum răspunsurile vin de la solicitările pe care le-ai făcut în urmă cu câteva zile. Un nou loc de muncă este posibil. O persoană poate veni la tine cu o idee de afaceri care este în concordanță cu talentele tale. Sau afli informațiile de care ai nevoie pentru un proiect creativ. 

Taur

Ești remarcat și recunoscut pentru cine ești. Poți trage oamenii ca un magnet, în prietenie, afaceri sau chiar în dragoste. Pentru a activa această energie, socializează, întâlnește-te cu oameni care vorsă te cunoască. Poate te-ai gândit și ai explorat cum funcționează creierul tău. Informațiile care anterior erau copleșitoare, acum încep să capete sens. Te poți concentra și îți poți revizui investițiile.

Gemeni

Găsești avantajele pe care le cauți. Poți obține beneficii suplimentare de la locul de muncă, reduceri la asigurări, bilete la film sau asistență juridică.Te uiți la portalul online al angajaților pentru a vedea ce investiții și economii pentru pensii sunt oferite. O mică investigare ar putea descoperi o comoară. Recunoașterea vine doar atunci când vorbești și le spui altora ceea ce ai realizat. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, aceasta este o zi bună pentru a-ți posta CV-ul sau chiar pentru un interviu de angajare.

Rac

Drumul tău este plin de oportunități. Participi la practici spirituale cu un prieten sau te întâlnești la biserică cu persoane care au aceleași idei, ai putea medita în parc sau ai putea face tai chi. Este posibil să simți o conexiune profundă cu sufletul lumii, în timp ce te oprești să te rogi.  Energia succesului apare atunci când acționezi. Poți găsi cei mai buni oameni care să te ajute să completezi actele, înscrierea la școală sau să-ți reînnoiești pașaportul. Dar odată ce ai terminat cu sarcinile banale, ia în considerare să faceți ceva interesant, cum ar fi karaoke, surfing sau o cină romantică. 

Leu

Oricine poate arunca zarurile, dar în această săptămână știi cum să joci. Poate ai o întâlnire de dragoste cu o persoană de care te simți foarte atras. Deși este posibil să nu fie o relație de lungă durată, cu siguranță va fi distractiv. În plan profesional cere ce vrei cu curaj și convingere. Vei obține!

Fecioară

Vrei să-ți depășești limitele și câștigi. O atracție bruscă va provoca o decizie de urgență. S-ar putea să anulezi o întâlnire cu o persoană interesantă. De fapt, ai putea fi obsedat de cineva pe care tocmai l-ai cunoscut. Este vorba despre o conexiune atunci când vă întâlniți. Există o oportunitate de afaceri, cu adevărat benefică pentru amândoi. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, contactează foștii colegi și vezi cum se descurcă la noile locuri de muncă.

Balanță

Săptămâna aceasta este timpul să ai grijă de tine. O mașină nu va funcționa cu combustibil de proastă calitate. Este timpul să te uiți la modul în care te hrănești. Schimbă-ți obiceiurile alimentare pentru a îți îmbunătăți sănătatea. 

Scorpion

Crează-ți un mediu care să-ți susțină obiectivele. Ai putea să-ți aranjezi biroul de acasă în stil Feng Shui pentru a atrage prosperitatea sau în dormitol pentru a atrage o relație de dragoste. Elimină dezordinea și aranjează lucrurile pentru a aduce succes.

Săgetător

Schimbările de acasă ar putea aduce noi oportunități. S-ar putea să fii în căutarea casei. Examinează proprietăți online sau mergi să vizionezi locuințe. Ia în considerare conectarea cu membrii familiei pentru a vă reuni resurse pentru o achiziție. Acesta este un moment bun pentru a analiza diferite moduri de a cumpăra terenuri sau de a schimba proprietăți. Dacă ai o afacere, aceasta este o zi bună pentru a face marketing, a obține echipament sau a lansa un nou produs. Ia măsuri pentru a vă ajuta afacerea să se dezvolte.

Capricorn

Scapi din carapace și îți întinzi aripile. O conversație interesantă, și oarecum sexy, ar putea dezvălui multe. Fie că vorbești cu cineva pe care tocmai l-cunoscut sau cu care ești căsătorit peste un deceniu, nu fi surprins de ce afli. Poți discuta despre ce ai nevoie în relație și să întărești legătura. Este și un moment excelent de afaceri pentru semnarea contractelor sau negocieri. Este posibil să primești o oportunitate pentru un loc de muncă.

Vărsător

Acum se pune mare accent pe finanțe. O achiziție ar putea duce la alta, ceea ce îți crește cheltuielile. Dacă mergi într-un magazin unde sunt multe tentații, s-ar putea să vrei să-ți lași cardul de credit acasă. Acum ai o oportunitate de afaceri care îți poate aduce bani. O altă afacere secundară îți aduce profit. O persoană care îți datorează bani poate apărea cu un cec. Banii care au întârziat sosesc acum. Ține-ți ochii deschiși pentru oportunități.

Pești

Sunt dezvăluite noi dimensiuni. Este posibil să ai o revelație. Un prieten poate să-ți spună ceva despre tine care să-ți ofere o altă viziune asupra propriei persoane. De asemenea, ai putea avea o epifanie. Când cauți o comoară, sub formă de informații importante despre cine ești, faci o descoperire. Barierele dintre sinele tău prezent și sinele viitor se dizolvă, cum se întâmplă întotdeauna când accesezi cronologia. Poți vedea ce ai putea face peste un an sau peste cinci ani. Este bine să notezi aceste impresii.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamnal horoscop