x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 20 - 26 ianuarie. Săgetătorii au parte de o săptămână pasională

Horoscop săptămânal, 20 - 26 ianuarie. Săgetătorii au parte de o săptămână pasională

16 Ian 2020   •   07:45
Horoscop săptămânal, 20 - 26 ianuarie. Săgetătorii au parte de o săptămână pasională

Berbec

Nu reușești să îți controlezi emoțiile în această săptămână și ai tendința de a reacționa impulsiv, chiar și atunci când vine vorba de persoanele importante din viața ta. Încearcă să petreci mai mult timp singur pentru a reuși să te regăsești.

Taur

Îți concentrezi atenția pe carieră și, prin urmare, în această săptămână muncești mai mult decât în mod normal. Încearcă să nu uiți de momentele de relaxare, dacă îți dorești să duci totul la bun sfârșit. Nu este o rușine să ceri din când în când ajutorul.

Gemeni

Ești cu adevărat pasional în această săptămână și, astfel, reușești să faci totul exact așa cum ți-ai propus și, mai mult, reușești să atragi atenția peste tot pe unde mergi. Mai mult, te bucuri de intimitate alături de partenerul de cuplu.

Rac

Încerci să acumulezi cât mai multe informații pentru a putea să te simți mai aproape de obiectivul pe care îl ai pe plan profesional. Astfel, chiar și timpul pe care îl petreci în compania prietenilor îl transformi într-un moment de învățare.

Leu

Petreci timp alături de un prieten drag pe care nu l-ai mai văzut de mult timp. Te reîntorci în trecut și te bucuri de toate amintirile frumoase pe care le aveți împreună. Această reconectare îți oferă multă energie pozitivă.

Fecioară

Începi să ai din ce în ce mai multă încredere în propria persoană, iar acest lucru se vede în toate activitățile pe care le desfășori. Faci totul cu mai multă pasiune și te bucuri de aprecierea celor din jurul tău.

Balanță

Vrei să îți faci vocea auzită și, prin urmare, începi să prinzi curajul de a vorbi despre ideile tale și de a-ți susține cu tărie opiniile. Pe de altă parte, ai grijă să nu cazi în extrema în care încerci să-i faci pe toți cei din jurul tău să fie de acord cu tine.

Scorpion

Încerci să-ți organizezi programul astfel încât să poți petrece cât mai timp în compania persoanelor importante din viața ta. Astfel, reușești în sfârșit să elimini stresul pe care l-ai tot acumulat în ultima vreme și te bucuri de relaxare.

Săgetător

Ai multă încredere în propria persoană, iar acest lucru se vede cel mai bine în relația cu partenerul de cuplu. Ești mai pasional decât în mod normal și te bucuri la maximum de fiecare moment de intimitate. Romantismul te caracterizează în această săptămână.

Capricorn

Încearcă să îți asculți intuiția în această săptămână, pentru a putea să duci la bun sfârșit niște proiecte pe care le-ai tot amânat. În plus, nu ezita când vine vorba de a cere ajutorul unor persoane importante din viața ta.

Vărsător

În sfârșit găsești curajul necesar pentru a face lucruri la care visezi de mult, pentru a-ți permite să treci prin experiențe noi. În plus, începi să te gândești din ce în ce mai serios la o schimbare de carieră.

Pești

Te găsești în situația de a nu știi încotro să te îndrepți sau în cine să ai încredere de prea multe ori în această săptămână. Încearcă să nu te lași copleșit de situație, ci discută cu o persoană în care ai încredere despre lucrurile prin care treci.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 20-26 ianuarie