x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 21-27 februarie 2022. Taurii vor să se prefecționeze. Vărsătorii au o idee genială de afaceri

Horoscop săptămânal 21-27 februarie 2022. Taurii vor să se prefecționeze. Vărsătorii au o idee genială de afaceri

19 Feb 2022   •   15:53
Horoscop săptămânal 21-27 februarie 2022. Taurii vor să se prefecționeze. Vărsătorii au o idee genială de afaceri
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop. Luna se află în opoziție cu Nodul Nord în Taur pe 22 februarie. Marte în Capricorn face sextil cu Neptun în Pești pe 23 februarie.

Berbec

Săptămâna începe lent iar tu vrei să termini un proiect. Simți că ești blocat într-o rutină. Verifici mai multe documente, investițiile tale și te pregătești să-ți plătești impozitele. Totodată, vrei să faci acte de caritate, așa că poți să îți aloci o parte din timpul tău liber pentru a-ți ajuta comunitatea din care faci parte. 

Taur

Te simți confortabil și ai timp să faci câteva lucruri la care te pricepi. Te uiți și la planurile tale pe termen lung, așa că vrei să te înscrii la un curs pentru a dobândi unele abilități practice, folositoare în viitorul apropiat. Gândește-te să te îndrepți spre o activitate care îți place cu adevărat.

Gemeni

Chestiunile legate de bani se află în centrul atenției. Sortezi corespondența și proiectele care au rămas pe birou de ceva vreme. Acordă-ți timp pentru a citi o carte sau uitându-te prin fotografii vechi. Ești foarte entuziasmat de anumite investiții și vezi doar beneficiile însă ar fi înțelept să te uiți și la dezavantaje. 

Rac

O poveste de dragoste poate deveni serioasă și te gândești la angajament. Discuți cu partenerul tău să vă mutați împreună și chiar despre o posibilă căsătorie. Însă nu iei nicio decizie deocamdată. Te gândești însă la un proiect de renovare a locuinței. 

Leu

Vrei să ai grijă de tine în această săptămână. Te gândești la viitor, la tehnologie și inteligență artificială, la cariera ta. Te simți bine la locul de muncă dar ți se pare înțelept să iei în calcul și ce va urma. Totodată, vrei să ai gijă de minte, corpul și spiritul tău. Începe cu un somn bun. Îa în considerare câteva ajustări în dormitorul tău. Crează-ți noi rutine înainte de culcare, scade temperatura în cameră.

Fecioară

Oportunitățile vin din mai multe direcții. Săptămâna începe excelent, cu timp suplimentar pentru organizare, planificare și finalizare a proiectelor mici. Vorbești cu contabilul despre impozite, declarații. Reorganizează-ți biroul. Un prieten poate veni la tine cu o idee de afaceri. Deocamdată este însă greu de stabilit date sau acțiuni. 

Balanță

Atragi dragostea. S-ar putea să ai un admirator secret. Săptămâna începe lent, cu mai puțin timp pentru socializare și mai multe obligații pentru muncă. Ttreci fără probleme de la o sarcină la alta. Spre mijlocul săptămânii te întâlnești cu familia. Faci curățare după unele renovări sau îți faci singur lucrările de reparație. Există o energie bună pentru planificare.

Scorpion

Săptămâna aceasta ar putea începe să se formeze o oportunitate de carieră. Răbdarea ta dă roade. Săptămâna începe calm, cu mai mult timp de petrecut cu oamenii pe care îi iubești. Membrii familiei se pot reuni pentru a discuta despre împărțirea resurselor. Ar putea exista o discuție despre testamente, și planificări viitoare. Sau poate puneți în comun resurse pentru a investi. La locul de muncă se va discuta despre coordonarea unei echipe. Un fost coleg te sună pentru a-ți propune să i te alături la o altă companie. Însă multe sunt vorbe goale. 

Săgetător

Poți face planuri pentru a câștiga mai mulți bani. Se pune accent pe editare, reglare fină și realizarea de retușuri. Aceasta este destul de diferită de gândirea ta obișnuită și de schimbările majore pe care îți place să le faci. Dar dacă te concentrezi pe realizarea rapidă a sarcinilor, s-ar putea să ai timp pentru o mică aventură. Există o oportunitate de a scădea cheltuielile casei. Poate găsești un coleg de apartament. Poate garajul tău ar fi un atelier grozav. 

Capricorn

Săptămâna aceasta, captivezi atenția oamenilor. Ești magnetic. Săptămâna începe productiv, cu timp să te concentrezi asupra unor proiecte restante. Te pregătești pentru o nouă afacere, accepți o promovare ori faci o schimbare majoră în viață. Poate că nu finalizezi acum dar acum este începutul unei mari schimbări. Poți câștiga oameni de partea ta sau ai succes în vânzări. 

Vărsător

Ai o idee grozavă de afaceri. Vărsător, ești un gânditor inovator. Săptămâna începe cu probleme, deoarece ești afectat de întreruperi, iritații minore și sarcini repetitive. Încearcă să-ți păstrezi calmul. Ai o idee genială de a face bani. S-ar putea să-l schițezi pe un șervețel, să suni un prieten pentru a discuta despre asta. Momentan, acesta este doar în faza de planificare. Încă nu este nimic în programul tău. 

Pești

Există posibilități tentante cu un prieten. Ar putea fi o poveste de dragoste în vârtej. Săptămâna începe cu puține obligații și o energie liniștită de care te bucuri. Dacă vremea este bună, puoți face o plimbare lungă în natură. Te alături unui grup de prieteni pentru o acțiune de caritate sau pentru a afla despre reducerea amprentei de carbon. Este o zi bună pentru a-ți susține prietenii care au o trupă, pentru a sta în public și a aplauda foarte tare. 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop