x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 22 - 28 noiembrie 2021. Berbecii vor să-și schimbe locul de muncă. Săgetătorii vor să facă investiții

Horoscop săptămânal, 22 - 28 noiembrie 2021. Berbecii vor să-și schimbe locul de muncă. Săgetătorii vor să facă investiții

21 Noi 2021   •   12:46
Horoscop săptămânal, 22 - 28 noiembrie 2021. Berbecii vor să-și schimbe locul de muncă. Săgetătorii vor să facă investiții
Sursa foto: Pixabay.com

Berbec

Este o perioadă favorabilă pentru cariera ta, așa că te gândești chiar la un alt loc de muncă. De fapt vrei să fii independent, să lucrezi pe cont propriu. Este momentul să stabilești un plan pe care să-l implementezi în următoarele câteva săptămâni. Fă o listă de întrebări și vei obține informațiile pe care le cauți.

Taur

Analiza este cheia succesului și începi să te cunoști mai bine. Uită-te la convingerile limitative legate de relații și vezi ce poți schimba. S-ar putea să crezi că există o lipsă de parteneri buni sau că, cumva, nu ești pe măsură. Este timpul să contești convingerile limitative. Totodată, ai o dorință bruscă de a te întoarce la o strategie de investiții cu acțiuni, obligațiuni sau, dacă te simți curajos, opțiuni. Este timpul să te uiți și la comportamentele tale din trecut. Ce a funcționat și ce nu. Concentrează-te pe atitudinile eficiente în privința finanțelor tale.

Gemeni

Ai cheile pentru a debloca secrete. Înțelegi unele dintre punctele mai fine ale investiției. Este un moment grozav pentru cercetare, analiză și chiar pentru crearea unor grafice pline colorate, ca să înțelegi mai bine suișurile și coborâșurile investiției. Acest lucru este ideal dacă vrei ceva mai puțin tradițional, cum ar fi criptomoneda. În relație, partenerul este oglinda ta. Lucrurile iritante pe care le face sunt mesaje despre propriile tale comportamente. Iar acest lucru este valabil și pentru prietenii tăi apropiați și asociații de afaceri. 

Rac

Săptămâna aceasta, există o oportunitate de dragoste. Vei răspunde la apel? Iubirea îți bate la ușă. S-ar putea să cunoști pe cineva printr-un site de întâlniri online sau să-l lași pe vărul tău să organizeze o întâlnire. Există posibilități dacă ești dispus să spui „da” unei întâlniri. Vei avea noroc și la locul de muncă.

Leu

S-ar putea să găsești dragoste în spatele unei perechi de ochi prietenoși. Unul dintre prieteni vrea o relație mai apropiată cu tine. Iar sentimentul este reciproc însă unul dintre voi nu este disponibil, așa că această dorință va rămâne doar un vis. Săptămâna aceasta te ocupi te gospodărie. Faci curățenie, ai grijă de copii. 

Fecioară

Conversațiile iau o turnură romantică. Veți face schimb de poze intime în timp ce discutați despre o viitoare întâlnire. Te distrezi foarte mult în timp ce anticipezi lucrurile. Există riscul să te cerți pe ultima cutie cu frișcă. Sau pe locul de parcare. Caută metode mai pașnice de abordare.

Balanță

Adunarea resurselor aduce beneficii. Este timpul să faci o înțelegere. Vei discuta despre finanțe cu unul sau mai mulți membri ai familiei. Ia în considerare o investiție. Va trebui să comunici cu o persoană cunoscută într-o manieră foarte formală sau publică. Acest lucru înseamnă să conduci o întâlnire, să predai la o clasă sau susții un examen. Ai cunoștințele necesare dar puțină muncă de pregătire nu ar strica.

Scorpion

Oamenii îți mărturisesc secretele lor și așa afli adevărul. Ei vorbesc despre greșeli, nesiguranțe și chiar unde au îngropat cadavrul. A afla adevărul este unul dintre darurile tale naturale, dar astăzi ai mai mult acces la secretele profunde și întunecate ale altor oameni. Este timpul să-ți verifici bugetul. Explorează multitudinea de oportunități de investiții disponibile astăzi și ia niște decizii.

Săgetător

Radarul tău de investiții funcționează, adulmeci profituri. Te trezești cu ideea că este timpul să cumperi sau să vinzi. Ieși în evidență mai ales când vine vorba de potențiale relații de dragoste și prietenii. Întâlnești oameni noi cu care formezi conexiuni puternice. Poți întâlni pe cineva cu care ai avut o legătură în viața trecută, sau are o datorie karmică față de tine.

Capricorn

Popularitatea ta crește. Oamenii vor să te cunoască. Îți extinzi cercul de prieteni participând la o întâlnire de rețea sau un eveniment social. Sau s-ar putea să legi o prietenie cu un vecin. Ori vei întâlni pe cineva care devine important în viața ta.

Vărsător

Este timpul să exploatezi latura ta magică pentru că asta te va ajuta să mergi înainte. Este o idee bună să-ți îmbini aspirațiile în carieră cu puțină magie. S-ar putea să aprinzi tămâie înainte de a cere o mărire de salariu. Sau să porți o bucată de lapis lazuli în buzunar când mergi la un interviu. Un prieten îți ca spune lucruri cheie pe care le poți face pentru a-ți îmbunătăți șansele de a avea o relație de dragoste fericită. Și s-ar putea să îmbrățișezi aceste idei sau să te încăpățânezi, crezând că știi cel mai bine și că nu vrei să te schimbi. 

Pești

Ai păreri puternice despre ce se întâmplă în lume. Te vei întâlni cu oameni care au aceleași idei. Sau trimiți scrisori autorităților. Este timpul să te implici în problemele comunității. Te afli în centrul atenției. Totodată, te gândești să-ți cauți un alt loc de muncă ar acum este momentul să-ți trimiți CV-ul.  

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop