x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 23 - 29 decembrie. O săptămână caracterizată de energie pozitivă

Horoscop săptămânal, 23 - 29 decembrie. O săptămână caracterizată de energie pozitivă

18 Dec 2019   •   13:36
Horoscop săptămânal, 23 - 29 decembrie. O săptămână caracterizată de energie pozitivă
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Săptămâna aceasta se anunță a fi una plină de evenimente sociale. Cunoști oameni noi și participi la tot felul de acțiuni, însă reușești să-ți organizezi timpul astfel încât să te ocupi și de nevoile partenerului de cuplu.

Taur

Vrei să petreci cât mai mult timp singur, în zona ta de confort, pentru a putea să te ocupi de pasiunile pe care le ai, dar și pentru a reuși să te redescoperi. Ai avut parte de o perioadă agitată și simți nevoia de puțină liniște.

Gemeni

Săptămâna aceasta este despre prieteni și familie. Te bucuri de magia sărbătorilor alături de aceste persoane importante din viața ta. În plus, începi să acorzi mai multă atenție comunicării și interacțiunilor sociale.

Rac

Intuiția și creativitatea te caracterizează în această săptămână. În plus, reușești să îți organizezi timpul astfel încât să te bucuri de intimitate alături de partenerul de cuplu, dar și să petreci timp de calitate alături de familie.

Leu

Te bucuri de timp petrecut alături de persoanele iubite din viața ta. Vorbiți despre toate lucrurile prin care ați trecut în ultima vreme și sunteți recunoscători pentru că ați reușit să vă întâlniți în aceste momente magice ale anului.

Fecioară

Simți că o persoană importantă din viața ta nu îți acordă suficient sprijin, iar acest lucru te demotivează. Pe de altă parte, încearcă să discuți deschis pentru a putea să te relaxezi în această perioadă alături de persoanele care contează.

Balanță

Intuiția trebuie ascultată mai mult decât în mod normal în această săptămână. Încearcă să te revanșezi pentru tot timpul în care ai ignorat nevoile partenerului de cuplu și petrece puțin timp de calitate alături de acesta.

Scorpion

Simți nevoia să îți exprimi sentimentele față de cei din jurul tău, dar și să discuți cu ei despre problemele cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. Pe de altă parte, apare dorința de a face o schimbare pe plan profesional.

Săgetător

Această perioadă festivă vine cu multă energie pozitivă în viața ta. Te bucuri de fiecare moment liber pe care le ai, cât și de timpul de calitate pe care reușești să îl petreci în sfârșit alături de persoanele importante din viața ta.

Capricorn

Vrei să spui tare și răspicat ce gândești pentru că ai luat hotărârea de a nu mai face compromisuri, ci de a-ți prezenta opiniile indiferent de consecințe. Încearcă totuși să nu adopți un ton agresiv în raport cu cei din jurul tău.

Vărsător

Găsești curajul să discuți deschis despre nesiguranțele cu care te-ai confruntat în ultima vreme. Discuțiile pe care le ai cu persoanele importante din viața ta te ajută să ai mai multă încredere în propria persoană.

Pești

Începi să apreciezi mai mult munca în echipă și, prin urmare, lucrezi cu niște prieteni buni la un proiect de viitor. În plus, lucrați într-un mediu relaxant, iar acest lucru vă ajută să fiți cu atât mai productivi. Reușești să-ți organizezi timpul astfel încât să poți să stai și cu familia.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 23-29 decembrie