x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 23 - 29 septembrie. Se anunță o săptămână productivă pentru toate semnele zodiacale

Horoscop săptămânal, 23 - 29 septembrie. Se anunță o săptămână productivă pentru toate semnele zodiacale

19 Sep 2019   •   11:23
Horoscop săptămânal, 23 - 29 septembrie. Se anunță o săptămână productivă pentru toate semnele zodiacale

Berbec

Începi să te gândești mai mult la viitorul relației de cuplu și la lucrurile pe care le puteți face împreună pentru a atinge succesul. Înveți să muncești în echipă, iar la finalul săptămânii te bucuri de primele reușite. În plus, începi să fii mai atras de parte spirituală a lucrurilor.

Taur

Te concentrezi pe tot ce înseamnă distracție și ai tendința să lași în urmă tot ce înseamnă responsabilități. În plus, romantismul te caracterizează în această săptămână și, prin urmare, relația de cuplu trece la un alt nivel. Spre sfârșitul săptămânii începi să te gândești mai mult la sănătate.

Gemeni

Ești un copil. Te bucuri de toate lucrurile mici din jurul tău, iar această atitudine te ajută să treci cu ușurință peste probleme. Mai mult, începi să faci activități care te fac fericit. Fie că este vorba de dans, muzică sau orice formă de artă, reușești să te redescoperi în această săptămână.

Rac

Ești visător. Te gândești la viitor și începi să faci pași concreți spre a-ți îndeplini obiectivele. Nu mai accepți compromisuri și nu lași pe nimeni să-ți spună că ai obiective nerealiste. În plus, planifici o excursie pentru weekend, într-o încercare de a scăpa de agitație și de a te relaxa.

Leu

Săptămâna aceasta este despre muncă. Vrei să acumulezi cât mai multe informații și să reușești să fii mai bun în ceea ce faci. Pe de altă parte, încearcă să ai mai multă grijă când vine vorba de cuvintele pe care le arunci în fața partenerului de cuplu. Dacă nu ești atent, este posibil să apară unele conflicte.

Fecioară

Petreci mult timp alături de partenerul de cuplu, iar discuțiile profunde pe care le aveți vă ajută să vă cunoașteți mult mai bine. În plus, începi să înțelegi ce îți dorești cu adevărat de la viitor și să muncești pentru a obține acest lucru. Este posibil să te concentrezi și pe redecorare.

Balanță

Ai multă încredere în propria persoană, iar acest lucru vine la pachet cu multă energie pozitivă. Reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți pui în minte. În plus, începi să meditezi, într-o încercare de redescoperire. Acest lucru te ajută să-ți regăsești concentrarea.

Scorpion

Începi să te concentrezi mai mult pe imaginea de ansamblu. Acest lucru este benefic când vine vorba de planurile pe termen lung, însă nu trebuie să uiți de micile detalii, acestea te pot salva când vine vorba de obiectivele pe care le ai. În plus, încearcă să acorzi mai multă atenție celor din jurul tău.

Săgetător

Creativitatea te caracterizează în acestă săptămână. Ai o mulțime de idei pe care le faci cunoscute, iar aprecierea celor din jur te ajută să îți recapeți încrederea în propria persoană. Mai mult, înveți să colaborezi cu cei din jur, iar munca în echipă te ajută să fii mai eficient.

Capricorn

Ești mai emotiv decât în mod normal, însă acest lucru te ajută când vine vorba de interacțiunile cu oamenii importanți din viața ta. Începi să discuți mai deschis și să vorbești fără rețineri despre sentimentele pe care le ai față de ei. În plus, creativitatea este prezentă pe tot parcursul săptămânii.

Vărsător

Ai parte de o săptămână productivă. Reușești să te ocupi de toate reponsabilitățile pe care le ai la locul de muncă și, în plus, reușești să îți organizezi timpul astfel încât să poți să petreci timp alături de persoanele importante din viața ta. Dai dovadă de multă eficiență în această săptămână.

Pești

Petreci timp alături de persoana iubită, vă bucurați de intimitate și de conexiune la un nivel mult mai profund. În plus, începi să ai mai multă încredere în propria persoană, iar acest lucru te ajută când vine vorba de obiectivele pe care vrei să le atingi. Energia pozitivă nu îți lipsește.

×