x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 24-30 aprilie 2023. Racii și Leii sunt apreciați. Fecioarele planifică o vacanță

Horoscop săptămânal 24-30 aprilie 2023. Racii și Leii sunt apreciați. Fecioarele planifică o vacanță

de Moira Dună    |    21 Apr 2023   •   10:30
Horoscop săptămânal 24-30 aprilie 2023. Racii și Leii sunt apreciați. Fecioarele planifică o vacanță
Sursa foto: Hepta

Planeta inteligenței, Mercur din Taur face sextil cu Marte din Rac. Soarele din Taur face conjuncție cu Nodul Nord pe 24 aprilie.

Berbec

Ai putea fi pe un drum de aur

Ai putea avea o albină cu bonetă. Un membru al familiei te-ar putea irita în legătură cu o chestiune de bani. Poate fi modul în care își gestionează proprii bani sau despre cheltuielile comune. Ești gata să lupți pentru cauza ta, care ar putea fi cumpătare sau poate autonomie.

Ești pe un val acum. Ești foarte interesat să urmezi o acțiune financiară. Aceasta poate fi o oportunitate de afaceri sau un model de investiții descris de o rudă pricepută la bani. Faci progrese grozave dacă nu te abați de la drum. 
Mai multe despre acest text sursăTextul sursă este necesar pentru informații suplimentare privind traducerea

Taur

Găsești informațiile de care ai nevoie

S-ar putea să lucrezi activ cu elevii. Ai putea să predai propriilor copii sau s-ar putea să susții un atelier. Este posibil să lucrezi la un curs video despre scriere creativă, scenarii sau publicare. Acesta este un moment bun să te gândești să-ți termini romanul.

Vei avea o perspectivă asupra drumului vieții tale. Ia în considerare să-ți revizuiești obiectivele de la începutul anului. Privește la ce vrei să realizezi anul acesta dar și în anii care vor urma. Ia în considerare vizualizarea pașilor pentru a ajunge unde îți dorești.

Gemeni

Ți se poate arăta calea

Acesta este momentul în care captezi impresii psihice de la obiecte. S-ar putea să primești vibrații de la o piesă de mobilier veche. Ai putea accesa o amintire ancestrală atunci când deții o moștenire de familie.

Dacă poți găsi un loc liniștit în care să stai și să te gândești, ai putea primi informații despre viața ta. Ai putea găsi pe cineva care să te ajute cu o meditație ghidată. Sau te-ai putea trezi dintr-un vis care îți prezintă o cale. Ia notițe despre informațiile pe care le primești astăzi. Vor exista oportunități de a acționa pe baza acestor informații în cursul acestui an.

Rac

Vezi cum te apreciază alții

Un prieten ar putea face tot posibilul să-ți spună cât de mult însemni pentru el. Ți-ar putea trimite o carte electronică cu fluturi plutitori și sentimente poetice. S-ar putea să-ți ofere un mic cadou ca un semn al aprecierii că ești în viața lui. 

S-ar putea să fii încurajat de alții să privești la calea pe care te afli și la modul în care lucrurile s-ar putea manifesta în viitor. Este posibil să vorbești cu prieteni care au început deja afaceri, și-au schimbat cariera sau au făcut o alegere majoră. S-ar putea să te încurajeze să-ți urmezi visele. Un prieten înțelept și experimentat te poate ajuta să-ți alcătuiești un plan.

Leu

Primești laude

Ceea ce postezi pe rețelele sociale s-ar putea să devină viral. Poți obține mai multe aprecieri și aprobare.

Strălucești la serviciu. Un proiect la care lucrezi merge bine, îndeplinești un termen limită important sau conduci o întâlnire. Munca ta este văzută de șefi. Ai putea primi o laudă sau un indiciu pentru o viitoare promovare.

Fecioară

O conexiune devine din ce în ce mai puternică

S-ar putea să plănuiești o excursie cu niște prieteni. Vă gândiți să închiriați împreună o barcă-casă sau un apartament pe plajă în Mexic. Sau să pleci în Europa pentru o excursie rapidă de cumpărături. Astăzi este o zi bună pentru a planifica o călătorie.

S-ar putea să primești rezultate de la un test recent și acum ai motiv să sărbătorești. Te gândești să îți aprofundezi studiile, așa încât completezi cererile și mergi la interviuri. Ai putea avea ceva succes academic.

Balanță

Momente fericite

Este posibil să ai mai multe beneficii din munca ta decât îți dai seama. Poate meditezi pentru a revizui toate avantajele pe care ți le oferă actualul tău angajator. Întreabă-te dacă mai este ceva. Acest lucru va declanșa Universul să vă trimită mesaje despre beneficii suplimentare.

Ți se deschid mai multe posibilități. Drumurile care înainte păreau închise sau invizibile sunt acum luminoase și clare. Acest lucru ar putea începe cu un profit extraordinar sau chiar ceva venit dintr-o nouă sursă.

Scorpion

Găsești soluții

Dacă ești în căutarea dragostei, primul pas al călătoriei este să crezi că îți poți întâlni într-adevăr partenerul. Această persoană poate să nu fi apărut încă din mai multe motive. Âți poți schimba gândirea și te poți deschide către iubire.

Ai putea întâlni pe cineva cu care simți o conexiune grozavă. Aceasta ar putea fi o prietenie instantanee sau o atracție fizică. Înainte să-ți dai seama, sunteți acaparați de discuție. Este o zi bună pentru a-ți posta profilul într-o aplicație de întâlniri sau pentru a participa la un grup social unde poți cunoaște oameni noi.

Săgetător

Te ocupi de lucruri

S-ar putea să investești o parte din banii tăi câștigați în propria ta bunăstare. Asta ar putea însemna că cumperi niște echipamente de exerciții fizice, te abonezi la o aplicație care te ajută să meditezi sau te înscrii la sesiuni cu un antrenor de sănătate. Meriți investiția.

Ceea ce faci astăzi prezice care va fi viitorul, așa că s-ar putea să schimbi lucrurile. Este un moment bun să te uiți la ceea ce faci zilnic și la modul în care acesta modelează persoana care vei fi. Este posibil să ai nevoie să faci o ajustare a cursului, iar astăzi este o zi grozavă pentru a face asta.

Capricorn

Ai putea  avea o perioadă  frumoasă cu partenerul tău. Dacă ești în căutarea dragostei, poți întâlni o persoană interesantă care este fascinată de tine. Este o perioadă bună pentru a merge la o primă întâlnire.

Te implici într-un proiect creativ. Poat construiești un site sau te dedici artei.Dar partea importantă a acestei energii este că te exprimi. Arăți lumii cine ești prin alegerile, modelele și creațiile tale.

Vărsător

Îți faci planuri mari

Îți ajuți familia. Aceasta ar putea include familia extinsă și poți merge într-un oraș din apropiere pentru a ajuta o rudă mai în vârstă să rezolve unele probleme sau să facă ordine prin casă. 

Te gândești mult la familie și asa începi să-ți pui problema unde și cum trăiești. Poate vrei să-ți vinzi casa pentru a te muta într-un loc mai mare ori mai mic. Poate vrei să pleci în alt oraș, ori altă țară. Acestea sunt doar idei acum dar poți planta semințele.

Pești

Vezi un viitor luminos

S-ar putea să vorbești cu mulți dintre prietenii tăi. Este posibil să discutați despre planuri pentru vară, cum ar fi să închiriați împreună o barcă. Ai putea primi vești că un prieten se căsătorește într-o destinație exotică. Sau îți iei un animal de companie. 

Vizualizezi lucruri pe care le dorești. Sau le poți scrie pe o listă. Este timpul să semeni pentru ca Universul să te ajute să crești ce dorești în grădina abundenței și prosperității tale. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal