x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 24 - 30 decembrie 2018. Inca de la debutul saptamanii se anunta castiguri financiare

Horoscop săptămânal 24 - 30 decembrie 2018. Inca de la debutul saptamanii se anunta castiguri financiare

19 Dec 2018   •   15:20
Horoscop săptămânal 24 - 30 decembrie 2018. Inca de la debutul saptamanii se anunta castiguri financiare
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop. Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toată săptămâna 24 - 30 decembrie 2018.

Horoscop SAGETATOR : Se contureaza sanse minunate de a castiga bine de la si prin altii. Astfel, veti putea scapa de datorii mai vechi, puteti primi cadouri, recompense sau chiar o mostenire. Sunt posibile aparitia unor noi sarcini de lucru, care va vor fi bine rasplatite la momentul potrivit.

Horoscop CAPRICORN : Relatia cu partenerul de viata si cele de colaborare profesionala au de suferit schimbari. Poate fi vorba de posibile finaluri sau de noi inceputuri. Este accentuata insa si o stare de indoiala, de temere, de mers in gol. Fiti prudenti!

Horoscop VARSATOR : Este un moment prielnic pentru a va ocupa de relatiile parteneriale, astfel ca dezbaterile si negocierile pot decurge foarte bine. In weekend veti cheltui o suma importanta pentru cei dragi.

Horoscop PESTI : Incet si sigur va veti orienta spre a petrece mai mult timp alaturi de cei dragi. Va puteti hotari sa faceti un copil sau sa va ocupati mai mult de cei existenti. Si dragostea va capata o alta insemnatate pentru dumneavoastra.

Horoscop BERBEC: In aceste zile au loc schimbari importante in relatiile familiale si in ambientul casei. Va veti revizui legatura cu locurile natale si cu neamurile. Apropiati-va de cei dragi si ajutati-i neconditionat.

Horoscop TAUR : Aveti sanse deosebite de a va imbunatati relatiile cu ceilalti, de a va face prieteni noi si a va remodela gandirea si comunicarea. Dar, pentru ca multa lume va roi in jurul dumneavoastra, trebuie sa fiti prudenti cu gesturile si cu vorbele.

Horoscop GEMENI : Inca de la debutul saptamanii se anunta castiguri financiare. Se deschide o noua etapa care va dura insa cateva luni bune. Poate fi vorba de a munci mai mult, dar eforturile va vor fi rasplatite.

Citeste aici horoscopul integral

 

 

×