x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 24-30 iulie 2023. Berbecii se îndrăgostesc. Leii vor să facă schimbări în carieră. Săgetătorii planifică o călătorie

Horoscop săptămânal, 24-30 iulie 2023. Berbecii se îndrăgostesc. Leii vor să facă schimbări în carieră. Săgetătorii planifică o călătorie

de Moira Dună    |    20 Iul 2023   •   14:00
Horoscop săptămânal, 24-30 iulie 2023. Berbecii se îndrăgostesc. Leii vor să facă schimbări în carieră. Săgetătorii planifică o călătorie
Sursa foto: Hepta

Planeta inteligenței, Mercur, se află în semnul de foc al Leului și face careu cu Uranus din Taur. Pluto face careu cu Nodurile Lunare.

Berbec

Explorezi posibilități

S-ar putea să te gândești la cineva pe care tocmai l-ai cunoscut. Poate că nici măcar nu ai fost la o primă întâlnire, dar nu îl poți scoate din minte. Dacă te afli deja într-o relație de dragoste, ai putea avea această reacție față de partenerul tău. Sau te atrage această persoană nouă. 

Totul pare să aibă o semnificație, cum ar fi lucrurile pe care le spun oamenii și dacă te ajută sau te împiedică în drumul tău. S-ar putea să percepi intenții rele atunci când cineva este de fapt distras de ceva care se întâmplă în propria viață. Caută modalități de a fi mai puțin sensibil la ceea ce face restul lumii.

Taur

Împărtășire și ajutor

S-ar putea să existe o discuție în familie despre o mutare. Poate nu ești tu cel care se mută, dar poate că unul dintre copiii tăi pleacă la facultate sau sora ta își schimbă domiciliul. Este posibil să-ți ceară ajutor.

Poate o relație importantă a devenit mai plăcută. Există încă o oarecare intensitate în acest sens, pe măsură ce înveți cum să navighezi în parteneriat. Vă înțelegeți reciproc nevoile mai bine. Simți că ai o conexiune reală.

Gemeni

Inspirație

O muză s-ar putea să-ți vorbească tare la ureche. Aiputea avea un fulger brusc de inspirație care îți oferă soluția la o problemă de zi cu zi. Acest lucru îți face viața mai ușoară sau chiar viața mai multor oameni. Iaîn considerare notarea acestei idei deoarece ar putea fi ceva care merită brevetat la un moment dat.

S-ar putea să fi descoperit ceva în interiorul tău, iar acum ai un sentiment mai mare de încredere în sine și de bunăstare. Toată reflecția și munca ta interioară încep cu adevărat să dea roade, iar acest lucru va deschide calea pentru mai multe oportunități interesante în viitorul apropiat.

Rac

Dragoste și cadouri

Tu ai două sine - sinele tău actual și sinele tău viitor - care au obiective diferite. Sinele tău viitor ar dori să economisești mai mulți bani, în timp ce eul tău actual speră că vei avea mai mulți bani în viitor. Dar adevărul este că vei fi pe drumul spre prosperitate dacă te gândești la sinele viitor. Poți face o descoperire când vine vorba de bani.

Poate că o relație romantică a devenit mai ușoară. Acest lucru s-ar putea datora faptului că ești mai clar despre ce ai nevoie. Poate ai sperat că cealaltă persoană va înțelege intuitiv ce îți trebuie, dar acum, că o spui cu voce tare, este mai probabil să primești ceea ce îți dorești.

Leu

Schimbare majoră

S-ar putea să ai multe gânduri, majoritatea centrate în jurul dorinței de schimbare a carierei. Acest aspect este bun pentru analiza tehnică, dar îți crează multă presiune, cu idei nedezvoltate și planuri pe jumătate. Blochează distragerile și utilizează această energie genială în mod productiv pentru a căuta soluții noi la problema carierei.

S-ar putea să termini niște proiecte de bricolaj pentru casa ta sau poate că tocmai te-ai mutat și încă despachetezi. Acum va fi mai ușor să îți transformi locuința într-o casă adevărată. Aceasta înseamnă să agăți poze și să adaugi câteva note decorative. Apoi trimite invitațiile pentru o petrecere de inaugurare .

Fecioară

Abilități

S-ar putea să vrei să studiezi cum să-ți sporești intuiția. Sau poate vrei să își dezvolți abilitățile prin cursuri ori lecții private. Aceasta este o zi bună pentru a studia tarotul, chiromanția, astrologia. De fapt, ai putea da peste noi informații care te ajută să aduci piesele împreună.

În ultimul an s-ar putea să te fi simțit copleșit de cantitatea de informații, documente și comunicare la care a trebuit să faci față. Dar acum va fi mai ușor. S-ar putea să ai o inspirație pentru cum să-ți organizezi munca. Productivitatea ta trebuie să crească.

Balanță

Schimbare

Cineva care a fost la periferia vieții tale ar putea acum să-și asume un rol mai important. Dacă ești în căutarea dragostei, un prieten ar putea deveni un partener romantic. O cunoștință ar putea deveni un prieten adevărat, cineva care te ascultă și îți va oferi sprijin. O prietenie ar putea lua o întorsătură surprinzătoare.

În timp ce chestiunile financiare pot fi întotdeauna o provocare, acum vei câștiga bani mai ușor. Urmează câteva oportunități financiare, poate că cele pe care le-ai cerut Universului sosesc, în sfârșit. S-ar putea să te simți în continuare puțin în afara zonei tale de confort, așa că fă-ți timp pentru cercetări sau pentru a cere ajutor unor oameni care se pricep. 

Scorpion

Timp

Împreună cu partenerul tău sunteți pregătiți să luați relația în serios, ceea ce ar putea implica să vă prezentați familiei și prietenilor. Ar putea exista o ocazie socială în care multe dintre rudele tale se adună, permițându-i iubitului tău să le întâlnească. De asemenea, este posibil să participați la o nuntă ori la o petrecere aniversară. 

Viața ta este pe cale să devină puțin mai ușoară și s-ar putea să primești mai mult ajutor din partea Universului. Ai putea experimenta situații de sincronicitate, regăsindu-te în locul potrivit, la momentul potrivit. Lucrurile pe care le-ai dorit s-ar putea manifesta ca oportunități tangibile pde care poți profita.

Săgetător

Călătorie

S-ar putea să simți un impuls puternic de a include mai multe călătorii în viața ta. Poate că te-ai întors recent dintr-o călătorie și abia aștepți să mergi din nou. Sau poate a trecut ceva timp de la ultima ta aventură și îți dorești să adaugi niște ștampile pe pașaport. Acum este momentul să explorezi modalități neconvenționale de a-ți satisface dorința de călătorie. 

O situație privind sănătatea și bunăstarea ta este pe cale să devină puțin mai ușoară. Ai putea găsi pe cineva care înțelege cu adevărat prin ce ai trecut. De asemenea, s-ar putea să faci modificări în dieta sau programul de somn.

Capricorn

Succes

S-ar putea să te pregătești pentru prima ta poziție de șef sau echipa ta să se extindă și să gestionezi mai mulți oameni. Poate că începi o afacere și te pregătești să angajezi personal. Acum este momentul să te concentrezi asupra tipului de lider care vrei să fii. Pe măsură ce puterea ta crește, este important să-ți perfecționezi abilitățile de conducere.

Până de curând, s-ar putea să te fi simțit lipsit de creativitate. Cu toate acestea, restricțiile și barierele încep să cadă. Acest lucru ar putea însemna să te dedici mai mult artei. În curând, inspirația ta va curge fără efort pe hârtie sau pânză sau printr-un instrumentul tău muzical. 

Vărsător

Bucurie

Ai putea întâlni în mod neașteptat un nou membru al familiei. Poate că această persoană te-a găsit pe internet.. De asemenea, este posibil ca unul dintre frații tăi să aibă un copil. Sau îți iei un animal de companie!

Dacă te-ai gândit la o acțiune, va fi puțin mai ușor acum. S-ar putea să găsești casa pe care ați căutat-o, să obții un credit ipotecar cu o rată favorabilă sau să negociezi cu succes cu proprietarul pentru o schimbare. Ori poate programezi reparațiile necesare.

Pești

Schimbări

Vizionezi tutoriale de productivitate, minimalism, ceea ce îți inspirația pentru a-ți schimba rutinele de bază și circumstanțele de viață. S-ar putea să te debarasezi de lucrurile prea multe și de care nu ai nevoie pentru a crea un spațiu mai mare și mai plăcut. 

În ultimul an, s-ar putea să te fi gândit considerabil asupra modului în care comunici și cum să te faci înțeles. Acum lucrurile devin puțin mai ușoare. Probabil că vei experimenta o capacitate mai mare de a te exprima în scris, fie că este vorba în scopuri personale sau profesionale. Poți să te faci înțeles indiferent dacă vorbești cu un prieten sau în fața unui grup. Cel mai important, îți va fi mai ușor să aduci la tăcere criticul interior care trăiește în capul tău.
 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal