x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 24-30 octombrie 2022. Racii se îndrăgostesc. Balanțele trebuie să fie atente la cheltuieli

Horoscop săptămânal 24-30 octombrie 2022. Racii se îndrăgostesc. Balanțele trebuie să fie atente la cheltuieli

20 Oct 2022   •   10:12
Horoscop săptămânal 24-30 octombrie 2022. Racii se îndrăgostesc. Balanțele trebuie să fie atente la cheltuieli
Sursa foto: Hamed Darzi Unsplash.com

Horoscop. Soarele și planeta Venus se află în zodia Scorpionului și se află în careu cu Jupiter din Berbec, Mercur în Balanță face careu cu Neptun în Pești.

Horoscop Berbec

Ești gata să treci la câteva puncte importante. Ai putea simți o bucurie intensă pe măsură ce dragostea înflorește. Energia romantică continuă, deoarece gândurile de la începutul săptămânii îți oferă multe idei noi. De asemenea, poți găsi inspirație citind un roman sau urmărind un film care explorează dragostea într-un mod pe care nu l-ați gândit înainte. Ai putea găsi această fantezie atât de captivantă încât este dificil să te desprinzi pentru a face față realității, precum pregătirea cinei, spălarea vaselor sau alte sarcini banale.

Horoscop Taur

Ar putea exista o mică supraîncărcare senzorială. S-ar putea să fii emoționat la gândul să-ți întâlnești iubitul într-un loc mai îndepărtat, de la marginea orașului. Ați putea schimba apeluri telefonice secrete și mesaje sexy. Este ca o poveste de dragoste dintr-un film. Totodată, nu ai niciun interes să-ți faci treburile. Este timpul să te plimbi în ploaie și să sari în bălți! Este bine să te relaxezi într-un colț confortabil al canapelei pentru a citi o carte sau a viziona un videoclip distractiv. Oferă-ți o pauză.

Horoscop Gemeni

Te concentrezi pe ai ajuta pe ceilalți. S-ar putea să te întâlniești cu un prieten pentru a face ceva pentru comunitate care îți ajută și sănătatea. Aceasta ar putea fi o cursă de caritate sau o altă provocare pentru a strânge bani pentru o organizație locală. GTe poți distra în timp ce faci ceva util pentru ceilalți. S-ar putea să te simți atras de cineva pe care nu-l cunoști prea bine sau deloc. Ai putea fi captivat de un străin care îți deschide o ușă sau încântat de un actor de la televizor care pare să întrupeze ceea ce cauți la un partener. S-ar putea să te răsfeți cu o fantezie.

Horoscop Rac

S-ar putea să ai parte de puțină magie. Se vede că ești în căutarea dragostei sau că ești interesat de o anumită persoană. Știrile călătoresc rapid și, în curând, ai putea primi un mesaj de la persoana de care ești atras. Ceea ce începe ca o zi obișnuită s-ar putea termina cu o întâlnire intimă cu cineva care îți place foarte mult. Te uitți pe fotografii ori pe suveniruri și te năpădesc amintirile. Vrei să scapi de lucrurile vechi dar ești prea sentimental să faci asta acum. 

Horoscop Leu

Te implici în viețile celor din jur. S-ar putea să ajuți unul dintre copiii tăi cu o lucrare de urgentă. Te enervezi când descoperi că este mai în urmă cu școala decât credeai. Ar fi bine să-l ajuți. Pe de altă parte uiți unde ți-ai parcat mașina și să te plimbi mult și bine până  o găsești. Dezorganizarea este  la ordinea zilei în această perioadă.

Horoscop Fecioară

Vrei să controlezi lucrurile dar nu prea reușești. Între declarațiile de investiții, prospecte, dosarele fiscale și termenii și condiții, se pare că ai mult de lucru. Totodadtă, îți depășești bugetul de cheltuieli și s-ar putea să rămâi fără bani pe card. Ar putea exista anumite circumstanțe extraordinare care să te determine să cheltuiești, să cheltuiești, să cheltuiești. 

Horoscop Balanță

Îți folosești superputerea, care este să asculți. Ai putea începe o discuție serioasă cu partenerul tău despre finanțele personale. Ați putea să vă afundați în obiceiurile de a cheltui, cum ar fi ceea ce vă place fiecăruia dintre voi să se răsfețe. Este bine să discuți despre asta pentru a găsi unde puteți face amândoi un compromis. Acest lucru vă va ajuta să obțineți din nou imaginea grozavă asupra fi banilor. Sau ai putea fi uimit de un străin atrăgător. Pentru o clipă, experiența îți poate tăia răsuflarea. De îndată ce oxigenul este restabilit, ia în considerare să saluți această persoană și poți găsi un nou prieten sau chiar o poveste de dragoste.

Horoscop Scorpion

Ești gata să asumi mai multe șanse. S-ar putea să fii pregătit pentru ceva nou. Deși s-ar putea să nu fie riscant, ar fi cu siguranță un pas în afara zonei tale de confort. S-ar putea să încerci o tiroliană sau să te urci pe scenă pentru a cânta. Nu contează ce faci atâta timp cât ai un câștig. De asemenea, vrei  să te odihnești puțin. Poate că nu ai dormit bine sau ai visat mult. Lasă treburile zilnice și oferă-ți măcar o zi de relaxare. 

Horoscop Săgetător

Îți imaginezi ce vrei. Poți țese puțină magie creând o viziune. S-ar putea să faci un colaj din imagini de reviste și citate inspirate. Sau creezi unul online și îl instalezi pentru telefon sau computer. Prin acest proces, trimiți un mesaj clar Universului. Ar putea exista unele provocări întâlnirea cu un prieten. Ai putea ajunge într-o locație diferită din cauza unui mesaj. Pe de altă parte, poi merege la un salon de tatuaje sau acel restaurant grozav de pește pe care îl știi.

Horoscop Capricorn

Ieși din umbră și stai în lumină. Nu știi dacă să mergi la recitalul unui prieten, la grupul de improvizație al unui alt prieten sau la o întâlnire la biserică, dar ai prefera să stai acasă. Uneori îți place să fii pustnic, făcând mici treburi și bucurându-te de liniște. S-ar putea să-ți fie greu să accepți invitații. Cineva îți poate trimite un mesaj din greșeală sau îți poate spune că nu ai fost la o întâlnire, la care ai participat de fapt. Ultima picătură ar putea fi atunci când un chelner pleacă fără să-ți ia comanda. 

Horoscop Vărsător

Pregătește-te pentru o descoperire. Ceea ce postezi ar putea merge mult mai departe decât de obicei. Este posibil ca algoritmul să îl preia și să îl trimită în jurul globului. De asemenea, este posibil ca cineva pe care l-ai cunoscut în trecut să-ți vadă postarea și să te contacteze. Aceasta ar putea fi o persoană cu care te-ai îmtâlni la un moment dat sau pe care nu ai mai văzut-o din facultate. În cazul îmn care călătorești călători, este posibil să ai dificultăți în găsirea porții la aeroport sau în localizarea biroului de închiriere de mașini. 

Horoscop Pești

Lucrurile au devenit mult mai clare. Vei plăti niște cursuri pentru copilul tău sau lucrezi la cereri de împrumut. Cauți burse pentru educație sau programe de învățarea rapidă. Poți crede și că ai găsit o investiție uimitoare. Dar fii atent pentru că totul pare mai strălucitor și mai plin de farmec decât în realitate. Este un aspect complicat și, prin urmare, așteaptă înainte de a investi.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop