x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 28 ianuarie – 3 februarie 2019. În aceste zile sunteți bancherii zodiacului

Horoscop săptămânal 28 ianuarie – 3 februarie 2019. În aceste zile sunteți bancherii zodiacului

24 Ian 2019   •   08:56
Horoscop săptămânal 28 ianuarie – 3 februarie 2019. În aceste zile sunteți bancherii zodiacului
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop. Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toată săptămâna 28 ianuarie – 3 februarie 2019.

Horoscop BERBEC: O mare parte din succesul de la locul de munca depinde de pregatirea si educatia dumneavoastra si mai ales de experienta in viata. Prin urmare, aceasta este saptamana favorabila pentru a face o evaluare a educatiei si pregatirii.

Horoscop TAUR: In aceste zile sunteti bancherii zodiacului. Trebuie insa sa va examinati echilibrul dintre modul in care va bizuiti pe propriile resurse, pe venituri si pe cat de mult va bazati pe resursele altora. Fiti cumpatati cu investitiile puternice!

Horoscop GEMENI: Aveti sansa de a va evalua relatiile si parteneriatele. De exemplu, daca observati ca oamenii va vor doar pentru ceea ce puteti face pentru ei, atunci puteti sa ii atrageti in beneficiul dumneavoastra.Saptamana aceasta atentia vi se indreapta catre munca si sanatatea dumneavoastra. Trebuie sa aveti mai multa grija de corpul dumneavoastra. Nu este de ajuns sa va mintiti spunand ca este pentru ultima data cand incalcati regulile.

Horoscop RAC: Saptamana aceasta atentia vi se indreapta catre munca si sanatatea dumneavoastra. Trebuie sa aveti mai multa grija de corpul dumneavoastra. Nu este de ajuns sa va mintiti spunand ca este pentru ultima data cand incalcati regulile.

Horoscop LEU: In aceasta saptamana puteti sa puneti accent pe atitudinea dumneavoastra fata de dragoste. Va preocupa mai mult distractia, romantismul, activitatile petrecute alaturi de persoana iubita si nu este rau deloc.

Horoscop FECIOARA: Este momentul ideal pentru a va gandi mai mult la relatia dumneavoastra cu casa, familia si sa reflectati la trecut. Ce va face sa va simtiti in siguranta? Increderea in sine se poate baza pe experientele din trecut, nu-i asa?

Horoscop BALANTA: Sunteti un semn care apartine elementului Aer, asa ca figurati ca excelenti comunicatori si intelectuali, mai ales in modul in care relationati cu ceilalti. Va este frica sa vorbiti despre propriile nevoi? Adevarata problema este de fapt, cine vreti sa va asculte.

 

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal Horoscop Casandra