x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 28 octombrie - 3 noiembrie 2019. Sunteți viguroși și dispuși să lucrați mult

Horoscop săptămânal 28 octombrie - 3 noiembrie 2019. Sunteți viguroși și dispuși să lucrați mult

23 Oct 2019   •   12:18
Horoscop săptămânal 28 octombrie - 3 noiembrie 2019. Sunteți viguroși și dispuși să lucrați mult
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop. Casandra prezintă previziunile astrologice pentru toată săptămâna 28 octombrie - 3 noiembrie 2019.

Horoscop BERBEC 21.03-20.04: Sunteti energici si in stare de orice! Va concentrati pe parteneriate si aveti suficiente abilitati sa interactionati cu prietenii. Daca aveti de gand sa va luptati, macar asigurati-va ca este ceva pentru care merita.

Horoscop TAUR 21.04-21.05: In aceste zile veti dispune de suficienta energie pentru a munci din greu si veti duce la bun sfarsit proiectele propuse. Mercur se va deplasa prin fata semnului dumneavoastra, oferindu-va marea sansa de a clarifica si explica problemele unui apropiat.

Horoscop ​​​​​​​GEMENI 22.05-21.06: Sunteti vigurosi si dispusi sa lucrati mult. Increderea in sine este puternica si nu veti duce lupte cu cei din jur. Calmul, eficienta si competenta sunt atributele care va vor inconjura. In weekend va concentrati asupra sanatatii personale.

Horoscop ​​​​​​​RAC 22.06-21.07: Atentia o veti concentra spre casa si familie, discutii sustinute cu parintii si redecorarea locuintei. Mare atentie la proiectele de redecorare sa nu devina renovari. Familia va rabda iesirile nervoase insa va trebui sa fiti rabdatori cu ei.

Horoscop ​​​​​​​LEU 22.07-22.08: Zilele acestea va preocupa scurte calatorii, cititul, scrisul si cateva intalniri, poate cu parfum romantic. Nu incercati sa-i constrangeti pe ceilalti sa creada doar ce va convine. Lasati-i sa-si expuna propriile pareri.

Horoscop ​​​​​​​FECIOARA 23.08-22.09: Va concentrati asupra castigurilor, a fluxului de numerar si a bunurilor personale. Veti obtine sume consistente, dar pe care le veti cheltui repede pe lucruri frumoase. In weekend veti intalni oameni noi si legati prietenii frumoase.

 

Citeste aici horoscopul integral

×