x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 29 iulie - 4 august 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Trebuie rezolvată o problemă sentimentală

Horoscop saptamanal 29 iulie - 4 august 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Trebuie rezolvată o problemă sentimentală

28 Iul 2019   •   09:56
Horoscop saptamanal 29 iulie - 4 august 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Trebuie rezolvată o problemă sentimentală

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul săptămânii 29 iulie-4 august.

HOROSCOP  Leu - Leii au o săptămână care aduce vindecări și rezolvări privind un episod petrecut cu multă vreme în urmă. Luni, marți și miercuri au ultimele gânduri legate de acel moment.

HOROSCOP  Fecioară - Fecioarele își rezolvă o problemă sentimentală în această săptămână. Își pun în ordine o poveste din trecut, în a doua jumătate a săptămânii se regenerează și au sufletul împăcat.

HOROSCOP  Balanță - Balanțele au multe decizii de luat în săptămâna viitoare. Se repoziționează și de joi încolo balanțele se simt relaxate.

HOROSCOP  Scorpion -  Pentru scorpionii o săptămână care aduce în carieră putere și bani.

HOROSCOP  Săgetător - Săgetătorii își fac luni, marți și miercuri calcule dar nu au multe argumente. De joi încolo au aspecte foarte bune care vizează libertate de expresie.

HOROSCOP  Capricorn -  Capricornii sunt cu ochii pe partener sau pe persoana cea mai importantă pentru ei și bine fac. Joi, vineri sâmbătă sunt zile de putere recunoscută.

 

Citeste aici horoscopul integral

×