x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 31 decembrie – 6 ianuarie, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Sunt în formă foarte bună de Revelion, petrec așa cum vor ei

Horoscop saptamanal 31 decembrie – 6 ianuarie, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Sunt în formă foarte bună de Revelion, petrec așa cum vor ei

30 Dec 2018   •   13:20
Horoscop saptamanal 31 decembrie – 6 ianuarie, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Sunt în formă foarte bună de Revelion, petrec așa cum vor ei

Horoscop săptămânal. Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 previziunile astrale pentru perioada 31 decembrie – 6 ianuarie.

HOROSCOP CAPRICORN: Au un Revelion între prieteni, își propun să se distreze, bine ar fi să nu exagereze cu nimic. Unii, care sunt singuri, pot face cunoștințe foarte interesante de Revelion.

HOROSCOP VĂRSĂTOR: Vărsătorii sunt în formă foarte bună de Revelion, petrec așa cum vor ei, important e să simtă că au controlul și puterea asupra mediului, anturajului. Unii, poate, vor sta singuri acasă, alții, acolo unde se vor duce, observă lucrurile și se impun într-un fel sau altul.

HOROSCOP PEȘTI: Se gândesc să petreacă la drum sau, dacă rămân în localitate sau aproape de casa lor, cumva voiajează mental, își fac planuri, își fac visuri, poate chiar închipuiri care nu sunt neapărat foarte bune - trebuie să revină cu picioarele pe pământ, pentru că în următoarele zile au aspecte deja de carieră, deci propunerile bune bat la ușă.

HOROSCOP BERBEC: Berbecii trec foarte bine în anul următor, se bazează pe comoditățile și serviciile altora. Însă, de la 1 ianurie, Marte în semn și ușor-ușor îți va face simțită prezența mai ales în zilele de joi și vineri, când au idei și pot să planifice ce își doresc să facă pentru următorul an.

HOROSCOP TAUR: Taurii pun accent la început de an pe relație și bine ar fi să se armonizeze cu toată lumea și să nu treacă în 2019 cu supărări sau resentimente. Poate un mail, o scrisoare, un telefon, înainte de a se termina 2018 i-ar ajuta.

HOROSCOP GEMENI: Au tot felul de lucruri de făcut chiar și în ultima zi a anului. Se gândesc și la sănătatea lor, așa că nu vor exagera cu nimic în noaptea de Revelion. Oricum, ar fi mai bine pentru ei să procedeze cu moderație.

HOROSCOP RAC: Sunt plini de gânduri bune, luni și marți în special, așa că trecerea în noul an se face sub semnul pasiunii și iubirii. Dar, sunt în același timp și dornici să-și satisfacă micile lor capricii.

HOROSCOP LEU: Noua săptămână le aduce foarte multă comoditate și concentrare pe nevoile lor. Așa încât în familie, unde se pare că petrec, vor să fie menajați. Apoi, în următoarele zile, pe 2 și pe 3 ianuarie, distracția continuă pentru ei - se pare că Revelionul atunci este cu adevărat vesel și plin de energie.

Citeste aici horoscopul integral

 

×