x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 31 ianuarie - 6 februarie 2022. Taurii sunt pregătiți de schimbare. Leii trăiesc o poveste de dragoste neobișnuită

Horoscop săptămânal, 31 ianuarie - 6 februarie 2022. Taurii sunt pregătiți de schimbare. Leii trăiesc o poveste de dragoste neobișnuită

30 Ian 2022   •   16:29
Horoscop săptămânal, 31 ianuarie - 6 februarie 2022. Taurii sunt pregătiți de schimbare. Leii trăiesc o poveste de dragoste neobișnuită
Sursa foto: Toa Heftiba Unsplash.com

Horoscop. Saturn din Vărsător face careu cu Uranus în Taur. În noaptea de luni spre marți este Lună Nouă în Vărsător, care marchează începutul anului Tigrului de apă.

Berbec

Ești într-un flux armonios. Este posibil să fi întâlnit recent pe cineva care devine un prieten apropiat. Sau poate te întâlnești cu persoane noi. În acest moment, schimbările neașteptate te avantajează. Este bine să faci un inventar al conexiunilor tale sociale. Va fi o schimbare de energie. S-ar putea să simți că vrei să sari pe pereți. Dar există multă armonie în această energie pentru tine. Tigrul de apă este curajos, curios, inventiv și nu se dă înapoi de la o confruntare. Această energie nu este despre alegerea unei lupte, ci pentru a atinge un obiectiv esențial.

Taur

Nu ești deranjat de o schimbare. Este natura ta să rămâi la ceea ce este încercat și adevărat. Te concentrezi pe decizii pragmatice care aduc rezultate productive și profitabile. Dar simțul tău de păianjen poate da furnicături. Vin schimbări care vor închide unele uși și vor deschide altele. Acesta este un moment bun pentru a întocmi o hartă a comorii obiectivelor tale pentru acest an. O nouă energie perturbatoare și imprevizibilă apare în scenă și este probabil să se prăbușească ceva. Un val de energie nouă care vine poate duce la creșterea și la scăderea prețurile ca un roller coaster. Anul acesta este o idee bună să te dai deoparte și să lași sufletele impetuoase să alerge după obiecte strălucitoare. Când agitația se va calma, vei vedea o cale clară în față.

Gemeni

Te trezești cu o epifanie. Ai o trezire spirituală în care o confluență de evenimente te-a adus o nouă înțelegere. Conexiunea ta cu puterile superioare crește. Dar ești încă destul de preocupat de distragerile din secolul 21. Meditația poate fi o provocare pentru o minte rapidă ca a ta. Ia în considerare un jurnal pentru a-ți pune ideile pe hârtie. Există mai multă motivație în pasul tău, pe măsură ce sari de la un proiect la altul. acesta este anul în care să-ți începi afacerea secundară pentru a vinde haine de epocă, pentru a scrie acea carte de non-ficțiune la care visezi sau pentru a-ți extinde afacerea de îngrijire a animalelor de companie.

Rac

Ia în considerare construirea unei afaceri cu un prieten. Combinându-ți abilitățile, poți face progrese mari. Este important să te organizezi. În caz contrar, întâlnirile tale se vor transforma în discuții de cafea și râs ore întregi. Oamenii sunt mai teritoriali, posesivi și de-a dreptul pisici. Este crucial să distilezi conceptele până la adevăr. Îndepărtează excesul, orice nu ai nevoie. Și ceea ce va rămâne este cel mai valoros. Acest lucru îți va oferi fericire și prosperitate anul acesta.

Leu

Te-ai putea îndrăgosti. S-ar putea să fii surprins de obiectul afecțiunii tale. Simți că plutești la 2 cm de sol. Aceasta poate fi o relație nou-nouță atât de orbitoare și strălucitoare încât este greu să o privești. Deoarece Uranus este implicat, aceasta poate să nu fie o poveste de dragoste obișnuită. Ar putea fi dragostea cu un cățeluș, noul tău telefon sau o vedetă a unui nou serial TV. Dar, per total, senzația este grozavă. Simți energia controversată încă din prima zi. Oamenii sunt gata să meargă după ceea ce își doresc și nu acceptă „nu” drept răspuns. Anul acesta îți concentrezi pe energia pe construirea unei echipe care să te ajute să-ți realizezi obiectivele.

Fecioară

Înveți și crești, acumulezi cunoștințe. S-ar putea să sari într-o curbă de învățare abruptă, atât de abruptă încât ai fi vrut să fi adus cu o parașută. Te poți descurca bine cu asta. Te descurci cel mai bine atunci când descompui proiectele mari în pași gestionați. Ai un simț psihic natural, așa că simți cum se schimbă energiile. Vezi că lucrurile se deschid acolo unde erau blocate înainte. 

Balanță

S-ar putea să te îndrăgostești din greșeală. Te-ai putea trezi într-o locație surprinzătoare. Acum ai putea să te prăbușești într-o poveste de dragoste mai repede decât a căzut Alice în groapa iepurelui. Acest lucru poate fi distractiv, incitant și te lasă să te întrebi dacă ar trebui să te oprești. Simți această nouă energie și sari în sus de bucurie. Este o energie armonioasă, captivantă, care te concentrează pe întâlnirea cu oameni noi și pe a face conexiuni grozave. În acest an îți extinzi cu ușurință cercul de prieteni. Îți place foarte mult această energie a Tigrului de apă.

Scorpion

Se întâmplă câteva lucruri interesante acasă. Vei face un salt mare acum, mutându-te cu partenerul tău. Sau poate că unul dintre copiii tăi părăsește cuibul, pleacă în propriul apartament și te lasă cu o cameră goală. Ei bine, este în mare parte goală, deoarece există încă destul de multe suveniruri pe care nu vrea să le ia cu el. Te simți iritat de această schimbare de energie. Oamenii par mai beligeranți, nepoliticoși. Dar acesta va fi și un an cu multe oportunități pentru tine, deoarece oamenii ratează cu nepăsare ceea ce poți vedea atât de clar. Da, există volatilitate, dar, de asemenea, va fi o comoară.

Săgetător

Comunicarea poate fi benefică, dar te poate pune și în apă fierbinte. Gândește-te de două ori înainte de a apăsa „trimite”. Fii atent atunci când trimiți comunicări șefului sau colegilor. Este foarte ușor să trimiți un e-mail persoanei greșite astăzi. Pe de altă parte, este posibil să fii destinatarul unui e-mail accidental care este foarte revelator. Înveți un adevăr important. Vei rezona cu spiritul de aventură, dar vei fi enervat de furcăniile, răzbunările și zbuciumul care vin odată cu el. Dar acesta este un an de circumstanțe norocoase pentru tine. O mare parte din ceea ce ai lucrat în ultimii ani se concretizează în 2022.

Capricorn

Oportunități financiare sunt în fața ta, descoperi o comoară. Te gândești să-ți împingi jetoanele în pot cu o investiție riscantă. Poate într-o cript-monedă obscură, la sfatul unui prieten sau al unui tip care vorbește foarte tare pe YouTube. Riscurile pot aduce recompense, dar și pierderi. Accentul se pune pe valorificarea a ceea ce știi deja să faci, pe extinderea afacerii pe care o ai deja și pe profitarea la maximum de conexiunile tale. Dacă îți place drumul pe care te afli, este timpul să apeși pe accelerație.

Vărsător

Energia volatilă, schimbătoare intră în peisaj. Din fericire, îți place. Pot fi unele schimbări acasă care să te surprindă chiar și pe tine. Cineva cu care locuiești se poate muta brusc. Unul dintre copiii tăi mai mari sună pentru a spune că se vine înapoi. Primești o notă de la proprietar despre modificările chiriei tale. Folosește această energie pornind acum un proiect de renovare. Totodată, o nouă energie emoționantă este în plină desfășurare și o simți din prima zi. Există oportunități pentru persoana cu spirit aventuros și curios. Această energie este destul de volatilă. Este puțin probabil să te plictisești. 

Pești

În această săptămână, o nouă energie aduce oameni în viața ta, cercul tau de prieteni se extinde. Abilitatea ta psihică este în afara topurilor astăzi. S-ar putea să explorezi citirea palmelor, cărțile de tarot sau simbolurile runice. IChing-ul tău pentru ziua de azi te poate ghida către o oportunitate profitabilă. Și dacă visezi numerele de loterie, probabil că ar trebui să cumperi un bilet. Acum este posibil să simți că noua energie vine în valuri. Simțul tău psihic îți poate spune să iei o placă de surf. Există oportunități mari și multă volatilitate care vin din această energie. Anul acesta, conexiunile cu ceilalți te vor conduce la noi locuri de muncă, relații și sfaturi excelente de investiții. Cu cat intalnesti mai multi oameni noi, cu atat vei avea mai multe oportunitati.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop