x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 4-10 februarie 2019. Veti avea o ocazie unica pentru reusita

Horoscop săptămânal 4-10 februarie 2019. Veti avea o ocazie unica pentru reusita

31 Ian 2019   •   15:00
Horoscop săptămânal 4-10 februarie 2019. Veti avea o ocazie unica pentru reusita

Horoscop. Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toată săptămâna 4-10 februarie 2019.

Horoscop VARSATOR 20.01-18.02: Dispuneti de o dorinta arzatoare pentru lectura, iar daca va place fictiunea veti „arde” prin niste carti bune. Fiti atenti sa nu-i constrangeti pe ceilalti sa fie de acord cu dumneavoastra. Inviorati-va si stabiliti-va noi obiective pentru viitor.

Horoscop PESTI 19.02-20.03: In aceasta saptamana fluxul numerar personal va creste. Acest lucru se datoreaza si eforturile depuse in ultima vreme, norocosul Jupiter oferindu-va sansa de a va afirma mai mult. Veti avea o ocazie unica pentru reusita. Succes!

Horoscop BERBEC 21.03-20.04: Veti lucra din greu si va veti afirma, devenind un luptator pentru propriile drepturi. Dispuneti si de o energie fizica ridicata, care va va sustine eforturile. In aceste zile beneficiati de o sanatate buna.

Horoscop TAUR 21.04-21.05: In perioada urmatoare veti doriti sa va extindeti lumea. S-ar putea chiar sa primiti bani de la institutie de stat sau ati putea obtine un imprumut consistent de la banca. Daca ati trecut printr-un stres psihologic, aceste zile va aduc vindecarea.

Horoscop GEMENI 22.05-21.06: Activitatile fizice cu prietenii va vor pompa energia de care aveti atata nevoie. Parteneriatele si prieteniile apropiate vor inflori, iar unii nativi se pot hotari sa mearga mai departe in relatie, cerandu-i partenerului acceptul pentru casatorie.

Horoscop RAC 22.06-21.07: Soarele se situeaza opus semnului dumneavoastra si asta inseamna ca veti atrage atentia asupra partenerilor si prietenilor apropiati. Veti dispune de o energie scazuta si veti simti nevoia de mai mult somn si odihna.

Horoscop LEU 22.07-22.08: Sunteti vigurosi, dispusi sa lucrati, productivi si neobisnuit de increzatori. Energia exploziva de care dispuneti va face mai hotarati in luare deciziilor. Munciti din greu si trebuie neaparat sa va organizati mai bine.

 

Citeste aici horoscopul integral

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal