x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 4-10 martie 2019. Planetele va aprind pasiunea pentru a explora mai mult lumea din jur

Horoscop săptămânal 4-10 martie 2019. Planetele va aprind pasiunea pentru a explora mai mult lumea din jur

27 Feb 2019   •   14:14
Horoscop săptămânal 4-10 martie 2019. Planetele va aprind pasiunea pentru a explora mai mult lumea din jur
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop. Casandra prezintă previziunile astrologice pentru toată săptămâna 4-10 martie 2019.

 

Horoscop BERBEC: Sunteti mai provocatori, mai energici si mai pregatiti sa va aparati ideile. Trebuie sa va folositi de surplusul de energie pentru a va face de lucru. Ar fi bine sa cautati o solutie pentru un castig consistent.

Horoscop TAUR: Aveti tendinta sa va ascundeti in loc sa discutati cu cineva apropiat despre problemele care va framanta. Exista intotdeauna o solutie pe care insa va trebui sa o gasiti. Asa va veti mai linisti si treburile se asaza pe fagasul normal.

Horoscop GEMENI: Planetele va aprind pasiunea pentru a explora mai mult lumea din jur si pentru a invata lucruri noi. Peste toate astea planeaza pericolul unei discutii aprinse cu un prieten apropiat. Mare atentie la tonul cu care va adresati!

Horoscop RAC: Adevarata intrebare care va vine in minte este daca actiunile dumneavoastra va pot provoca probleme in viitor sau va vor ajuta? Este greu sa fortati atunci cand, de fapt, nu se intrevede nimic. Rabdarea va caracterizeaza, trebuie doar sa asteptati.

Horoscop LEU: Parcurgeti o perioada destul de dificila, asa ca vi se recomanda sa eliminati subiectele controversate, cum ar fi politica, religia si problemele societatii. Ganditi-va mai bine la cum puteti sa va imbunatatiti starea de sanatate.

Horoscop FECIOARA: La orizont apare un litigiu privind o proprietate comuna, o mostenire sau ceva legat de o asigurare. Trebuie sa stiti clar ce doriti si daca sunteti pregatiti sa renuntati sau sa faceti un compromis. Nu puteti sa aveti chiar totul...

Horoscop BALANTA: Dumneavoastra sunteti pacificatorii si vreti ca toata lumea sa fie fericita, dar in aceste zile sunteti cam nerabdatori. S-ar putea sa trebuiasca sa va confruntati cu cineva si o sa fiti socati sau raniti. Nu cautati singuri problemele!

Citeste aici horoscopul integral

 

 

×