x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 7-13 ianuarie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează un început de an în care ai multe planuri

Horoscop saptamanal 7-13 ianuarie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează un început de an în care ai multe planuri

06 Ian 2019   •   11:56
Horoscop saptamanal 7-13 ianuarie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează un început de an în care ai multe planuri

Horoscop saptamanal. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat duminică la Antena 3 horoscopul pentru săptămâna 7-13 ianuarie.

HOROSCOP Capricorn. Încep cu gândul la bani sau la aranjamente profesionale. Vor în acest an mai multă liniște și sănătate. 

HOROSCOP Vărsător. Au o săptămână bună, sunt inspirați și intuitivi. Vor lucruri mari și au toate șansele să impresioneze. 

HOROSCOP Pești. Trebuie să-și încarce bateriile. Au nevoie de mai multă odihnă. 

HOROSCOP Berbec. Au zile minunate pentru a se inspira pentru planurile lor. Sunt foarte ambițioși, e bine să evite contactul cu persoane negative. 

HOROSCOP Taur. Au și ei planuri mari pe care le pun pe hârtie. Se propune o colaborare cu străinătatea pe care o iau în considerare. Ar fi bine să nu se lase intimidați de persoane care-i pot face să se răzgândească. 

HOROSCOP Gemeni. Au ocazia să verifice care sunt persoanele pe care pot conta. Vor vedea, astfel, care e impactul lor asupra celorlalți. 

HOROSCOP Rac. O săptămână care pune accent pe relația de cuplu, iar cei care sunt singuri sunt mai pregătiți să-și găsească un partener. 

HOROSCOP Leu. Au și ei un început de an în care multe planuri, mai ales profesionale, vin în prim-plan. Încearcă să-și facă viața mai organizată. 

Citeste aici horoscopul integral

×