x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022. O perioadă de schimbări pentru toate semnele

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022. O perioadă de schimbări pentru toate semnele

06 Noi 2022   •   10:19
Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022. O perioadă de schimbări pentru toate semnele
Sursa foto: Alexandr Bendus Unsplash.com

Planeta Venus se află în Scorpion și face careu cu Saturn din Vărsător. O eclipsă de Lună se pestrece în zodia Taurului iar Soarele din Scorpion face opoziție cu Uranus.

Horoscop Berbec

Furtuna izbucnește și se termină cu un curcubeu

Te gândești să-ți reduci cheltuielile. Este un moment bun pentru a inventaria ceea ce ai deja. Este posibil să te descurci sau poate să împrumuți ceea ce ai nevoie. Încă din vară ai început să te simți neliniștit și ai spus că este timpul pentru o schimbare. Acum are loc această schimbare. Punctul culminant al planurilor tale din ultimele trei luni se manifestă acum. Asta ar putea însemna o nouă sursă de venit, noi investiții sau poate îți începi propria afacere.

Horoscop Taur

Găsești un echilibru între muncă și joacă

Ai putea avea o conversație foarte importantă cu partenerul tău. S-ar putea să discutați mult despre împărțirea responsabilităților și despre cum vă puteți sprijini reciproc. Aveți ocazia să munciți în echipă. Vor avea loc schimbări care îți afectează locul de muncă sau o relație importantă. Un coleg care îți place se va muta sau chiar tu începi ceva nou. 

Horoscop Gemeni

Vânturile schimbării te trimit într-o nouă direcție

Poate te trezești devreme pentru a alerga înainte de micul dejun. Ori poate scrii sau lucrezi la un proiect personal înainte de a pleca la muncă. Este timpul să-ți ridici standardele și să mergi mai departe spre un obiectiv important. Ai tendința de a accepta schimbarea mai mult decât majoritatea iar acum acest punct este activat din nou și ai ocazia să continua să pornești într-o nouă direcție. Asta ar putea însemna un nou loc de muncă sau o rutină zilnică complet diferită.

Horoscop Rac

Accepți ceea ce are valoare

O responsabilitate suplimentară ar putea fi pusă pe umerii tăi. Ar putea fi vorba despre copiii tăi sau ai altcuiva, ori despre animale. Și acum programul tău trebuie lăsat deoparte. Dar nu este de mirare că te descurci cu grație și aplomb. Au loc schimbări în cercul de prieteni. Cineva important ar putea părăsi grupul. Iar tu ai putea renunța la o poziție și acum întreaga dinamică a grupului este diferită.

Horoscop Leu

Un efort aduce mari recompense

S-ar putea să te concentrezi pe reparațiile la domiciliu. Găsești pe cineva care poate rezolva problema. Și toate acestea se rezolvă mai ușor decât te-ai fi așteptat. S-ar putea să ai parte de schimbări în cadrul companiei tale care îți afectează poziția sau ai un nou șef. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, o oportunitate este foarte aproape.

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022

Horoscop Fecioară

Te îndrepți spre zile mai bune

S-ar putea să citești un contract sau un document important. S-ar putea să treci prin detalii sau să propui o anexă. Este posibil să scriii termenii și condițiile pentru propriul site web. Acesta este un moment bun pentru a gestiona documentele, a completa cererile și a face lucruri care necesită multă concentrare.Este posibil ca viața ta să se fi schimbat mult în ultimele două luni. Pari mai încrezător și gata să preiei conducerea. 

Horoscop Balanță

Faci pași către securitate și prosperitate

S-ar putea să fii darnic de obicei dar acum ești stăpânul frugalității. S-ar putea să-ți repari niște haine sau să pui murături. Ai putea să-ți duci economia la un nivel profesional, pornind un blog sau propriul tău canal video pentru a vorbi despre cum să pui bani deoparte. Un flux de venituri în curs de dezvoltare ar putea începe în sfârșit să dea roade. Este posibil să fi lucrat din greu pentru a-ți construi magazinul online sau a-ți perfecționa abilitățile de editare video. Acum poți începe să ai profituri.

Horoscop Scorpion

Vorbești despre subiecte importante

S-ar putea să ai sarcina dificilă de a aborda un coleg de apartmanet pentru a plăti chiria. Sau poate îți anunți copilul adult că va trebui să se mute. Faci pași responsabili și, deși acest lucru este dificil pentru amândoi, este în cele din urmă un lucru bun. Totodată, s-a putea să existe schimbări într-o relație importantă din viața ta. Dar dacă ai răbdare și ascultă pentru că astfel poți întări această relație.

Horoscop Săgetător

Primești mesaje din mai multe surse

S-ar putea să ai ceva important pe care trebuie să-l termini. Acesta este un moment bun pentru a opri videoclipurile, podcasturile și îți poți scoate căștile. Dacă muncești serios, vei obține câștigul mult-dorit. Ar putea exista modificări în jurul programului tău de lucru. Poate vei fi nevoit să petreci mai mult timp cu copiii. Din când în când este bine să accepti schimbarea și să faci ceva diferit.

Horoscop Capricorn

Ai putea exagera

S-ar putea să fii foarte conștient de datoria ta civică. Ai putea veni împreună cu prietenii și vecinii pentru a susține o cauză. S-ar putea să protestezi sau să lucrezi la un sediu de votare. Îți arăți spiritul comunitar. De asemenea, devii mai implicat în dragoste și vrei să petreci fiecare seară cu partenerul. 

Horoscop Vărsător

Primeti multe laude

Obții o recunoaștere importantă. Ar putea fi un e-mail de weekend de la șeful tău sau o notificare a unui interviu de angajare. Acesta este un moment bun pentru crearea de relații. Faci schmbări acasă sau la locul de muncă, astfel încât să fie locuri mai primitoare. Îți amenajezi și dormitorul astfel încât să ai un somn odihnitor. 

Horoscop Pești

Ceea ce câștigi acum s-ar putea să-l folosești toată viața

Poate trebuie să predai o lucrare sau să susții un test. Poate înveți o abilitate practică, cum ar fi grădinătirul, construcțiile, etc. Ceea ce faci acum te poate ajuta în viitor. AI capacitatea să te concentrezi și să susții acest efort. Totodată, este timpul pentru o schimbare. S-ar putea să nu călătorești în jurul lumii mâine, dar ai nevoie de un semn pe oglinda din baie care să-ți amintească că acesta este scopul tău. Îți poți schimba traiectoria de viață concentrându-te zilnic pe ceea ce îți dorești. 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop