x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 7 - 13 octombrie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână care pune accent pe creativitate și pe libertate

Horoscop saptamanal 7 - 13 octombrie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână care pune accent pe creativitate și pe libertate

06 Oct 2019   •   13:29
Horoscop saptamanal 7 - 13 octombrie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână care pune accent pe creativitate și pe libertate

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu a prezentat duminică, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 7-13 octombrie.

HOROSCOP  Balanță - săptămână care pune accent pe creativitate și pe libertate. Chiar dacă au multe de rezolvat dacă încep să forțeze, trebuie să fie un indicator al faptului că viața vrea altceva în acest moment. Sentimente frumoase luni și marți. Miercuri și joi sunt ajutați să rezolve problemele la locul de muncă.

HOROSCOP  Scorpion - săptămâna aduce multă concentrare. Poate că sunt pe finalul unei etape de încheiere. Sunt foarte concentrați. Trebuie să ducă lucrurile într-o fază foarte bună. Lucrurile ies. Vineri continuă să muncească. Dacă trag tare au toate motivele să se bucure de ce au realizat.

HOROSCOP  Săgetătăor - săptămâna aduce nevoie de cunoaștere și înțelegere. Bine ar fi să îi sfătuiască cineva. Dacă dau orgoliul la o parte pot învăța și de la cei tineri. Discuții în familie, bune, dacă ascultă decât să vorbească. În weekend tandrețe și dragoste.

HOROSCOP  Capricorn - vorbim de o săptămână care pune accentul pe bani, mai ales luni și marți. Sunt foarte preocupați să câștige bani. Trebuie să calculeze cu cine se întâlnesc. A doua jumătate a săptămânii vine cu spor. Pot sfătui o persoană tânără. Luna plină de la final de săptămână aduce multe și frumoase întâlniri.

HOROSCOP  Vărăsător - încep săptămâna cu stângul. Nu au chef, sunt în recuperare. Marți și miercuri sunt într-o mare inspirație. Joi și vineri, zile de rezultate și roade foarte bune. Discută de proiecte joi și vineri. Au și confirmări financiare.

HOROSCOP  Pești - bifează ajutor și colaborare cu persoane care le întind o mână. Totul ține de relația cu alte persoane. Prietneii sunt foarte importanți. Reușitele concrete le înregistreză joi și vineri. Pot fi foarte mulțumiți de felul în care se comportă.

 

Citeste aici horoscopul integral

×