x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 8 - 14 aprilie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână cu multă muncă

Horoscop saptamanal 8 - 14 aprilie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână cu multă muncă

07 Apr 2019   •   11:57
Horoscop saptamanal 8 - 14 aprilie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână cu multă muncă

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat, duminică, la Antena 3, horoscopul pentru toată săptămâna 8 aprilie-14 aprilie.

HOROSCOP BERBEC. Pentru săptămâna următoare berbecii încep foarte bine își doresc reușită. Marți și miercuri trebuie să aibă argumente și să lase loc și celuilalt să își spună punctul de vedere, vineri realizează o situație din trecut, ce au greșit și ce ar putea face mai bine. În weekend se distrează.

HOROSCOP TAUR. Pentru tauri o săptămână foarte bună din toate punctele de vedere, dar mai ales prima parte a săptămânii este eficientă, cu multă implicare. Taurii fac lucrurile bine și sunt foarte de convinși că acțiunile pe care le întreprind sunt cele mai bune. Discuțiile cu un prieten marți și miercuri pot atinge niște puncte sensibile, iar asta înseamnă că e timpul să corecteze ceva. În weekend preocupare mai multă pentru familie, se poate chiar și o petrecere.

HOROSCOP GEMENI. Gemenii au o săptămână în care pun mult accent pe ambiție, vor să iasă lucrurile exact așa cum își propun și au ținte clare. Se mobilizează, nu îi mai lasă pe alții să ia decizii în locul lor și sunt mult mai implicați și hotărâți să rezolve mare parte din treburile care le dau bătăi de cap.

HOROSCOP RAC. Pentru raci este o săptămână cu multe informații, date și acte. Primesc multe informații de la persoane cu care nu au mai discutat demult. Îi bucură aceste semne de prietenie și de simpatie. Marți și miercuri atenție la sănătate, joi vor lua măsuri și își dau seama că altădată au greșit.

HOROSCOP LEU. Pentru lei vorbim de o săptămână în care se gândesc la profit şi fac speculații financiare. Atenție la sănătate joi.

HOROSCOP FECIOARĂ. Fecioarele sunt într-o formă foarte bună astrală, multă lume ține cont de calitățile lor și ele trebuie să iasă la rampă.

HOROSCOP BALANŢĂ. Pentru balanțe multă muncă în această săptămână. Au multe lucruri de făcut, luni trebuie să știe să aprecieze partenerul de piață astfel încât să dea performanță.

Citeste aici horoscopul integral

×