x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 8 - 14 iulie 2019. Parcurgeți o săptămână minunată pentru a vă urma obiectivele

Horoscop săptămânal 8 - 14 iulie 2019. Parcurgeți o săptămână minunată pentru a vă urma obiectivele

05 Iul 2019   •   11:21
Horoscop săptămânal 8 - 14 iulie 2019. Parcurgeți o săptămână minunată pentru a vă urma obiectivele
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop. Casandra prezintă previziunile astrologice pentru toată săptămâna 8 - 14 iulie 2019.

Horoscop BERBEC : Sunteti singurul semn binecuvantat de faptul ca observati frumusetea imprejurimilor zilnic si, mai mult ca niciodata, veti vedea cat de multa dragoste exista in lumea voastra zilnica.

Horoscop TAUR: Va concentrati pe bani, venituri si cheltuieli. Din fericire, castigati suficienti bani ca sa stati confortabil. Fireste, acest lucru va va permite sa cumparati destule lucruri dragute pentru dumneavoastra si cei dragi.

Horoscop GEMENI : Este un moment prielnic pentru a face pace cu inamicii. La aceasta situatie contribuie si Venus, care promoveaza abilitatea de a vorbi fara probleme cu ceilalti. In weekend, incercati sa scapati de stres. Relaxati-va!

Horoscop RAC: Va doriti sa va sustrageti oricaror responsabilitati. Vreti sa va bucurati de singuratate, dar in imprejurimi frumoase si mai ales sa savurati numeroase bunatati culinare. Nu mancati insa niciodata mai mult decat puteti!

Horoscop LEU: Dorinta de socializare continua sa fie puternica pentru dumneavoastra, motiv pentru care va bucurati sa petreceti timpul liber impreuna cu cei mai buni prieteni. Vi se pare usor sa fiti iubitor si afectuos cu ceilalti, asa ca nu fiti zgarciti cu sentimentele!

Horoscop FECIOARA: Parcurgeti o saptamana minunata pentru a va urma obiectivele, mai ales ca sefii, parintii si factorii de decizie va vor da binecuvantarea. Nu trebuie sa faceti nimic special pentru a impresiona oamenii. Lasati lucrurile sa vina de la sine.

 

Citeste aici horoscopul integral

×