x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 9 - 15 septembrie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Luna Plină este fixată în zona iubirii

Horoscop săptămânal 9 - 15 septembrie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Luna Plină este fixată în zona iubirii

08 Sep 2019   •   11:35
Horoscop săptămânal 9 - 15 septembrie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Luna Plină este fixată în zona iubirii

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat duminică, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 9-15 septembrie 2019.

 

HOROSCOP FECIOARĂ - O săptămână cu multe planete în semnul lor zodiacal. Sunt chemate și susținute astral, să aibă încredere în ele, voință, energie. Datorită acestui val astral ar putea avea niște mize foarte mari, cu niște schimbări care pot veni. Luna Plină le ajută să iasă la rampă.

HOROSCOP BALANȚĂ - Multe lucruri de rezolvat, lăsate din urmă. Ar putea fi un pic dificil să se ocupe de ele. În plus, o persoană cu probleme de sănătate ar putea solicita atenția lor. De joi vor resimți o pierdere de energie. De joi, sănătatea trece pe primul plan.

HOROSCOP SCORPION - Săptămâna aduce mulți prieteni sau public, poate chiar noi cercuri de persoane în care pot intra și care pot fi utile. Luna Plină este fixată totuși în zona iubirii. Ceva ce iubesc cu toată inima, o persoană sau un proiect, poate avea de suferit dacă nu vor fi mai deschiși.

HOROSCOP SĂGETĂTOR  - Au multe planete în zona autorității sau a carierei. Pot rezolva multe lucruri dacă se implică, pot stabili chiar și direcția în viață acolo unde planetele aduc schimbări legate de carieră. De joi încolo, Luna Plină vizează și familia. Vine la suprafață un gol.

HOROSCOP CAPRICORN - Au parte de tot felul de discuții principiale legate de serviciu, mai mult morale decât strict profesionale. Cer claritate și de la șefi, dar și de la ei. Se gândesc și la bani și pot să-i facă într-un mod mai creativ, iar Luna Plină vorbește iarăși despre acte.

HOROSCOP VĂRSĂTOR - Sunt preocupați în acest timp de colaborări, pentru că succesul se bazează pe oamenii inteligenți cu care colaborează sau poate partenerul de viață are un succes și împărtășesc cumva din reușita acestuia. Alții sunt importanți pentru Vărsători în această săptămână. Luna Plină este fixată în zona banilor și nu au voie să cheltuiască inutil

 

Citeste aici horoscopul integral

×