x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic vineri, 12 ianuarie 2024. Trigonul armonios Marte-Jupiter aduce oportunități, curaj și motivație

Horoscop zilnic vineri, 12 ianuarie 2024. Trigonul armonios Marte-Jupiter aduce oportunități, curaj și motivație

de Andreea Tiron    |    11 Ian 2024   •   11:07
Horoscop zilnic vineri, 12 ianuarie 2024. Trigonul armonios Marte-Jupiter aduce oportunități, curaj și motivație
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic vineri, 12 ianuarie 2024. Berbecii sunt ambițioși, Racii muncesc în echipă, Fecioarele se îndrăgostesc, iar Scorpionii sunt fermecători

Berbec

Marte în partea de sus a hărții dumneavoastră indică un plus de energie și ambiție.  Armonia sa cu Jupiter în sectorul resurselor vă poate inspira partea întreprinzătoare în această săptămână. Este un moment puternic pentru carieră și chestiuni practice în general, deoarece ești dispus să preiei conducerea și să mergi după ceea ce îți dorești.

Taur

Marte formează astăzi un trigon cu Jupiter, care se află în prezent în semnul tău. Acest aspect  stârnește dorința de a ieși din tipare. Încrederea ta sporită poate duce la oportunități neprețuite acum. Aveți o viziune extinsă asupra a ceea ce doriți să experimentați sau să realizați în viitor, ceea ce face din acesta un moment excelent pentru a vă stabili obiective. Deschiderea către noi experiențe vă oferă senzația minunată de creștere și dezvoltare.

Gemeni

Aspectul armonios de astăzi între Marte și Jupiter vă umple de curaj. Este un moment excelent pentru că sunteți inventiv, iar dorința dvs. de a vă îmbunătăți, de a crește și de a depăși obstacolele este mare. Culegeți acum roadele acțiunilor anterioare.  De asemenea, poate fi un moment bun pentru rezolvarea conflictelor cu ceilalți. Cu convingerea că meriți mai mult, succesul pare iminent.

Rac

Cu un tranzit Marte-Jupiter astăzi, munca în echipă te avantajează enorm! Îi atragi pe ceilalți lângă tine cu sinceritatea și încrederea ta. Oportunitățile de a avansa sau de a-ți atinge obiectivele se realizează prin relații și contacte acum. Oamenii din viața ta te încurajează, iar latura ta întreprinzatoare este activa astazi si se simte bine! Ești bine poziționat pentru a colabora și a rezolva probleme.

Leu

Marte în sectorul tău de muncă și sănătate se armonizează cu Jupiter în partea de sus a hărții tale solare. Cu această energie întreprinzătoare, acțiunile pot deschide oportunități fantastice de a-ți îmbunătăți munca sau de a promova un obiectiv major. Ai un nivel ridicat de energie și motivație! Puterea ta de convingere este, de asemenea, crescută. Este un moment grozav pentru a obține un avantaj.

Fecioară

Odată cu armonizarea lui Marte cu Jupiter, ești plin de încredere. Apar oportunități pentru a vă exprima în moduri noi și satisfăcătoare. Este momentul să devii creativ, să înveți lucruri noi sau chiar să te îndrăgostești. Energia romantică este vitală acum. Magnetismul tău personal crește vertiginos odată cu încrederea ta. Tranzitele de astăzi evidențiază și sporesc personalitatea și carisma.

Balanță

O relație intimă crește în intensitate, cu Marte și Jupiter în armonie. Acest tranzit vă poate motiva să explorați noi modalități de relaționare cu cei dragi. Ești mai încrezător și mai curajos în a obține rezultate, iar această atitudine contribuie semnificativ la șansele tale de a avea succes. Aveți ocazia să luați măsuri cu privire la o problemă personală sau de familie astăzi. Nu numai că te confrunți cu probleme cu curaj și perspicacitate, dar ai și instrumentele necesare pentru a face ceva în privința asta, pentru a le rezolva.

Scorpion

Tranzitele de astăzi stimulează comunicarea și conectarea. Obțineți un avantaj prin informațiile care ajung la voi și dezvoltați o relație reciproc avantajoasă. Cooperarea este mai profundă decât de obicei și descoperi că, pe măsură ce stimulezi și susții pe cineva, acesta îți întoarce favoarea. Farmecul tău este puternic acum.

Săgetător

Aspectul Marte-Jupiter de astăzi te inspiră să crești și să te dezvolți. Sunteți motivat să vă îmbunătățiți sănătatea și starea de bine și să vă apreciați și să vă bucurați mai bine de viața de zi cu zi. Simți că poți realiza practic orice ți-ai propus, iar motivația de a câștiga mai mulți bani este în creștere. Sentimentul că poți depăși provocările sau obstacolele care ar putea în mod normal să-ți blocheze progresul te ajută să muți munții din loc.

Capricorn

Ești motivat să-ți urmezi dorința inimii. Încrederea și sinceritatea dvs. câștigă admiratori acum și primiți feedback pozitiv. Entuziasmul tău crește și ai încredere că poți face lucrurile să se întâmple, mai ales când vine vorba de distracție, dragoste, copii și proiecte creative. Acesta este un moment în care trebuie să iei inițiativa.

Vărsător

Influențele de astăzi sunt deosebit de puternice la nivel emoțional. Un aspect armonios între Marte și Jupiter duce la îmbunătățiri în această săptămână. Este un moment bun pentru a vedea calea în jurul unui obstacol pe care cândva l-ați crezut de nedepășit. Lăsați problemele în urmă săptămâna aceasta și vă veți simți grozav! Energia iertătoare, îngăduitoare și fericită te ajută acum.

Pești

Marte în sectorul dvs. de conexiuni se armonizează cu Jupiter în zona dvs. de comunicații astăzi. Aceste influențe fac din aceasta o săptămână grozavă pentru relaționare. Pot apărea oportunități pentru proiecte noi. Te simți inspirat și într-adevăr, capacitatea ta de coordonare îți este de folos. Te vei simți mai optimist decât te-ai simțit în ultimul timp.

×