x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop vineri 13 aprilie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop vineri 13 aprilie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

13 Apr 2012   •   03:22
Horoscop vineri 13 aprilie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Luna ramane in Capricorn si negociaza cu Soarele si Saturn o serie de ajustari relationale. Este o zi a afirmarii profesionale, prin cooperare si rezolvare a unor tensiuni in cadrul relatiilor.

BERBEC
Uneori e nevoie sa renunti la punctul tau de vedere, doar pentru a putea privi lucrurile si din alte perspective. Astazi e posibil sa primesti o lectie despre flexibilitate, smerenie si acceptare. Tensiunile care apar in relatia cu un sef sau colaborator pot fi dizolvate doar prin diplomatie si asumare a propriilor greseli.

TAUR
Esti cu gandul tot la viitor, asa ca astazi nu faci decat sa triezi unele aspiratii, sa schimbi ceva legat de viziunea asupra vietii tale, sa cauti informatii legate de un proiect sau de o idee. In orice caz, e bine sa fii atent la orice mesaj, mai ales daca vine prin intermediul unei carti, al unui articol sau al unei persoane intelepte din anturajul apropiat.

GEMENI
Tie ti-e gandul la banii si la resursele altora. Astazi esti nevoit sa apelezi la cineva din anturaj, sa ceri ajutor, sprijin financiar sau amanarea unor plati. In orice caz, poti gasi solutii, cineva chiar iti poate face o favoare, insa evita sa abuzezi de generozitatea celor din jur si, mai ales, renunta la asteptari.

RAC
E posibil ca astazi sa constati existenta unor bariere si blocaje in ceea ce priveste un proiect sau un parteneriat initiat in urma cu trei saptamani. Avand in vedere ca Luna se afla in Capricorn, ambitiile sunt mari astazi, tocmai de aceea, pentru a gestiona cat mai bine situatia, e necesar sa fii cooperant si sa te folosesti de o serie de informatii sau de parerea unei persoane avizate.

LEU
Probabil ai foarte multe de facut astazi. Fie ai lasat o lucrare de la serviciu pe ultima suta de metri, fie ai de facut niste corecturi si ajustari. In orice caz, nu prea simti ca se apropie week-end-ul si Pastile. Incearca totusi sa te mai si relaxezi din cand in cand, eventual fa si miscare, pentru ca Luna tensionata in Capricorn poate sensibiliza sistemul osteo-articular.

FECIOARA
Si astazi te iei foarte in serios. In cuplu iti asumi rolul responsabilului si pragmaticului, asa ca in loc sa te bucuri de venirea sarbatorilor si de mici capricii si placeri personale, tu esti mai degraba interesat de costurile aferente si faci calcule peste calcule. Iata motivul eventualelor animozitati care pot aparea in relatiile apropiate.

BALANTA
Avand in vedere ca Luna se afla in zona familiei si casei, iar aspectele sunt tensionate, e posibil ca astazi sa fie nevoie sa retragi niste promisiuni pe care le-ai facut familiei sau sa decalezi termenul unei vizite sau al unei investitii. Poate fi o zi incordata, insa satisfactiile de natura profesionala iti readuc entuziasmul si bucuria.

SCORPION
Cu Luna in Capricorn, in zona comunicarii, astazi poti rezolva o problema aparuta la serviciu numai daca ramai detasat si iti folosesti creativitatea, astfel incat sa abordezi mereu lucrurile dintr-o perspectiva noua. Este o zi buna insa pentru a renunta la unele sarcini impovaratoare si a dedica mai mult timp activitatilor relaxante si oamenilor dragi.

SAGETATOR
Tu faci ce faci si tot la bani ajungi. Mai ales daca ai niste promisiuni de onorat sau niste termene ale unor plati de respectat. Solutiile vin de la cineva din familie, asa ca fii deschis la parerile exprimate de apropiati. Pe de alta parte, evita sa acorzi imprumuturi prietenilor sau sa investesti la recomandarea lor.

CAPRICORN
Luna se afla si astazi in zodia ta, ceea ce inseamna ca e un timp potrivit pentru a te ocupa de imaginea ta si de interesele personale. Totusi, nu termini asa repede cu sarcinile profesionale, de aceea e necesar sa fii foarte eficient si, in loc sa te victimizezi, cauta solutiile optime si eventual deleaga o parte din sarcini.

VARSATOR
Pentru tine este o zi potrivita pentru introspectie, autoanaliza, meditatie. Luna in Capricorn vorbeste, mai ales in cazul tau, despre nevoia de solitudine, asa ca ti-ar prinde bine cateva momente de intimitate si liniste. Pe de alta parte, lasa deoparte gandurile pesimiste, traieste in prezent si lasa-te surprins.

PESTI
Luna activeaza zona prietenilor, activitatilor de grup, relatiilor sociale. Aspectele sunt tensionate, asa ca probabil vei reveni asupra unor decizii luate acum ceva vreme sau vei initia niste discutii transante cu cineva din anturaj. Daca ai incalcat un acord sau o promisiune, asuma-ti si discuta deschis despre asta.

● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro

×