x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 19-20 noiembrie 2022

Horoscop de weekend, 19-20 noiembrie 2022

19 Noi 2022   •   07:00
Horoscop de weekend, 19-20 noiembrie 2022
Sursa foto: Hepta

Cu Luna în Balanță, un trigon Soare-Jupiter și un sextil Lună-Venus-Mercur, se anunță un weekend dominat de energie pozitivă și optimism.

BERBEC

Atenție! Planeta voastră, Marte, generează frustrare și nerăbdare. Problemele de trafic și alte întârzieri vor fi mai enervante decât de obicei. Sâmbătă, Luna luminează sectorul dvs. de parteneriate și poate pregăti scena pentru o noapte perfectă. Duminică, trigonul dintre Lună, Marte și Saturn generează energie nemărginită.

TAUR

Trigonul lunii cu Uranus și opoziția cu Neptun te inspiră, stârnind idei noi îndrăznețe. Luna de sâmbătă îți amintește să te iubești și să ai grijă de tine. În cele din urmă, trigonul Soare-Jupiter de duminică revarsă optimism, bunăvoință și generozitate.

GEMENI

Sâmbătă și duminică, Luna avantajează romantismul, iar sextilul cu planeta ta conducătoare, Mercur, și cu Venus din sectorul tău de parteneriate, infuzează energie în relația ta cu partenerul de viață. Trigonul Soare-Jupiter vă activează sectorul carierei și aduce succes.

RAC

Sâmbătă și duminică, Luna din Balanță luminează casa familiei, amintindu-vă de locul în care vă simțiți în siguranță și confort. Fă-ți timp pentru a-ți stabili intențiile pentru ziua respectivă. Acest lucru te va ajuta să folosești opoziția Lună-Neptun pentru a-ți liniști inima și mintea.

LEU

Rezistați impulsului de a lua decizii pripite și de a acționa fără să gândiți. Trigonul Lunii cu puternicul Pluto vă ajută să atingeți obiective de lungă durată. Sâmbătă și duminică, Luna din Balanță se concentrează pe relațiile pe care le prețuiești cel mai mult. Duminică, planeta voastră conducătoare, Soarele, vă ajută să vă conectați mai profund și mai intim cu partenerul de viață.

FECIOARĂ

Sâmbătă și duminică, Luna din Balanță atrage atenția asupra finanțelor tale. Între timp, sextilul Lunii cu Marte și Saturn indică faptul că succesul și progresul sunt pe drum.

BALANȚĂ

Sâmbătă și duminică, Luna din Balanță îți luminează sectorul încrederii, în timp ce planeta ta conducătoare, Venus, te pune în centrul atenției oriunde mergi. Duminică, trigonul optimist și înălțător Soare-Jupiter te face să vezi viața în roz.

SCORPION

Sâmbătă și duminică, Luna din Balanța iubitoare de pace vă încurajează să vă întoarceți spre interior și să petreceți timp în activități spirituale. În cele din urmă, trigonul Soare-Jupiter de duminică încheie weekendul într-o notă fericită și optimistă.

SĂGETĂTOR

Sâmbătă și duminică, Luna din Balanță luminează sectorul angajamentelor sociale și prieteniei, iar trigonul Soare-Jupiter vă oferă un impuls de optimism și fericire. Sunt șanse mari să avansați profesional.

CAPRICORN

Sâmbătă și duminică, Luna din Balanță te încurajează să fii atent la oamenii importanți din viața ta, la munca și finanțele tale. Cu puțină atenție, îți poți îmbunătăți situația financiară.

VĂRSĂTOR

Sâmbătă și duminică, Luna încurajează aventura și explorarea. Între timp, sextilul Lună-Venus-Mercur creează o energie socială minunată. Trigonul Soare-Jupiter de duminică te umple de optimism, generând oportunități pe care nu trebuie să le ratezi.

PEȘTI

Claritate și un nou val de optimism pentru Pești în acest weekend. Soarele și Jupiter se aliniază într-o colaborare cosmică care îți va ridica starea de spirit și îți va lărgi orizonturile. Cel mai bun mod de a maximiza aceste vibrații  este să păstrezi mintea și inima larg deschise. Ieșiți din zona de confort și puteți descoperi că vă așteaptă o lume cu totul nouă.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend horoscop 19 20 noiembrie