x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 1 ianuarie 2023. Taurii strălucesc, Leii sunt motivați, iar Capricornii romantici

Horoscop zilnic, 1 ianuarie 2023. Taurii strălucesc, Leii sunt motivați, iar Capricornii romantici

de Andreea Tiron    |    31 Dec 2022   •   09:34
Horoscop zilnic, 1 ianuarie 2023. Taurii strălucesc, Leii sunt motivați, iar Capricornii romantici
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 1 ianuarie 2023. Bun venit în noul an! Energiile zilei aduc astăzi creativitate, înțelepciune, vindecare emoțională și armonie.

Berbec

Luna se află în sectorul tău de resurse și îți îndreaptă atenția către detaliile mai practice ale planurilor tale. Este o perioadă bună pentru muncă și afaceri. Mercur Retrograd permite o nouă perspectivă asupra problemelor, proiectelor și abordărilor vechi, în special legate de obiectivele tale pe termen lung. Astăzi, ești dornic să descoperi modalități noi de a-ți gestiona mai bine viața.

Taur

Luna își petrece ziua în zodia ta, iar asta te face să fii mai prezent și mai atent la ce se petrece. Alții gravitează spre ideile și opiniile tale, iar tu ești plin de sfaturi înțelepte și informații utile. Vei avea o conexiune pozitivă cu cei din jur, pur și simplu strălucești,  iar apropiații se vor bucura de compania ta.

Gemeni

Acordă-ți astăzi timp suplimentar pentru vindecare și reînnoire emoțională. O pauză de la aglomerație  sau de la situațiile solicitante poate fi necesară pe măsură ce ciclul lunar actual se apropie de sfârșit. Ești inspirat să-ți îmbunătățești viața personală și relația cu tine însuți. O conștientizare mai puternică a fricilor, atașamentelor și dependențelor tale poate fi necesară.

Rac

O prietenie sau un proiect personal axat pe creștere te vor motiva astăzi. Energia pozitivă te ajută să comunici corect și să-i înveți și pe alții din experiențele tale. Ceva sau cineva te-ar putea inspira să mergi mai departe pentru un vis mai vechi neîmplinit sau plan personal și astfel, începi să înțelegi că aceste lucruri sunt chiar realizabile.

Leu

Ești foarte atent la reputația și performanțele tale pe măsură ce începi noul an. Poți fi deosebit de motivat și plin de energie, gata să preiei aproape orice proiect, iar ideile profesionale sunt deosebit de fertile acum. Tranzitele astrale te provoacă să visezi, să planifici viitorul și să gândești în termeni largi.

Fecioară

Deschide-te la posibilitatea de a forma conexiuni care susțin proiecte creativ sau o chestiune educațională pe măsură ce Soarele și Nodul Nord se armonizează. Cei din jur te susțin, poate încurajându-ți noile idei și convingeri sau pur și simplu prin atitudinea pozitivă pe care o au față de tine. Există căldură și o atmosferă de acceptare în energiile zilei.

Balanță

Începi anul într-o formă excelentă! Regândești chestiuni legate de casă și de familie, cauți noi strategii pentru a îmbunătăți lucrurile. Este, de asemenea, un moment bun pentru a împărtăși gânduri și amintiri personale cu oamenii speciali din viața ta.  Știi exact când trebuie să preiei conducerea și când să-i lași pe alții să o facă.  Entuziasmul și farmecul tău natural pot vinde cu ușurință o idee sau un plan pe care îl ai în minte.

Scorpion

Acum ai mai mare nevoie de pace și armonie. Pe măsură ce Soarele se armonizează cu Luna și Nodul Nord în sectorul tău al parteneriatelor, vei simți sprijinul celor din jur. Colaborarea sau brainstormingul poate fi foarte productiv acum. Dorința de evoluție personală este puternică pe măsură ce începeți noul an.

Săgetător

Motivația și dăruirea voastră cresc de la o zi la alta. Poate fi un moment bun pentru a descoperi informații pe care este posibil să le fi ratat în trecut, în special în ceea ce privește finanțele. Intuiția ta funcționează mai puternic acum și faptul că vezi lucrurile într-o lumină nouă poate fi de-a dreptul revelator.

Capricorn

Tranzitele de astăzi te ajută să găsești soluția pentru a-ți exprima sentimentele. Este o zi bună pentru a crea, a împărtăși și a te distra, iar tu ești mai pozitiv, încrezător, activ și orientat spre viitor. Pot exista progrese în chestiuni legate de creativitate, divertisment, romantism sau hobby-uri. Îți hrănești spiritul cu idei sau experiențe interesante pe măsură ce începi noul an.

Vărsător

Energia creativă este puternică pe măsură ce începeți noul an. Sunteți deosebit de perspicace în privința chestiunilor din trecut. Aceasta poate fi o zi excelentă pentru a visa cu ochii deschiși și a lua în considerare noi posibilități. Te simți inspirat să visezi și să planifici și poți intra mai bine în contact cu dorințele și nevoile tale, acelea pe care nu ai fost dispus să le recunoști până acum. Acasă este o atmosferă de armonie, frumusețe și pace.

Pești

Oamenii vă caută pentru sfaturi și ajutor, iar voi sunteți bucuroși să vă împărtășiți ideile și generoși cu timpul vostru. Încercați să acordați o atenție deosebită informațiilor care vin către voi și ascultați-vă intuiția.  Aceste lucruri pot părea că vă ghidează în mod magic în direcția creșterii pozitive și a schimbării pe care v-o doriți.  

×