x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 12 februarie 2023. Berbecii muncesc cu spor, Racii sunt perseverenți, iar Peștii vor să facă rost de bani

Horoscop zilnic, 12 februarie 2023. Berbecii muncesc cu spor, Racii sunt perseverenți, iar Peștii vor să facă rost de bani

de Andreea Tiron    |    11 Feb 2023   •   11:13
Horoscop zilnic, 12 februarie 2023. Berbecii muncesc cu spor, Racii sunt perseverenți, iar Peștii vor să facă rost de bani
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 12 februarie 2023. Gemenii sunt gata să accepte o provocare, Balanțele au noroc la bani, iar Scorpionii își exprimă sentimentele

Berbec

Este un moment perfect pentru a-ți direcționa energia către ceva ce-ți place. Tranzitele de astăzi te ajută să decizi ceea ce trebuie să faci în continuare.  Ești organizat, iar asta este cheia pentru a te rezolva toate lucrurile rămase restante, chiar acum. Muncești mult și cu spor în activitățile independente.

Taur

Te echilibrezi astăzi și încerci o conexiune mai armonioasă cu ceilalți. Trebuie să recunoști că nevoia ta de a petrece timp în compania celorlalți este la fel de puternică precum dorința ta de independență. Tranzitele de astăzi susțin conversații utile, în principal legate de afaceri.

Gemeni

Luna își petrece ziua în sectorul tău de muncă și sănătate, atrăgându-ți atenția asupra detaliilor vieții tale de zi cu zi. Sunteți hotărât, gata să acceptați o provocare sau să vă ocupați personal de o problemă pe care să o și rezolvați. Există claritate în comunicare.

Rac

Astăzi ești încurajat să ieși din carapacea ta, să intri în contact cu ceilalți și să vorbești mai mult despre tine sau să te exprimi prin activități creative. În același timp, este o zi potrivită pentru a rezolva un mister sau pentru a plăti o datorie.  Ești mai răbdător și perseverent și ai putea organiza, conduce și gestiona mai mult decât până acum.

Leu

S-ar putea să acorzi o mai mare atenție noilor idei și planuri care se învârt în jurul căminului, familiei și vieții tale personale. Îți iei sarcinile un pic mai în serios  și este un moment deosebit de bun pentru a-ți urmări interesele cu mai mult angajament și pasiune.

Fecioară

Astăzi cauți informațiile de care ai nevoie. Energia zilei îți stimulează motivația și energia pentru muncă, cercetare și auto-reînnoire.  Chiar dacă este duminică, lucrezi aproape neobosit.

Balanță

Ai noroc la bani! Există o concentrare a energiei asupra problemelor financiare și resurselor tale. Vei căuta mijloacele prin care să-ți simplifici viața. Folosește energia productivă a tranzitelor de astăzi pentru a rezolva o parte din problemele care te macină.

Scorpion

Luna își petrece ziua în zodia ta, marcând un moment de răscruce pentru a-ți recunoaște nevoile emoționale și a-ți exprima sentimentele.  Acest ciclu este puternic pentru a aduce mai multă ordine și structură rutinelor tale zilnice, angajându-te într-un proiect legat de sănătate și bunăstare.

Săgetător

Relaționezi ușor cu ceilalți, oamenii sunt rezonabili, iar conversațiile sunt practice și utile. Este o perioadă bună pentru a aborda proiecte creative, relații amoroase și hobby-uri în săptămânile următoare.

Capricorn

Astăzi este o zi excelentă pentru tine! Te bucuri de senzația de bine care vine în urma activității tale minuțioase. Sunt  favorizate eforturile de îmbunătățire a vieții de acasă și de familie. Poate fi foarte vindicator și satisfăcător să dedici mai multă energie acestor eforturi.

Vărsător

Astăzi este un moment bun să te apleci asupra lucrurilor care necesită cea mai mare atenție. Un simț mai puternic al priorităților te ajută în acest sens.  Ești într-o formă mentală bună de preluare a controlului și ești un lider natural, chiar dacă este într-un mod informal. Este o perioadă puternică pentru a face progrese semnificative.

Pești

Vrei să faci bani și gândești pragmatic. Te afli într-un ciclu în care focusul tău este pe a-ți face viața mai sigură, iar ideile care îți vin astăzi sunt deosebit de utile în acest sens. Totuși, Luna își petrece ziua în sectorul tău spiritual, ajutându-te să-ți găsești echilibrul și a avea o viziune mai clară asupra vieții tale.

×