x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 13 martie 2018: Gemenii sunt sfătuiți să-și rezolve problemele cu mult calm

Horoscop zilnic 13 martie 2018: Gemenii sunt sfătuiți să-și rezolve problemele cu mult calm

12 Mar 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 13 martie 2018: Gemenii sunt sfătuiți să-și rezolve problemele cu mult calm

Berbec

Nu este exclus să fii înţeles greşit de cei din jur. Nu e cazul sa forţezi lucrurile, pentru că rişti să te cerţi cu colegii de serviciu sau familia.

Taur

Astăzi este foarte posibil să primeşti o veste bună despre cineva plecat din ţară. Vei avea o zi încărcată, aşa că nu te vei odihni mai deloc.

Gemeni

Treburile pe care le ai de rezolvat necesită calm şi minte limpede, aşa încât ai face bine să nu te laşi frământat de chestiuni minore.

Rac

Popularitatea ta în rândul persoanelor de sex opus îţi aduce  noi prieteni si atentie din partea lor. Prea multa distractie îti va afecta  concentrarea.

Leu

Optimismul de care dai dovadă, precum şi farmecul personal, te fac foarte apreciat. Închei cu bine o negociere cu sefii,dupa un dialog obositor.

Fecioară

Chiar dacă nu ţi-ai programat o deplasare, se pare că trebuie să o faci. Dacă ți se face o propunere interesantă  ar fi bine să dai un răspuns promt.

Balanţa

Nu face nici o promisiune dacă nu eşti sigur că poţi să o respecţi. Dacă te dedici mai mult timp activităţilor recreative vei reuși să te relaxezi.

Scorpion

Eşti un pic cam iritat, fără a avea un motiv anume. Ar fi de dorit să nu te implici în discuţii în contradictoriu mai ales cu cei din familie.

Săgetător

Azi, creativitatea de care dai dovadă te ajuta foarte mult. Vei intra în posesia unor bani sau vei primi un cadou, lucru ce îţi va face mare plăcere.

Capricorn

Este posibil să ai parte de o mică surpriză, dar nu trebuie să ai emoţii. În ceea ce priveşte chestiunile sentimentale, îţi trebuie mai multă perseverenţă.

Vărsător

În anturajul de acasă se vor isca unele discuţii pe teme de interes comun. Câştigi o sumă mică de bani pe care o vei  cheltui imediat. 

Peşti

Azi eşti cam superficial. Doreşti cu orice chip să îţi îmbunătăţeşti situaţia financiară şi nu faci bine că te grăbeşti. Ai putea s-o iei mai încetişor.

 

×
Subiecte în articol: horoscop