x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 16 aprilie 2019: Capricornii trebuie să fie atenţi la sănătate

Horoscop zilnic 16 aprilie 2019: Capricornii trebuie să fie atenţi la sănătate

15 Apr 2019   •   19:10

Horoscop 16 aprilie Berbec

Este o zi pe placul vostru, în care schimbările conturează un mediu prielnic interesului pentru nou. Variaţia va stimulează imaginaţia şi umorul.Părerile celorlalţi nu vă influenţează în mod deosebit.

Horoscop 16 aprilie Taur

Discreţia vă oferă astăzi protecţia ideală împotriva surselor de stres create de colegii de serviciu. Cu cât veţi fi mai calm, cu atât vor păstra ei mai mult distanţă. Starea de spirit este în general bună.

Horoscop 16 aprilie Gemeni

Astăzi este foarte posibil să vă confruntaţi cu probleme de sănătate. Dificultăţile fac şi ele parte din viaţă. Încercaţi să vă conservaţi energia şi să apreciaţi momentele simple şi plăcute ale fiecărei zile.
 

Horoscop 16 aprilie Rac

Chestiunile de ordin practic vă ajută astăzi să vă păstraţi mintea limpede. Sunteţi în formă pentru că cineva drag vă răsfaţă. Nişte veşti din zona afacerilor se lasă încă aşteptate. Nu disperaţi, totul va fi bine.
 

Horoscop 16 aprilie Leu

În această perioadă aveţi nevoie de mai multă interactiune umană, contactul cu alte persoane vă va dinamiza, vă va binedispune şi încărca pozitiv. Încercaţi să fiţi mai receptivi la propunerile celorlalţi.

Horoscop 16 aprilie Fecioara

La voi cuvântul de ordine este odihnă. E o zi plăcută, chiar dacă cu anumite lucruri veţi rămâne în urmă. Nu va faceţi complexe, curând o sumedenie de solicitări vă vor face extrem de activ. Prudenţă maximă.

Horoscop 16 aprilie Balanţă

Sunt probleme la serviciu, dar asta nu este deloc o surpriză. Nu sunteţi singurul care trebuie să muncească mai mult, aşa că aveţi toate motivele să fiţi harnic. Recompensele nu vor întârzia să apară.

Horoscop 16 aprilie Scorpion

În acestă zi o privire atentă asupra relaţiilor cu cei dragi vă va obliga să recunoaşteţi multe aspecte care n-au cum să vă placă, mai multe decât cu ceva timp în urmă. Schimbaţi-vă puţin atitudinea.
 

Horoscop 16 aprilie Săgetător

E posibil să constataţi o stabilizare a bugetului personal, să fiţi plătit pentru unele servicii depuse ori să fiţi în măsură să achiziţionaţi ceva de calitate la un preţ bun.Veşti excelente în sfera financiară.

Horoscop 16 aprilie Capricorn

Vă permiteţi multe cu partenerul de cuplu azi, însă când vine vorba despre alte persoane din familiei lucrurile nu stau la fel. Astrele vă sugerează să fiţi atent la sănătate ca să nu  vă îmbolnăviţi.

Horoscop 16 aprilie Vărsător

Vă simţiţi în largul vostru astăzi. Totul vi se pare simplu şi foarte uşor de realizat. E o perioada excelentă, de exemplu, pentru continuarea studiilor sau pentru a vă implică în proiecte suplimentare.

Horoscop 16 aprilie Peşti

Un eveniment aparent minor repune pe tapet conflictul între generaţii. Vă poate nemulţumi atitudinea conservatoare, care pare să vă ţină în loc, să vă frâneze un proiect personal îndrăzneţ. Fiţi obtimist.

 

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop 16 aprilie