x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 16 ianuarie 2023. Taurii sunt pacifiști, Racii sunt răbdători, iar Capricornii sunt sentimentali

Horoscop zilnic, 16 ianuarie 2023. Taurii sunt pacifiști, Racii sunt răbdători, iar Capricornii sunt sentimentali

de Andreea Tiron    |    15 Ian 2023   •   10:19
Horoscop zilnic, 16 ianuarie 2023. Taurii sunt pacifiști, Racii sunt răbdători, iar Capricornii sunt sentimentali
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 16 ianuarie 2023. Mercur Retrograd încă ne dă mari bătăi de cap. Ne uităm în trecut, închidem capitole de care nu mai avem nevoie, dar suntem încă rezervați și reticenți la schimbare.

Berbec

Vechile obiceiuri te pot îndemna să faci un pas înapoi, dar căutarea oportunităților și achitarea datoriilor vechi este o idee bună astăzi. Nu este momentul ideal pentru a te ocupa de ceva nou, dar este un moment bun pentru a te ocupa de documentele sau comisioanele uitate sau trecute cu vederea.

Taur

Fii atent la tendința de a prelua mai mult decât este treaba ta astăzi. Ești pacifist și vrei liniște, dar forțarea limitelor personale poate duce la multe resentimente sau la subminarea încrederii în propriile tale forțe. Ar putea fi necesară închiderea anumitor capitol din trecut înainte de a putea merge mai departe cu încredere.

Gemeni

Luna îți atrage atenția asupra muncii, sănătății, treburilor zilnice și obiceiurilor tale.  În aceste zone, ai tendința de a privi în trecut pentru răspunsuri la preocupările tale. Este un exercițiu valoros atâta timp cât îl faci cu moderație. Pe măsură ce ziua înaintează, poți simți o oarecare neliniște, în special legat de  viața ta socială sau de lucrurile care altădată te făceau fericit. Încearcă să nu îți iei prea multe angajamente și evită să faci excese.

Rac

Faci pași mici către atingerea obiectivelor tale, iar răbdarea de care dai dovadă te va duce către success. Uneori, astăzi și mâine, poți avea atât de multe dorințe și nevoi încât nu știi nici tu de unde să începi! Evită să îți iei prea multe angajamente.

Leu

Este ușor să te retragi în zona de confort astăzi, decât să urmărești să crești și să înveți prin noi provocări. Vechile obiceiuri te țin captiv. Este util să îți folosești experiența,  dar poate fi, de asemenea, înțelept să te provoci pe tine însuți cât de puțin.

Fecioară

Nu te grăbești să te aventurezi către noi proiecte, preferând să recurgi la resursele pe care le ai deja, care pot fi exact ceea ce ai nevoie din când în când. Totuși, încearcă să fii mai rezervat atunci când îi ajuți pe ceilalți, fiindcă asta s-ar putea întoarce împotriva ta mai târziu. Nu face compromisuri pe care nu le poți duce. Concentrează-te pe propria ta fericire.

Balanță

Nu exagera cu promisiunile doar pentru a menține o stare de bună dispoziție celor din jur. Încearcă să te menții în limitele adevărului cât mai mult posibil.  Concentrează-te pe finanțe fiindcă ești într-o poziție bună de a lua măsuri pentru a elimina obstacolele legate de bani și afaceri.

Scorpion

Vrei să te eliberezi de ceva din trecutul tău astăzi, pentru a putea începe de la zero. Renunță la stres și tensiune. Multe lucruri necesită atenția ta astăzi, dar este puțin probabil să fii în vreo dispoziție pentru a te ocupa de afaceri și chestiuni practice. Unele lucruri pot aștepta, în timp ce altele trebuie rezolvate imediat.

Săgetător

Amintirile puternice tind să te ghideze astăzi și faci tot felul de conexiuni neobișnuite. S-ar putea să închizi capitole pe măsură ce devii conștient de întârzieri sau chestiuni pe care le-ai trecut cu vederea anterior și care necesită atenția ta. Ești înclinat să promiți sau să te implicit mai mult decât poți de fapt. Încearcă să îți menții așteptările de la ceilalți la un nivel realist.

Capricorn

Poți fi mai sentimental astăzi și vrei să te simți confortabil în tot ce faci. Poți lua legătura cu un vechi prieten sau ai amintiri puternice despre cineva din trecutul tău. Ți se pare că ceea ce este nou nu este la fel de atrăgător precum revigorarea relațiilor vechi. Ține cont de faptul că ai putea evalua greșit situația din cauza energiilor din această perioadă.

Vărsător

Energiile de astăzi sunt puternice pentru a-ți arunca o privire atentă asupra trecutului și pentru a renunța la lucrurile de care nu mai ai nevoie. Este mai ușor să vezi ce atașamente te împiedică să crești și să prosperi. Nu îți asuma prea multe și nu vorbi mai devreme decât este cazul. Dacă te apuci să faci prea multe deodată, riști să fii copleșit și să abandonezi totul.

Pești

Energiile de astăzi îți vor arăta unde ai fost prea atașat de un obicei la nivel mental sau în ceea ce privește atitudinea ta. Folosește-ți talentele diplomatice în relații și gestionează afacerile neterminate, pentru că toate astea te vor ajuta să avansezi mai târziu. Pe măsură ce ziua trece, tentația de a exagera cu plăcerile este puternică.

×