x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 16 iulie 2018: Berbecii vor să-și petreacă mai mult timp cu persoana iubită

Horoscop zilnic 16 iulie 2018: Berbecii vor să-și petreacă mai mult timp cu persoana iubită

15 Iul 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 16 iulie 2018: Berbecii vor să-și petreacă mai mult timp cu persoana iubită

Horoscop 16 iulie Berbec

Dorinţa de a petrece mai mult timp cu persoana iubită ţi-o poţi îndeplini numai după ce îţi vei stabili pe îndelete programul întregii săptămâni. Încearcă să îţi rezervi momente pentru lecturi amuzante.

Horoscop 16 iulie Taur

Eşti solicitat din plin la serviciu, însă tu îţi doreşti să stai acasă, alături de membrii familiei. Este mai dificil să te împărţi astăzi între îndatoririle profesionale şi treburile gospodăreşti.

Horoscop 16 iulie Gemeni

Schimbul de informaţii şi călătoriile pe distanţe scurte sunt la ordinea zilei. În primul rând, mulţi prieteni vor dori, fie să îţi ceară sfaturi, fie pur şi simplu să te întâlnească la o petrecere.

Horoscop 16 iulie Rac

Se pare că din sfera profesională îţi vin informaţii preţioase legate de salarizarea activităţii pe care o desfăşori la serviciu. Încet, dar sigur ţi se vor modifică variantele de câştig din muncă proprie.

Horoscop 16 iulie Leu

Ai şanse deosebite pentru a trasă noi direcţii personale sau profesionale. Chiar dacă oscilezi încă între vechi şi nou, până la urmă vei reuşi să te desprinzi de situaţiile care nu îţi mai sunt de folos.

Horoscop 16 iulie Fecioara

Sunt favorizate activităţile care presupun eforturi uşoare şi de unul singur. Mentalul îţi este răscolit, având nevoie de mai multă odihnă şi detaşare de forfota cotidiană. Evită, analizele medicale.

Horoscop 16 iulie Balanţă

Este bine să laşi emotivitatea de o parte şi să te gâdeşti pe cine mai păstrezi în preajma ta. Vorbeşte puţin şi acultă atent ce îţi spun ceilalţi. Rezervă-ţi momente pentru relaxare cu partenerul de viaţă.

Horoscop 16 iulie Scorpion

Eşti în vizorul şefilor  de serviciu şi se întrezăresc dialoguri interesante cu persoane importante. Chiar dacă unii vor încerca să te te provoace pe teme profesionale, vei reuşi să depăşeşti totul cu bine.

Horoscop 16 iulie Săgetător

Este o zi bună pentru a planifică călătorii în străinătate şi activităţi distractive alături de persoanele dragi. Totul este să ai răbdare să asculţi şi părerile altora vizavi de ce doreşti să întreprinzi.

Horoscop 16 iulie Capricorn

Ai susţinerea financiară atât a partenrului de viaţă, cât şi a persoanelor alături de care eşti implicat în cheltuieli comune. Te vei descurca excelent în orice situaţie care presupune abilităţi artistice.  

Horoscop 16 iulie Vărsător

Este o zi în care trebuie să te gândeşti serios la relaţiile parteneriale actuale. Cu riscul de a fi dezamăgit priveşte pe îndelete atât atitudinea partenerului de viaţă, cât a celor profesionali.

Horoscop 16 iulie Peşti

Săptămâna începe cu multă forfota la serviciu. Minunat este că se anunţă schimbări salariale importante, în urmă unor activităţi profesionale care vor debuta în aceste zile. Ai grijă de sănătate!

 

×
Subiecte în articol: horoscop 16 iulie horoscop