x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 februarie 2023. Taurii fac planuri financiare, Scorpionii au probleme de concentrare, iar Vărsătorii se implică în activități noi

Horoscop zilnic, 17 februarie 2023. Taurii fac planuri financiare, Scorpionii au probleme de concentrare, iar Vărsătorii se implică în activități noi

de Andreea Tiron    |    16 Feb 2023   •   11:02
Horoscop zilnic, 17 februarie 2023. Taurii fac planuri financiare, Scorpionii au probleme de concentrare, iar Vărsătorii se implică în activități noi
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 17 februarie 2023.  Gemenii primesc vești bune, Săgetătorii câștigă încrederea cuiva special, Peștii vor fi loviți puternic de o amintire

Berbec

S-ar putea să fii puțin mai sensibil sau mai indecis decât de obicei în prima jumătate a zilei, dar această energie dispare repede. Simțurile îți vor devein mai ascuțite pe măsură ce ziua progresează. Problemele se rezolvă mai ușor, iar ceilalți te ascultă încrezători. Sprijinul prietenilor  contează foarte mult în această perioadă.

Taur

Faci planuri financiare, te interesezi de tranzacții și rezolvi o sumedenie de probleme. Puterea gândirii pozitive face ca orice să pară realizabil acum. Ești bine-aspectat pentru activitatea comercială, negociere și încheierea contractelor, atâta timp cât ți-ai făcut temele. Gândirea îți este clară, te folosești de înțelepciunea și experiența ta pentru a lua decizii bune.

Gemeni

Primești vești bune în legătură cu studiile și veniturile din afaceri. Te simți încurajat să gândești în cei mai favoribili termeni. Ai o viziune mai optimistă asupra obiectivelor tale. Este un moment bun pentru a-ți prezenta ideile, a face planuri și a gândi în termeni mari.

Rac

Ești într-o poziție excelentă pentru a ajunge la un acord reciproc avantajos, pentru a coopera cu alții sau pentru a primi feedback util. Acest tranzit te poate ajuta să gestionezi problemele financiare sau să formulezi strategii pentru a-ți atinge obiectivele. Fii generos cu timpul și atenția ta astăzi pentru cele mai bune rezultate.

Leu

O conversație obișnuită unu-la-unu se poate transforma în ceva inspirațional, fie și doar pentru că vor începe să curgă ideile creatoare. S-ar putea să descoperi că este foarte util să fii un bun ascultător. Capacitatea ta de a privi lucrurile în perspectivă poate deschide uși care au fost închise anterior.

Fecioară

Ești hipermotivat să rezolvi problemele astăzi. Cu acest tranzit Mercur-Jupiter, ești mai optimist decât de obicei și înclinat să îți împărtășești fericirea cu ceilalți. Te gândești la noi metode și planuri de auto-îmbunătățire care te entuziasmează.

Balanță

Energia pozitivă te însoțește astăzi, iar conversațiile se derulează ușor, fără probleme. Schimburile de idei unu-la-unu pot fi deosebit de benefice. Mințile sunt deschise, iar comunicare cu prietenii este excelentă.

Scorpion

S-ar putea să ai probleme  de concentrare asupra faptelor și cifrelor în prima parte a zilei.  Mintea ta rătăcește și cauți mai mult sens de la viață decât de obicei.  Te gândești la rezolvarea problemelor legate de familie, casă, părinți, muncă și probleme de sănătate.

Săgetător

Ești în deplin acord cu cineva special, iar asta te bucură enorm.  Gândești pozitiv  și este mai ușor să verbalizezi ceea ce dorești. Poate fi un moment pentru a face o prezentare sau a câștiga încrederea cuiva.

Capricorn

Ești distras astăzi și ai probleme de concentrare. Nu te îngrijora prea tare, această lipsă de sincronizare temporară te poate redirecționa într-o nouă direcție interesantă. Gândirea în afaceri, de exemplu, este excelentă. În loc să repeți vechile rețete, încearcă o abordare diferită.

Vărsător

Astăzi poți crea ceva frumos și niște amintiri splendide. Te exprimi cu mai multă ușurință,  te implici în activități noi, studiezi subiecte diferite și te bucuri să descoperi că încă mai ai plăcerea învățării. Aspectul  Mercur-Jupiter încurajează gândirea pozitivă.

Pești

S-ar putea să găsești o modalitate de a gestiona o chestiune privată sau o problemă care te apasă de ceva vreme. O amintire care îți apare brusc în minte te va zgudui puternic prin forța ei. S-ar putea să întâmpini dificultăți în a vedea întregul tablou al unei situații, trecând de la o gândire prea pragmatică la o fantezie totală. Va trebui să găsești calea prin care să le combini pe cele două.

 

×