x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 mai 2023. Berbecii sunt frustrați, Leii sunt ambițioși, iar Peștii dezvăluie secrete apăsătoare

Horoscop zilnic, 17 mai 2023. Berbecii sunt frustrați, Leii sunt ambițioși, iar Peștii dezvăluie secrete apăsătoare

de Andreea Tiron    |    16 Mai 2023   •   11:30
Horoscop zilnic, 17 mai 2023. Berbecii sunt frustrați, Leii sunt ambițioși, iar Peștii dezvăluie secrete apăsătoare
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 17 mai 2023. Gemenii pornesc pe un drum nou, Scorpionii trebuie să își asculte inima, iar Vărsătorii vor siguranță și confort

Berbec

Puteți experimenta o oarecare frustrare acum din cauza aspectului Jupiter-Pluto, mai ales dacă există diferențe majore de opinie. Energiile sunt complicate în chestiuni legate de respect sau de proprietate. Este posibil să simțiți nevoia să supravegheați, să gestionați excesiv sau să urmăriți obsesiv rețelele de socializare, dar luați în considerare faptul că acest lucru provoacă doar tensiune suplimentară.

Taur

Entuziasmul pentru auto-descoperire crește cu Jupiter în zodia ta. Dar presiunea de a reuși sau de a-ți îndeplini responsabilitățile față de lumea exterioară este enormă. Tensiunea rezultă din înclinația de a munci din greu atât în ​​domeniile personale, cât și profesionale. O oarecare paranoia legată de poziția ta socială ar putea fi puternică acum și este important să nu lași aceste gânduri să-ți conducă deciziile.

Gemeni

Se întâmplă multe în interiorul și în lumea voastră cea mai intimă, iar bănuielile sunt puternice și greu de ignorat.  Sentimentele, amintirile și intuiția puternică vă pot schimba total perspectiva și vă pot împinge pe o cale cu totul nouă. Aveți o nevoie crescută de odihnă, relaxare și detoxifiere.

Rac

S-ar putea să renunți complet la o idee, o credință sau chiar o obsesie pentru a începe ceva nou. Este posibil să trebuiască să faceți față fricii de angajament sau fricii de libertate - ambele pot fi problematice și ambele au nevoie de o gestionare corectă pentru a putea trăi o viață mai fericită.

Leu

Vă gândiți  prea mult la planurile pe termen lung și vă îngrijorați de lucruri care nu sunt sub controlul dvs. Aspectul dintre Jupiter și Pluto este complicat, deoarece stârnește ambițiile.  Te concentrezi excesiv pe carieră, așa că încearcă să nu forțezi lucrurile până la epuizare sau în detrimentul vieții personale.

Fecioară

Cel mai bine ar fi ca în această perioadă să încercați să găsiți un echilibru astfel încât să puteți lucra și să vă puneți ordine în viață, inclusiv sănătatea, și să renunțați la temerile care v-ar putea împiedica să vă bucurați de activități spontane. Fii tu cel care face schimbările necesare.  Atenția ta asupra planurilor pe termen lung este puternică.

Balanță

Odată cu mutarea Lunii în casa ta a opta solară astăzi, vei fi într-o dispoziție mai serioasă. Înveți multe despre tine și despre oamenii importanți din viața ta prin observație. Au loc schimbări majore în privința așteptărilor și atitudinii tale față de romantism, dar orice obsesivitate în acest sens se datorează probabil fricii. S-ar putea să te lupți între a dori mai mult sau mai puțin de la o relație. De asemenea, poate exista o nevoie puternică de a te elibera de datorii și obligații.

Scorpion

Viața te provoacă să te echilibrezi pe toate planurile, iar nevoia de cei din jur devine evidentă. Consilierea, sfatul sau alte conexiuni unu-la-unu pot fi teme importante astăzi. Este timpul să vă ascultați inima și să decideți ce schimbări sunt potrivite pentru dvs. Confruntarea cu fricile și eliberarea de acestea este necesară.

Săgetător

Aspectele de astăzi indică necesitatea de a renunța la munca în exces. Pentru a merge mai departe în mod autentic, fericit și liber, este posibil să fie nevoie să-ți delegi o parte din muncă. Este posibil și ca de dragul sănătății tale, să te eliberezi de un secret care a te-a apăsat.

Capricorn

Dorința ta de a te elibera de trecut și de a încerca lucruri și moduri noi de a te exprima este în creștere, iar atașamentele excesive pot împiedica acest proces. Ar putea exista și confuzie în relațiile personale, în primul rând pentru că, pe de o parte, ți-e teamă să pierzi pe cineva sau un anumit mod de viață. Pe de altă parte, vrei să te bucuri de unele libertăți personale.

Vărsător

Sentimentele de sprijin și siguranță sunt prioritare acum. Acest proces este valabil atât la nivel interior, cât și la nivel exterior. Dorința voastră de confort crește. Pot apărea conflicte  între cerințele/nevoile interne și obiectivele/nevoile personale. Încercați să ajungeți la un compromise.

Pești

Pot fi multe în mintea ta astăzi. Crește dorința de a învăța, de a împărtăși și de a vă conecta cu ceilalți. Provocarea ta este să îți reevaluezi obiectivele și să le prioritizezi. S-ar putea să înveți că a te elibera de anumite probleme împovărătoare sau secrete pe care le-ai păstrat doar pentru tine poate fi sănătos, dar fii selectiv în ceea ce privește persoana cu care alegi să împărtășești aceste secrete.

 

×